Knaldede 100 mænd fordi hun IKKE ville være lesbisk

Men den særprægede selvopfundne tilvænningsterapi virkede slet ikke

På sin facebook-profil beskriver hun sig selv som 'The hottest lesbian you will ever meet.' (Foto: facebook.com/charlcharlchar)l
På sin facebook-profil beskriver hun sig selv som 'The hottest lesbian you will ever meet.' (Foto: facebook.com/charlcharlchar)l

Visse tossede religiøse terapeuter hævder, man kan 'kurere' homoseksualitet med et særligt mix af kognitiv terapi og aversionsterapi.

Charlotte Malley fra Birmingham i England opfandt også sin egen 'medicin,' fordi hun ikke ville være lesbisk: Hun knaldede med 100 mænd.

Den nu 22-årige damefrisør Malley indledte sit konverteringsprojekt, da hun var 16, hvor hun var selvskader og led af en depression:

- Jeg mistede min mødom, da jeg var 16. Et engangsknald med en 18-årig fyr. Jeg havde set porno, så jeg havde en vag ide om, hvad jeg skulle gøre.

- Jeg følte intet for ham, men det føltes ikke alt for forfærdeligt at have sex med en mand, så jeg tænkte, at hvis jeg fortsatte, ville jeg vænne mig til det, fortæller Malley på dailymail.co.uk, hvor det også fremgår, at hun mødte mændene på blandt andet Twitter og Tinder og på barer og natklubber.

- Da jeg nåede 80 mænd, holdt jeg op med at tælle. Når det var overstået, gik jeg. Mænd syntes, det var underligt. De ville nusse, mens jeg ikke kunne kommer hurtigt nok ud af døren.

- Man bliver vel ikke mindre lesbisk af at være sammen med en mand? Til gengæld har man mulighed for at opleve en helt ny form for sex, og efterfølgende kan jeg nok også sætte sig lidt bedre ind i, hvad de heteroseksuelle veninder oplever og taler om. Desuden har jeg altid været fantastisk nysgerrig af natur - også rent seksuelt, siger Heidi. (Artkivfoto: shutterstock-com) Sex og samliv Lesbiske Heidi vil køre den ind med penis

Da Charlotte var ung teenager, troede hendes mor, at Charlotte ville være en dreng, blandt andet fordi hun klippede sit hår kort.

- Indeni i skreg jeg; Jeg vil ikke være en dreng, men kunne ikke finde ordene. Da som 14-årig legede 'flaskehalsen peger på,' kyssede jeg en pige for første gang. Af frygt for at indrømme, at jeg havde lyst til at kysse hende igen, begyndte jeg at selvkade.

Hendes læge diagnosticerede en depression som følge af forældrenes nylige skilsmisse, da Charlotte var 16.

Efterhånden indså Charlotte, at noget var galt. Og hun var i seng med en kvinde første gang som 19-årig - og begyndte langsom at kravle ud af skabet over for venner - og til sidst også familien:

- Jeg er homoseksuel. Efter syv års benægtelse kan jeg sige de ord. Som teenager gik jeg i seng med mænd, fordi jeg ikke ville være lesbisk. Fornemmelsen af, at jeg var homoseksuel, skræmte mig, Jeg kendte ingen homoseksuelle. Og jeg var bange for, at mine forældre ville slå hånden af mig og mine venner vende mig ryggen.

Ifølge teorien har disse piger nogle relativt maskuline hjerner... (Fot0: colourbox.com) Sex & samliv Test: Er din hjerne homoseksuel?

Sex & samliv Pigesex vs mandesex

Tørklædesignaler, som man kan forstå: Gul står for urinsex. Rød: Fisting. Mørkeblå: Analsex. Lyseblå: Oralsex. Brun står i sagens natur for afføring. (Foto: colourbox.com) Sex & samliv Fire ting du kan lære af bøsser

167 kommentarer
Vis kommentarer