Modne Miss Robinson: Når ægteskabet trænger til pleje, tager vi på knaldeweekend

Klumme: - Sådan er vores frække getaway, fortæller Miss Robinson, der er gift på 20. år

-- Over artiklen relateret Sexpert-tv fra arkivet: Sådan bevarer I lidenskaben i tre lette trin --

Det sker ofte, at ægtepar mister gnisten efter mange års ægteskab og kærligheden smuldrer. Mange år bruges på børn, arbejde og tonsvis af logistik.

Hverdagen tager over, og mand og kone glemmer lidt, også at være kærester.

Det er der en kur imod, fortæller bloggeren Miss Robinson, som er mor til tre og er gift med Mr. Handy:

Vi stikker engang imellem af og tager på knaldeweekend!

Mr. Handy og jeg har en hverdag, der engang imellem minder om en gyser af værste skuffe, men vi har heldigvis lært med årene at huske hinanden imellem alle gøremålene. Det kræver enormt meget planlægning, mens børnene er små, men når de bliver ældre, er det lettere.

Vi er ved at nå dertil, hvor børnene er selvstændige og godt kan være alene, mens mor og far forlader huset for at pleje ægteskabet. Men engang imellem prioriterer vi mere end et par timer, så stikker vi af på knaldeweekend. Minimum EN gang om året, SKAL vi afsted, og sådan har det altid været.

Det er blevet en tradition, og vi har brug for det. Jo flere gange vi kan komme afsted, jo bedre, for det giver bare så meget til vores ægteskab og kærlighed til hinanden. Børnene hygger sig, når vi stikker af, de har huset for sig selv og planlægger hygge.

'Hvornår skal I afsted igen?' hører vi ofte, når vi kommer hjem om søndagen, og det fortæller os lidt om, at de har lige så meget brug for det, som vi har. De kan mærke, at mor og far er mere nærværende og fyldt med ny energi, end da de tog afsted.

Læs også Miss Robinson: Når mænd har glæde af analsex

Kufferten fyldes med sexfrækkerter
Selvfølgelig sætter vi pris på et lækkert luksuriøst hotel med overdrevet morgenmadsbuffet, spa og masser af forkælelse eller en idyllisk kro gemt godt væk, men det vigtigste er privatliv. Det at kunne lukke døren, og INGEN banker på med 100 spørgsmål eller ting, der lige skal hjælpes med.

Vi er kun os to, i vores tempo og ingen gøremål. Bedst af alt, vi kan nyde hinanden og knalde med hinanden, når vi vil, og hvor vi vil.

Har vi lyst til at blive i sengen hele weekenden, så gør vi det!

At være alene med hinanden gør sexlivet lidt mere frit. Selv om vi har et aktivt sexliv i hverdagen og kan tillade os en del, vil der altid være noget, man fravælger, fordi der bor andre i huset - that’s life!

Vi har ikke et lækkert legerum i kælderen, for vi har ikke nogen kælder - I wish! Det er også en del af spændingen, når vi pakker kufferten med masser af sexlegetøj, frækt undertøj og bobler. Jeg elsker at overraske Mr. Handy med et nyt sæt undertøj eller nyt legetøj, og han er altid så romantisk og har købt en lille gave til mig.

Modne Miss Robinson: Sådan blev pisk og dominans en del af mit sexliv

Tør for ting
Det er vigtigt for ægteskabet - også efter 20 år - at vi stadig har 'VIL-ting.'

Løber vi tør for VIL-ting, er vi på skideren. Alle forhold starter med forelskelse, kærlighed og MASSER AF VIL-ting.

Efter 20 år har vi opfyldt mange af VIL-tingene, og så står vi tilbage med HAR-ting. Derfor handler et godt ægteskab om at finde nye VIL-ting hele tiden.

Vi har stadigvæk mange VIL-ting på plakaten, og når vi er afsted på knaldeweekend, taler vi meget om vores VIL-ting. Vi har indgået en pagt, der siger, at når vi er afsted, taler vi ikke om arbejde, børn og hverdagen derhjemme - KUN fremtidens planer og ønsker.

Det kan til tider være svært at finde på gode emner, når 80 procent af hverdagen handler primært om arbejde, børn, vasketøj og madpakker. Det er bare ikke det, vi skal bruge vores kærestetid på.

Jeg har ofte oplevet ægtepar sidde på restaurant og intet taler om. De sidder bare og kigger rundt og kører mad ind, skåler engang imellem, men siger intet til hinanden.

Hvordan kan det være tilfredsstillende?

Det kan virkelig være svært for mange, at finde gnisten igen - uden hjælp. Selv om sex gør meget for vores forhold, er samliv lige så vigtigt.

Læs også Miss Robinson: Sådan får du en himmelsk orgasme

Borgmestersuiten med himmelseng
Sidst vi var afsted, var i september, i forbindelse med min fødselsdag. Mr. Handy havde booket overnatning på dejligt sted i Middelfart. Vi landede, fik udleveret nøglekort til værelset, og til min store overraskelse var det selveste Borgmestersuiten, vi fik.

Virkelig lækkert!

Badekar med løvefødder, himmelseng og TV-stue, stilen var lagt. Jeg havde fået lov til at vælge fem stykker sexlegetøj til kufferten, hvilket kan være svært, da jeg har mange yndlingsdimser.

Sexgyngen måtte blive hjemme, da kroge i loftet ikke er en naturlig integreret del af hotelværelser landet over. Men et godt udvalg af BDSM-lækkerier blev det da til, for det var der lagt op til hele ugen. En af de dejlige ting ved disse weekender er spændingen, glæden og forventningerne til, hvad vi skal lave sammen.

Der blev pakket ud, og vi valgte en gåtur gennem Middelfart, der var hurtigt overstået. Takeaway fra den lokale italienske og en svømmetur i det lækre badekar med løvefødder, akkompagneret af havudsigt over Lillebælt.

Bobler i glasset, en god film på PC’eren og voksenhygge uden afbrydelser!

Resten kan I tænke jer til, men jeg kan sige så meget, at vi først sov ved 02.30 tiden, så himmelsengen levede op til mine forventninger…

Dagen efter skulle vi desværre allerede hjem, da det blot var en enkelt overnatning, men vi blev hurtigt enige om, at det ikke var sidste gang, vi besøgte Middelfart og Borgmestergården!

Husk at nyde hinanden, også når hverdagen er allermest hektisk. Prioriter hinanden, og mind hinanden om, at det I plejer med årene, kommer jer til gode i fremtiden.

YOLO og knus fra

Miss Robinson

Moden sexblogger hos Missgrey.dk

Modne Miss Robinson: Sådan dyrker vi sex med sanserne

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.