Nana og Irene: Det kan man lære af kiksede knald

Ny dansk bog rummer 100 ægte fortællinger om kiksede knald

Sexologen guider dig uden om akavet sex.

-- Over artiklen relateret Sexpert-tv fra arkivet: Gør kikset engangsknald til super sex --

Du har givetvis selv ligget der. Ude af dig selv over, hvor akavet og pinligt det seksuelle møde har udviklet sig.

Du drømte måske om et gnidningsløst og perfekt samleje af hollywoodske dimensioner - men sådan var det ikke. Det blev til et kikset knald i stedet.

Nu har to danske journalister, Nana Balle og Irene Nørgaard, samlet 100 kiksede knald i bogform. Her fortæller kendte og ukendte danskere i alle aldre om deres kiksede knald.

Manden bag denne byline, der nok kunne have leveret en hel del kiksede knald, hvis han var blevet spurgt, tog fat i Irene Nørgaard for at høre, hvorfor de har samlet disse sjove, akavede og mærkværdige historier.

- Vi fik ideen fik ude på en badebro, hvor vi sad og udvekslede et par af vores egne kiksede knald. Så sagde den ene: 'Man burde skrive en bog.' Hvortil den anden sagde: 'Og den skal hedde 100 kiksede knald. Det opstår jo tit, skulle vi ikke lave en film, skulle vi ikke rejse et år rundt på Grønland, skulle vi ikke starte en litteraturklub.' Denne ide gjorde vi - til forskel fra de andre - noget ved, forklarer Irene.

Hvad er et kikset knald så egentlig?

- Et kikset knald - ud fra de 100 historier, vi har fået fra virkeligheden - er ofte dem, hvor man er på udebane. Enten er famlende ung, nyskilt, i gang med at afprøve nye sider af sin seksualitet. Det kan også være kikset, hvis VVS-manden dukker op en time før aftalen, mens der ligger dildoer spredt ud over huset, eller mor slår døren op til køkkenet for at se, hvad det er, der larmer midt om natten. Det kan også være kikset, hvis partneren pludselig synes, han skal fortælle om sin kolonihave midt under akten.

- Vi har først og fremmest lavet bogen, fordi vi selv godt kan lide et godt grin. Og langt de fleste historier er også ret humoristiske, nogle enkelte grumme, et par stykker sørgelige og melankolske.

Se også: Fem måder at slippe væk fra den kiksede date

Perfekte
Der ligger også et budskab et sted?

- Vi har også lavet den, fordi vi gerne vil sparke lidt til forestillingen om det perfekte sex- og samliv. At fortælle nye knaldinger, der efter fem år i pornoverdenen stikker deres kønsorganerne ind i virkeligheden og finder ud af, at det ikke nødvendigvis kører helt gnidningsfrit. At det er okay at fucke op, vi har gjort det allesammen i større eller mindre grad, og vi står her altså endnu, fortæller Irene Nørgaard, der ligesom sin medforfatter har leveret et enkelt kikset knald til bogen.

- Vi synes, at intimkirurgi, blånende plastikbryster, blegede numsehuller og anden form for manieret styring af vores kroppe fortjener et modspil. Så det er en bog for unge at blive klog af. Og en bog for alle os andre at grine af - og måske genkende en lignende situation vi selv har stået i.

Se også: Syv regler for engangsknald

Undgå kiks
Efter at have læse så mange historier om kikset sex I må have gjort jer nogle tanker om, hvordan man undgår det?

- Først og fremmest ved at tale sammen. Så finder man ud af, hvordan piger bedst tager fat om en omskåret diller, eller hvis man finder ud af, at man ikke var til ting i numsen alligevel, så er det supergodt at sige det højt.

Jeg har selv haft sex, hvor jeg har følt, det var kikset - og omvendt givetvis også dyrket det, hvor jeg troede, det gik forrygende, og hun har tænkt sit. Er alle deltagerne i fortællingerne enige om, at det var kikset?

- Der kan vel være tilfælde, hvor manden synes, det er fantastisk og kvinder opfatter det hele som kikset - og omvendt. Men vi har ikke fået mange af dem. I de fleste tilfælde er begge klar over det, er vores indtryk.

Bliver vi bedre med alderen?

- Ja, jeg tror, at de kiksede knald bliver færre med alderen. Man bliver mere komfortabel med sig selv, og befinder sig for de flestes vedkommende også mindre på nye jagtmarker, end da man var ung, siger Nørgaard, der oplyser, at de har valgt nogle historier fra i redigeringen:

- Vi har gjort en dyd ud af, at historierne ikke skulle handle om små tissemænd og store numser. Bashing har været no go.

Læs mere om 100 kiksede knald her - den koster 159 kroner her

Foto: Shutterstock Sexperterne - 22. jan. 2018 - kl. 21:58 13 ting der ofte går galt i sengen og som ingen fortalte dig om

HERUNDER SEXPERT-TV FRA ARKIVET: Smid perfektionisten ud af soveværelset

Kikset eksamenssex

Vi har fået lov at bringe et af de 100 kiksede knald her:

Det er sjældent, at sex fører til bedre eksamenslæsning. Men det sker.

Jeg mødte ham på en studenterkonference. Godt nok endte jeg i soveposen med en studenterpolitiker med virkelig pæne krøller den aften – men dengang var man ikke nærig med sine glæder, og i øvrigt er det en helt anden historie.

Efter et magert gymnasieliv var der på en munter 'dannelsesrejse' endelig kommet hul på den erotiske byld. Der var noget, der skulle indhentes, og måske derfor tændte jeg særligt på de høj-testosterontyper. Den canadiske olieboreplatformsarbejder. Den argentinske bodybuilder. Den amerikanske kampsoldat – for nu lige at tage et par numre fra action man-bagkataloget… Så at ham her både var af lidt halveksotisk herkomst, og spillede ishockey – det skadede på ingen måde. Og så var der også hans turkise øjne. Men frem for alt var han et ordentligt skrummel! Ishockey-agtig og med hænder som kølerhjelmen på en Folkevogn. Little did I know…

Da jeg fik filtret mig ud af soveposen og de lækre krøller næste morgen, var de turkise øjne – lad os kalde ham Rune – allerede taget tilbage til København, og jeg skulle til hjem til Århus. Men en fyr overbragte mig en besked, Rune havde skrevet på en lap papir: Han var betaget af mig og ville se mig igen. Halløjsa…

Og der gik heller ikke mange dage, før han meldte ankomst – med planlagt ophold et par dage. Jeg var eksalteret. Skrumlet med de turkise øjne. På mit kollegieværelse. I flere dage…

Godt nok læste jeg til eksamen, men det måtte vige for et højere formål. Nemlig en ordentligt tur i hoppeborgen med den ishockeyspillende kummefryser. Så benene var nyskrabede (det var dengang i gamle dage, da Gilletten stadig stoppede ved trussekanten) og billig vin på bordet, da han ankom hen på aftenen. Lidt awkward stemning. Der kom vin i glasset. Kysset. Skjorte krænget af granitfjeld…Hvad kunne gå galt….?

Jeg skulle have anet, hvad der ventede, da jeg tidligere på aftenen havde fundet ud af, at min fod passede perfekt i hans sko. MED min egen sko på... For sådan er det, når en mand er en størrelse 52…Überalles.. For pludselig var den der. Pikken fra helvede… En mini-bus af kød. En penis-plov af støbejern…

Eller - det var ikke fordi, den var exceptionelt lang. Men bred.. Så bred, at jeg i et øjeblik overvejede, om den mon havde sine egne ribben… Og så var den så flintrende stenhård, at den kunne mejsle en gravskrift på en kampesten over min arme kusse. Ouch…

Men vi kørte på. Det skulle fandeme ikke hedde sig. Ouch… Og det blev ikke bedre af, at han havde en ting med at samle mine ben, med sine rundt om mine, mens han knaldede mig, så hans støden virkede endnu mere påtrængende. Ouch igen… Unngghhh… finito. Og ouch..

Mine opspilede øjne må næsten have lyst rummet op, da jeg nu lå i en post-coital rullepølsepresse, klemt inde mellem sovende ishockeyspiller og en kold kollegie-væg. Og på den anden side af pik-monstret lå en returbillet tilbage til København – to dage senere. No way – José…

Og det var så der, at jeg pludselig blev forelsket… Ikke i Rune Med Jernet – eller RMJ, som han blev døbt i den efterfølgende narrativ til mine veninder om dengang, jeg gik i split over en brandhane. Men forelsket i Forvaltningsretten, som var den forestående eksamen. Godt nok en flygtig forelskelse – vi var på ingen måde skabt for hinanden. Men nok til, at jeg næste morgen kl 6.30 væltede ud af sengen, rablede noget om eksamen, og gik i flyverskjul på det nærliggende bibliotek.

Jeg tror, han fik hintet. I hvert fald tog han hjem samme dag. Med pik og det hele. Rune Med Jernet…

Gad vide om den fik sin egen plads i toget…

1 af 2 Foto: Turbine.dk
2 af 2 Foto: Turbine.dk
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen