Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Nu laver tandlægen blowjob-bøjle

Her er sexbøjlen, der bringer fellatio til nye højder

Kuang-Yi Ku fra Taiwan er tandlæge af uddannelse. Men arbejdet med at rode rundt i folks munde og lede efter Karius og Baktus var ikke udfordrende nok for den homoseksuelle tandlæge med artistiske tilbøjeligheder.

Han mener, der mangler noget i tandlægevidenskaben, der ifølge ham fokuserer på tre af mundens funktionsområder - det æstetiske, udtale og tygning - og den overser en fjerde dimension: Den seksuelle.

Så i stedet for kun at behandle sygdomme og rette tænder synes Kuang-Yi Ku, at tandlæger også burde forsøge at fremme kundernes oralsex-evner, især med henblik på fellatio, altså kunsten at slikke pik.

Derfor har han designet The Fellatio Modification Project. En slags bideskinne eller ganebøjle med indbyggede stimulationsdutter, riller og hvad har vi, der vil give manden ekstra nydelse, når han stikker sin penis i munden på en sexbøjlebærer.

Foto: kukuangyi.com.
Foto: kukuangyi.com.

Som ved bøjler og bideskinner er oralsexbøjlen individuelt tilpasset. Man får taget et aftryk af overmunden, og ud fra det bliver der så skabt en unik sexbøjle med de riller og dupper, man nu selv vælger.

Over artiklen kan du se video om, hvordan bøjlen produceres.

Desværre er konceptet lige nu mest et kunstprojekt, der ifølge New Scientist er udstillet i London.

Kuang-Yi Ku er nemlig ikke længere tandlæge, men designer og kunstner, hvilket tydeligt fremgår af hans hjemmeside, hvor hans visioner for fremtidens oralsex foldes helt ud.

Blandt andet kan man læse om hans og hans kollegaers drømme om tungeforlængere, så anilingus og cunnilingus (på dansk: røv- og fisseslik) kan tages til et nyt niveau.

Det drejer som både om forlængere - en slags udvidet slikkelap med ekstra dutter - man sætter på sin tunge, og om kirurgisk forlængelse af tungen, også med indbyggede stimulationspunkter:

 

Når din lokale tandlæge tilbyder ovenstående, og du er klar til at gå all in på det seksuelle, foreslår vi, at du eventuelt kombinerer oralsexbøjlen med fissemasken i latex.

Se også: Det mest latterlige sexlegetøj

Sex & samliv - 10. jun. 2016 - kl. 21:50 Er du klar til Nova - den talende sexrobot

Se også: Det aller mest skræmmede sexlegetøj

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Mikkel Cramon
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen