Ny datingterm: Sat på bænken

Er du også blevet holdt hen af en date?

Bænkevarmere. (Foto: shutterstock.com)
Bænkevarmere. (Foto: shutterstock.com)

I mødes, I begynder at hænge ud, I knalder - og alt er godt. Indtil I holder om med at ses. Alligevel bliver du ved med at få flirtende sms'er og 'vi skal også snart ses'-beskeder.

Det kaldes benching på moderne datingsk: At blive bænket af sin date er at blive sat på stand by. Hver gang du er ved at give op og komme videre, tikker der en ny besked ind, som holder dig til ilden.

Benching er i familie med ghosting: Når den, man dater, bare holder os med at kommunikere og ikke svarer på kontaktforsøg.

Datingeksperter Selina og Vicky fra Project Love forklarer, at grunden til, at man bænker sine dates, er, at man vil holde alle muligheer åbne. Hvilket er enormt let, når man bare kan nøjes med en sende en små-flirtende sms nu og da:

- Vi har flere datingmuligheder end nogensinde før, men det er faktisk en hindring snarere en end hjælp at have så mange muligheder, fordi det er overvældende og gør det svært ved at vælge. Vi holder alle døre åbne i frygt for at tage det forkerte valg. Og selv når vi tager et valg og forpligter os, ligger det alligevel i baghovedet, at der kunne være en bedre derude.

Selina og Vicky kommer med et simpelt råd til alle, der føler sig bænket og holdt hen:

Inviter på en kaffedate med det samme. Kan/vil vedkommende ikke, skal du selv hoppe videre.

Se også: Ny dating-app: Her betaler du pr. date

Se også: Dropper kæresten ved at gå radiodød

6 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere