Med Tinda Finger får du swipet til højre på 6000 profiler i timen

Slut med slidgigt: Godt nyt til flittige tinderdatere

-- Over artiklen reklamen for Tinda Finga --

Man kan få både lange nosser og slidgigt i tommeltotten af at at swipe på tinder og andre datingapps, hvor man angiver sin interesse i profiler med swipe til højre - og til venstre hvis man ikke er.

Det første kan vi ikke hjælpe dig med, det sidste har et par entreprenante britiske fyre fundet en løsning på.

På crowdfundingsitet kickstarter.com har de netop lanceret Tinda Finga - The Essential Accessory For Mobile Dating Users.

I al sin geniale simpelhed sørger den lille gadget for at swipe til højre på alt, den møder på sin vej.

Udover at spare dig for varige men, så giver den dig tid til at lave noget andet og vigtigere som fx at onanere eller zappe tv eller, nåja, arbejde, og sørger samtidig så også for flere mulige dates.

Angiveligt har fingeren så meget knald på, at du og den får swipet til højre på 6000 profiler i timen.

What’s not to like?!

Kickstarter-kampagne har fået vind i sejlene, idet der allerede er indsamlet 3291 pund (små 30,000 kroner) - hvilket er mere end målsætningen, som var 2000 pund.

Succesen skyldes muligvis, at Tinda Finger er omtalt på alverdens medier som metro.co.uk, mashable.com og diogitaltrends.com, som har regnet ud, hvor lang tid det vil tage at komme igennem alverdens tinderprofiler:

På blot 222 dage får du liket de cirka 32 millioner andre profiler - hvis du altså ingen præferencer har og går efter alt med en puls, uanset alder, bopæl og køn.

Mere frustration
Det er muligt, at du kan få langt flere dates ved hjælp af Tinda Finger. Men flere datingmuligheder gør dig ikke gladere

Det viser nyt studie.

Her lavede forskerne et par eksperimenter, der viste, at mange valgmuligheder resulterede i, at vi er mindre tilfredse med de valg, vi foretager os.

De små 100 studerende blev inddelt i to grupper, der begge loggede på et fiktivt datingsite. Den ene gruppe fik præsenteret seks potentielle partnere. Den anden 24. Nogle blev oplyst, at de senere kunne ændre deres valg.

En uge efter blev alle spurgt, hvor tilfredse de var med deres valg af partner. Og her viste det sig, at den gruppe, der havde haft flest valgmuligheder (24), samtidig var de mest utilfredse. Det var også mere sandsynligt, at dem, der ændrede deres valg, var mere utilfredse.

Lige som andre forbrugerstudier har påvist, at vi ikke bliver lykkeligere i at kunne vælge mellem 20-30 forskellige slags marmelader i supermarkedet, peger det nye studie på, at less is more.

Selvom studiet er både småt og urealistisk (mindre end 100 deltagere, der var meget unge, og som ikke mødte deres dates i virkeligheden), så er teorien, at de mange valgmuligheder gør os mere frustrerede, fordi vi tænker på alt det, vi potentielt kan være gået glip af i stedet.

Tinda Finger kommer efter planen i handlen omkring jul.

Tinda Finger fåes både i blå og pink - hvilket muligvis er et forsøg på at henvende sig til både kvinder og mænd. PR-foto
Tinda Finger fåes både i blå og pink - hvilket muligvis er et forsøg på at henvende sig til både kvinder og mænd. PR-foto
 

Se også: Her er de mest højre-swipede på Tinder

Se også: Dansk score-app tager kampen op mod tinder

Kys & kærlighed - 8. jun. 2017 - kl. 06:53 Ja, vi leder stadig efter den store kærlighed - også på tinder

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen