Annonce:
Annonce:

Så mange vil ikke være kæreste med mand med lille diller

Her er vores største turn-offs: Og nej, sokker i sandaler er ikke på listen…

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Der er flere grunde til at være på vagt overfor indholdet i denne artikel. Den er skrevet af en sexredaktør, som har den (tvivlsomme?) ære at være kaldt 'Anal Roar' af nationens vittige kommentatorer; den er inspireret af et skriv på den britiske tabloid dailystar.co.uk, der om nogen fortjener betegnelsen ’sprøjte’ og får denne avis til at virke som Information; og så bygger den på en ganske uvidenskabelig undersøgelse.

Så. Nu kan du med god samvittighed læse videre. Måske bliver du alligevel lidt klogere.

Et online-apotek har spurgt 1500 europæere og amerikanere om alt muligt i forhold til sex og kærlighed.

Blandt andet om, hvad der kan få folk til ikke at date nogen. Som tallene antyder, har der været mange ting, deltagerne har kunnet sætte kryds ved, men dette er de fem største turn-offs for kvinder og mænd:

 

Annonce:

Og det, som flest fra begge køn anser som det største deal breaker, er, hvis kæresten har personlige eller religiøse grunde til at lade være med at give eller modtage oralsex. Især mænd sætter denne form for service højt.

Til gengæld mener otte procent af kvinderne, at en for lille diller er nok til at droppe den relation.

Det fremgår ikke, om mænd fik en tilsvarende svarmulighed, altså om en stram eller for slap skede ville være en deal breaker.

Online-apoketet har også opstillet række sjove sammenstillinger af, ’hvad vil du helst have’.

 

Her falder denne især i øjnene: Hvad ville du helst have - en kæreste, der glemmer jeres bryllupsdag, eller en, der kan holdet et minut i sengen?

Hele 66 procent af herrerne synes, at det er værre, at hun glemmer mærkedagen, end at hun kan et minut i sengen. Muligvis fordi det er for uvirkeligt, for urealistisk, at hun er færdig efter 60 sekunder. Kun lidt over halvdelen af kvinderne synes, det er vigtigere, at kæresten husker den dag, end at han lider af præmatur ejakulation.

Annonce:

Interessant nok vil begge køn – dog mest mænd – hellere være sammen med en, der vil have mere sex end mindre sex.

For en erotiknørdet sexjournalist er det især interessant, hvad deltagerne svarer på denne skæve sammenstilling: Hvad vil du helst være dårlig til: Dit job eller til sex?

Cirka hver anden lægger mere vægt på deres performance på arbejdet end i sengen, viser det sig.

Mændenes største turn offs

God i sengen

Folkene bag undersøgelsen har lavet flere pudsige trade offs i stilen, hvad vil du helst have din kæreste kan eller gør? For eksempel: God i køkkenet eller god i sengen?

 

De fleste - både europæerne og amerikanerne, mænd og kvinder - foretrækker i dette vanskelige valg en god elsker frem for en god kok.

Hvad der ryster denne artikels bagmand, er svarene på ’vil du helst en kæreste, der er god i sengen, eller en, som har styr på de huslige pligter?

Annonce:

Hver anden kvinde mener, det er mere væsentligt, at han kan finde ud af at rede seng og tage skraldet ud end at knalde hende ordentligt.

Her viser de europæiske mænd at have prioriteringerne i orden, idet syv ud af ti hellere vil have, hun er et godt skrald end en dårlig husmor.

Desuden viser det sig, at især kvinder går op i det med kommunikation: Næsten alle foretrækker en god kommunikator frem for en god elsker – her kunne man så anføre, at et af kendetegnene ved en god elsker er hans eller hendes evne til at lytte og til at give udtryk for tanker og lyster.

Disse ting hader vi ved en kæreste

Danske kvinders turn offs

Og det er netop, hvad den danske sexolog og parterapeut Katrine Berling tidligere har fortalt Ekstra Bladet:

Det kan være en fordel at lytte til det andet køn. Ikke kun i forhold til, hvad de kan lide, men så sandelig også i forhold til, hvad de tænder af på. Både i og uden for sengen.

Annonce:

Katrine Berling har lavet en hitliste over kvinders største turn offs ved mænd. Derudover har vi fået en række flittige, kvindelige læsere til at give deres bud på de mest irriterende ting ved mænd.

Her er kvindernes største turn offs, ifølge Katrine Berling:

1. Nærighed

Et at de største turn offs ved en mand er nærighed. Nærighed kan vise sig på mange måder - han kan være nærig med penge, med kærlighed eller søde ord. Vi kvinder vil gerne behandles som dronninger.

2. Manglende hygiejne

Mænd skal være lækre, så vi får lyst til at røre ved ham, kysse ham og holde om ham. Derfor er det også vigtigt, at han ikke har sorte negle eller sorte belægninger på tænder, lugter grimt, eller har glemt at gå i bad.

Annonce:

3: Gramser

Der er heller ikke noget ved en mand, der gramser. De fleste kvinder ved sikker godt, hvad jeg mener, når de læser det. Det er en mand, der kaster sig over en, og bare ser en som nogle bryster eller en røv, og som så bare tager for sig af retterne, uden at tænke på hvordan vi egentlig har det, og hvordan det føles for os.

4: Dårlig kysser

Noget af det bedste, jeg ved, er at kysse - derfor er det også så meget turn off, når en mand ikke kan kysse. Ofte er dem, der ikke kan finde ud af at kysse dem, der kysser med en spids tunge, eller bare stikker tungen ind i ens mund som skulle de nå et tog.

Annonce:

5: Kulde

Mænd, der ikke kan tåle intimitet og nærhed, er heller ikke værd at samle på. Vi vil gerne have en mand, der er der for os, kan holde om os, kan rumme vores sårbarhed. En kvinde er et stort ocean af følelser, og vi skal have en mand, der kan rumme det. samtidig kan det være meget godt at have en masse tips og tricks, som man kan fyre af i sengen, men det er bare ikke nok, for der skal også intimitet og nærhed til. Derfor er et turn off, når mænd ikke er til stede, når de har sex; når de tænker på en anden kvinde eller har en film kørende oppe i hoved; når de ikke tør se os ind i øjnene og mærke os.

6: Fissefornægter

Sidst, men ikke mindst, er det et total turn off at have en mand, der enten ikke vil slikke ens fisse eller ikke kan finde ud af det. Kvinder er ofte meget følsomme på deres klit og har derfor brug for en mand, der ikke bare gnubber løs eller bruger tungen alt for hårdt. Det kræver indlevelse og følsomhed at være god til at slikke fisse, og en mand der slet ikke vil slikke, kan ikke bruges til noget.

Det mener læserne:

Tina, 30: Smag

Største turn off i sengen: Hvis en fyr ikke dufter/smager godt, bliver det noget, som bare skal overstås. Begynder han at sige ’Hvem er din farmand’, står jeg også helt af, har kun EN far og han er bestemt ikke med i mine sekuelle tanker.

Største turn off udenfor sengen: Hvis han stikker mig en løgn, stor som lille, fanger jeg ham i det, hvilket jeg stort set altid gør, er tilliden væk og derved også lysten.

Annonce:

Natasha, 18: Rydde op

Største turn off i sengen: Hvis han kommer med en filmreplik, mens vi leger.

Største turn off udenfor sengen: hvis han ikke hører efter og forventer, at jeg rydder op efter ham.

Julie, 24: Hygiejne 

Turn off i sengen: Dårlig hygiejne, og når fyren bare kører på uden at tage hensyn til, at man altså er to om legen - en ego-knepper som ikke tager sig af, om man overhovedet er tændt!

Turn off uden for sengen: Den type fyr, som er så lad, at han forventer at få en medalje, hvis han fx har båret skraldeposen ud - på trods af at det er den kvindelige part der ellers står for ALT det huslige.

Ea, 20: Strømper

Turn off i sengen: at beholde sine strømper på.

Turn off uden for sengen: Jeg hader når en mand sidder og spiller computer, og derfor ikke virker nærværende - det er virkelig det værste, jeg ved.

Annonce:

Anna, 21: Uinteresseret

Turn off i sengen: Hvis han afviser mig og virker uinteresseret, hvis jeg prøver at lægge op til sex. Det får mig til at virke desperat og ynkelig, og der er ikke noget værre.

Turn off uden for sengen: Hvis han er alt for arrogant og tror, at han kan tage alle beslutningerne i hverdagen. Man føler sig så ufattelig dum og lille, og parforholdet bliver lige pludselig til et far/datter-forhold.

Susanne, 47: Fingernegle

Turn off i sengen: Hvis han 'hepper' på min orgasme, fx ved at sige: ’kom så, kom så’ - det får mig IKKE til at komme og irritationen vokser i takt med lysten daler. Derudover: Er hans fingernegle ikke klippede og ikke rene, så tænder det mig i den grad også af! Det allerværste er nok, hvis en mand er egoistisk og kun tænker på sig selv, og når han er færdig, så er VI færdige med sex!! Det har en del mænd desværre for vane at tro!

Turn off uden for sengen: Han må ikke være for sexfikseret i sin tale. En mand, der på den måde virker desperat, tænder mig i den grad af!

Annonce:

Malene, 51: Fjerner sig

Turn off i sengen: Det er rigtig skidt, hvis han trækker sig uden for rækkevidde, lige efter han har fået udløsning. Så føler man sig udnyttet, eller tror at han har fortrudt samlejet.

Turn off uden for sengen: Hvis han ikke svarer på sms’er eller telefonopkald. Eller spørgsmål - også efter betænkningstid.

Mariann, 42: Nakkeost

Turn off i sengen: Sådan en gang nakkeost, fy føj. Og hvis manden lige har røget en smøg, inden han kommer i seng.

Turn off uden for sengen: Hvis kæresten går og skælder mig ud hele tiden for ting, som jeg ikke er enig med ham i. En anden ting er, hvis han lugter meget af sved.

Det irriterer os mest ved partneren

'Søde' og 'skat' holder bare ikke!

Find ud af hvad din kæreste tænder på med denne app

Et sødt smil eller nogle ordentlige kasser?

6 ting du ikke må sige til ham

Det værste du kan gøre, når du vil have sex med din kvinde

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: