Annonce:
Annonce:

Modig kvinde: Så vild var min ferie på sex-resort

Palmer, pool, nøgenhed og tantra - Hedonism II på Jamaica har det hele

Borzillo og kæresten var på nudis-. og sex-resort. Her er de dog i Californien. Foto: facebook.com/carrieborzillo.
Borzillo og kæresten var på nudis-. og sex-resort. Her er de dog i Californien. Foto: facebook.com/carrieborzillo.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Der er resorts med all inclusive, også skrigende unger og lange kører - og så er der Hedonism II, et sex- og nudist-resort i Negrill på Jamaica, som amerikanske Carrie Borzillo for nylig besøgte med sin kæreste.

Her er swingersex, tantraundervisning og nøgenhed en masse.

Borzillo fortæller om sin hede oplevelse på self.com, hvor det fremgår, at hun ikke er swinger, og at gæsterne kommer i alle aldre og former.

'Vi bookede os ind på Nøgensiden (Nude side) af resortet, hvor nøgenhed er obligatorisk, i modsætning til den pæne side (Prude side), hvor tøjvalg er frivilligt. Hedo er kendt for sine swingerfester, så jeg troede, det ville være et stort orgie - hvilket ærligt talt skræmte mig lidt.'

Til at begynde med var hun også lidt loren ved at skulle gå rundt med fissen i fri dressur:

Annonce:

'Åh gud, min vagina er ude. Jeg klarer det ikke!' udbryder hun første gang, men bliver beroliget af kæresten med en flaske champagne, hvorpå de indtager baren.

'Vi fniste af ophidselse, og fornemmelsen af, at vi var fælles om det, fik mig straks til at føle mig tættere på ham.'

Og snart hoppede nøgne rundt på stranden og så da også sit snit til at knalde på en stol, mens andre gæster kunne overvære det.

'Det så ud til, at vi var de eneste par, der havde sex i det fri, bortset fra et par enkelte blowjobs ved polen. Det var ikke et poolorgie,' skriver Borzillo, uden at det fremgår, om hun er skuffet eller lettet.

Så var der anderledes mere gang i den ved deres tantraundervisning, der skulle hjælpe med med at få bedre orgasmer. Her lærte de blandt andet at sætte lyd på deres orgasmer, 'så naboerne bliver misundelige.'

En lærdom parret tog til sig med positive følger.

Annonce:

En anden tantra workshop handlede om sansetræning, hvor cirka 20 halvnøgne par skulle forføre hinanden med alt fra fjer til vandmeloner ved at vække sanserne til live:

'Først var der fjeren, som John førte langsomt og forsigtigt langs min halvnøgne krop, Det føltes dejligt, men det var ikke noget nyt. Men så dryppede han langsomt saften fra en melon på mine læber. De kølige blide dråber fik ikke bare mine læber, men hele min krop til at sitre.'

Et tredje kursus handlede om håndjobbets ædle kunst, som alligevel blev meget for parret:

'Vores signal til at forlade stedet var, da kakofonien af orgasmelyde fyldte lokalet. Jeg prøvede at være voksen og moden, men det er svært ikke at grine, når man hører en gruppe mennesker, der højlydt er ved at få orgasme, blandet med lyden af hud, der klasker mod hud. Uden at sige noget smuttede vi ud. Vi var eventyrlystne, men der er en grænse. Og ja, jeg gav John i happy ending i vores eget private værelse.'

Her får du Europas frækkeste feriesex

Så skal vi på swingerferie

En swingers bekendelser: Fræk orgietur gennem Europa

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: