Kvinder er lede - her er beviset

Få tip til, hvad du IKKE skal gøre på dine profil-billeder

Kvinder - du ved de der søde og omsorgsfulde væsner, der aldrig taler ondt om andre eller gør nar af nogen - kan også være nederdrægtige.

Det viser denne virale video fra Dating Beyond Borders, der gør sig i pudserløjerlige iscenesatte videoer om datinglivet. I denne,  ser man en række kvinder fra flere forskellige lande bedømme mænds profilfotos fra et datingsite.

Og det er ikke rart at overvære. Bevares nogle af billederne er måske heller ikke optimale, men de fleste bliver mødt med grin, undren og hånlige kommentarer.

Det bedste, man kan sige om det, er, at nu ved vi mænd, at vi ikke skal tage selfier fra badeværelset, hvis vi vil gøre os håb om at ikke blive til grin - og slet ikke i bar, pumpet overkrop.

Og så ser det ud til, at sefier fra bjergbestigninger og faldskærmsudspring - de ultimativt narcissistiske 'se mor - se hvor dygtig jeg er' billeder - er vejen frem.

Dating Beyond Bordes har tidligere haft succes med lignende video, hvor kvinder fra flere forskellige lande bedømmer modelmænd i en lidt bredere kontekst: Er han sexet ej? Se den herunder:

For den opmærksomme mand er der mere at lære af de han-dyr, som vi kvinder falder i svime over i biffen. (Foto: colourbox.com) Sexperterne Sexolog: Det falder kvinder for

Se også: Bad boys scorer flest kvinder

Se også: Det vil kvinder have

7 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere