Melanie og Scott: Vi får orgasmer i 18 timer

Tantrapar hævder, at alle kan lære det…

Screenshot: 'This Morning'
Screenshot: 'This Morning'

Nogle mænd kommer med et lille sprøjt efter få minutters sex, nogle kvinder kommer slet ikke, og så er der en lille udvalgt skare af tantriske mænd og kvinder, der kan få orgasmer, der varer i timevis.

Mød Melanie og Scott McClure fra Texas, USA.

Forleden stod de frem i det populære britiske morgen-program ‘This Morning,’ hvor de fortalte om deres evner.

- De fleste mennesker er ikke klar over, at orgasme er noget andet end den traditionelle udløsning. Og når man er i stand til at adskille de to ting - i stedet for at gå den slagne vej, hvor man bliver ophidset, når klimaks og derpå falder i søvn - så kan man få en oplevelse, hvor man kan blive ved og få multiorgasmer. Og det kan man gøre i timer, siger Scott i programmet, som du kan se herunder:

Angiveligt føles det ret dejligt:

- Det er en meget stærkere og intens helkropsoplevelse. Du kan få en fuldkommen ekstatisk og guddommelig helkropsoplevelse, som er mere kraftfuld end noget du nogensinde har prøvet for - uden den traditionelle udløsning og tab af energi, siger Scott McClure.

Værten mener, at parret må drive deres naboer til vanvid, hvortil Scott svarer.

- Ja, vi er rystet over, at de ikke har ringet efter politiet endnu...

Det viser sig, at det amerikanske par fx kan få de her timelange orgasmer ved at… kramme. Og hvordan gør de så det? Først og fremmest ved at ikke få den almindelige peak-orgasme:

- Vi praktiserer tantra, som kultiverer vores seksuelle energi ud i kroppen, hvilket revitaliserer os. Så jo længere tid vi elsker, jo mere energi får vi, forklarer Melanie, der også siger, at man de kan få disse orgasmer på et lavt niveau, når de krammer, og som så stiger til vilde højder, når de har sex.

Og så er det, at det flipper lidt ud: Melanie forklarer, at de kan få orgasme, når de er i hvert sit rum:

- Bare ved at trække vejret kan vi få ogasme, vi mærker en orgasme med Gud ved at optage energien, der omgiver os, siger Melanie, der dog vælger, at ikke få den slags, når hun er ude at og handle.

- Det er en bevidst handling. Vi vælger at gøre det.

HERUNDER FORKLARER SEXOLOGEN SIGNE V. BENTZEN HVAD TANTRA ER:

Træk vejret til orgasme

Det burde ikke være så svært. Vi gør det hele tiden uden at tænke over det.

Men ifølge sexolog og parterapeut Katrine Berling kan man forbedre sit sexliv ved at trække vejret på den rigtige måde - og det gælder både mænd og kvinder:

- Vores vejrtrækning er et af nøglepunkterne til at have godt sex, så hvis vi gerne vil kunne mærke den seksuelle energi i hele vores krop, have længere og dybere sex, er det vigtigt, at vi trækker vejret rigtigt, har Berling tidlgiere fortalt ekstrabladet.dk.

Styre liderligheden
Katrine mener, vi bl.a. andet kan bruge vores vejrtrækning til at styre vores ophidselse:

- Er du f.eks. lige ved at komme og gerne vil vente lidt, kan du trække vejret langsomt og dybt, ned i maven, og din ophidselse vil falde lidt. Omvendt kan du også fremprovokere en orgasme eller blive mere ophidset ved at trække vejret rigtig hurtigt, da hurtige vejrtrækninger er med til, at vores ophidselsesniveau stiger.

Nerver
Hvis du er nervøs, usikker på, om du kan præstere godt nok, og dit hjerte begynder at galopere deruda’, kan du også hæmme din nervøsitet ved at tage lange, dybe vejrtrækninger. Fordi dybe vejrtrækninger er med til at få os til at slappe mere af, forklarer Berling.

