Mor til tre: Sex hver dag i et år gjorde mig til en bedre kvinde

Det begyndte som et eksperiment, men endte med at skabe varige positive forandringer for amerikanske Brittany Gibbons og hendes mand

- Sex hver dag har gjort mig til en bedre mor og kvinde, siger Brittany Andrews, der har skrevet bogen 'Fat Girl Walking: Sex, Food, Love, and Being Comfortable in Your Skin ... Every Inch of It.'
- Sex hver dag har gjort mig til en bedre mor og kvinde, siger Brittany Andrews, der har skrevet bogen 'Fat Girl Walking: Sex, Food, Love, and Being Comfortable in Your Skin ... Every Inch of It.'

På papiret på det måske lyde tillokkende at dyrke sex på daglig basis i et år - men mon ikke man vil føle et vist pres og metaltræthed efter de første 50 knald..?

For forfatter Brittany Gibbons fra Ohio, USA, og hendes mand, begyndte det da også mere som et eksperiment end en lang lystfuld rejse. Hun var blevet træt af sin krop efter sin tredje fødsel, og hun kunne ikke lide at vise sig nøgen for sin mand, Andy. De dyrkede altid sex med lyset slukket.

Derfor lavede de en pagt:

'For et tvinge mig selv til at være i min krop hver dag,' skriver Gibbons i klumme i husmodernyt goodhousekeeping.com, hvor hun også afslører, at de holdt ord - altså bortset fra når de havde maveinfluenza eller var adskilt geografisk.

Målet med eksperimentet var altså i første omgang at redde Brittany selv og ikke ægteskabet, men her tre år efter kan hun stadig mærke de positive effekter i forholdet.

Brittany og Andy har det bedre end nogensinde. Foto: Brittany Andrews.
Brittany og Andy har det bedre end nogensinde. Foto: Brittany Andrews.

Især i begyndelsen var det hårdt efter en lang dag på jobbet, men hun holdt ud, og efter efter et par måneder begyndte hun at se frem mod sex:

'Sex fører til mere sex, de der intime, kærlige følelser sneg sig ud af soveværelset og ind i vaskerummet, bryggerset og garagen og ind vores hverdag.'

'Vi blev mere romantiske, berørte en arm, når vi passerede hinanden, kyssede længere før jobbet, og ikke kun det der tantekys. Vores forhold var stærkere og intimiteten voksede.

Dette får gang i kvinders lyst

Og så dag opdager hun, at hun laver børnefrokost i sit undertøj og ikke automatisk trækker sig, når han rækker ud efter hende:

'Mit forhold til min krop og min mand ændrede sig på fantastiske måder,' skriver trebørnsmoderen, der erkender, at de ikke længere har sex hver dag:

'Ikke fordi vi er trætte af hinanden - selvom jeg må indrømme, at mit underliv og lår var glade for pausen - men fordi vi er mennesker, ikke robotter, skriver Gibbons, der mener op, at oplevelsen har gjort hende til en bedre kone, en bedre mor og en bedre kvinde.

Hvad er din rekord - hvor dage i træk har du haft sex (ikke maratonsex, men sex på daglig basis i en periode)?

Sex i 30 dage: Det hænger os ud af halsen

En stor mundfuld: Oralsex hver dag i en måned

Syv dage med sex

HERUNDER SEXPERT-TV: Derfor skal I lave en sexkontrakt

SEXPERT-TV: Derfor skal du have en sexkontrakt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.