- Med lange dybe vejrtrækninger mener jeg der, hvor vi får luft helt ned i maven. Vi skal altså ikke trække vejret oppe i halsen eller i brystet. Tænk på, at når du trækker vejret ind, fører du energi helt ned til dit køn.

Her er øvelserne
Hvis man har svært ved det, kan man lave vejrtrækningsøvelser hver dag eller begynde at gå til yoga eller meditation. Her lærer man teknikkerne, og de kan tages lige med ind i sengen. Der findes mange forskellige måder at trække vejret på, men det vigtigste her er, at man trækker det dybt.

  • Læg dig behageligt på ryggen, og placer en hånd på din mave.
  • Træk så vejret ind, så du kan mærke, at din mave (ikke dit bryst) blive fyldt.
  • Pust så ud, og mærk, at din hånd sænker sig, når din mave bliver tømt for luft.
  • Gentag, og mærk, hvordan din hånd går op og ned i takt med, at din mave bliver fyldt med luft.

Øvelsen er god for både mænd og kvinder.

Hold længere
Mænd, der gerne vil kunne holde længere, kan især have glæde af at bruge deres vejrtrækning, og de kan øve sig i teknikken, mens de onanerer, så hver gang de er ved at komme, skal de lave lange, dybe vejrtrækninger, holde en lille pause, og så begynde igen.

Kvinder kan gøre det samme.

Det, at man holder igen på denne måde, gør, at man samtidig opbygger energi, så når man så endelig får en orgasme, vil den være meget kraftigere, fordi man har ladet energien opbygge på denne måde. Samtidig giver det en dejligt afslappet følelse i hele kroppen, fordi man samtidig slapper mere af, når man trækker vejret dybt.

Flytte energi
En anden ting, man kan bruge sin vejrtrækning til, er at flytte den seksuelle energi. Normalt når vi har sex, har vi en masse energi, der er koncentreret om vores kønsorganer, men denne energi kan vi ved hjælp af vejrtrækning og visualisering trække rundt i kroppen. Så sex bliver en ’helkropsoplevelse’ i stedet for kun at være koncentreret om vores køn.

Prøv f.eks. at forestil dig en lille kugle af energi, som du trækker op langs rygsøjlen, over hovedet og til ganen, hvor du hviler din tunge i en indånding. Og så ned over maven i en udånding. Sådan cirkulerer du energien.

Hvis du laver disse øvelser, mens du onanerer eller har sex, vil det give en følelse af energi i hele kroppen, og dine orgasmer vil bliver stærkere. Ved sådanne orgasmer behøver manden ikke at ejakulere, men bare mærke energien i hele sin krop.

Bliv ved
- Hvis du ikke kan mærke, hvad jeg taler om, første gang du gør det, skal du ikke tabe modet, du skal bare øve dig. Både i at trække vejret, føle hvordan du har det i din krop, og hvor energien er, og hvordan den flytter sig. Folk, der får denne form for orgasmer taler om ’mind blowing orgasmer,’ eller at de er eet med Gud. Men det kræver en god kropsbevidsthed.

- Og så kan det være en kæmpe oplevelse at stå i en omfavnelse med sin kæreste og holde om hinanden, mens man trækker vejret dybt. Hvis man kan stå længe nok, vil ens vejrtrækninger langsomt komme i takt. Det vil skabe en meget dyb intimitet mellem mand og kvinde, der er rigtig smuk, siger Berling til ekstrabladet.dk.

Sexperterne - 2. mar. 2017 - kl. 22:08 Tantra for begyndere

Sex & samliv - 8. mar. 2016 - kl. 21:40 Vildt: Se dansker give håndfri orgasme

Sex & samliv - 20. apr. 2015 - kl. 22:07 TV: Se den vildeste tantra-orgasme

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Dagens frække fra Side6.dk
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen