Annonce:
Annonce:

Sådan bliver hun hans sexdronning

Find din indre tøjte frem – til mandens store glæde

Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen relateret Sexpert-tv fra arkivet: Derfor elsker vi tøjten --

- We want a lady in the street but a freak in bed.

Usher

Manden elsker, når hans kvinde giver sig helt og fuldt hen til deres fælles elskov.

Når manden siger, at han gerne vil have, at kæresten er lidt mere pornoagtig, mener han ikke (nødvendigvis) at hun skal overspille sine støn og vrid, men snarere at hun tør overgive sig til egen liderlighed og give udtryk for den – at hun simpelthen slipper hæmningerne,

Det er selvfølgelig en generalisering, men den har noget på sig. Det mener blandt andet den britiske sexterapeut Tracey Cox, der fortæller, hvad kvinder kan gøre for at finde deres indre tøjte frem.

Annonce:

Cox hævder, at en del kvinder holder igen, i frygt for at blive betragtet som for tøjtede, for dyriske, for billige – og at de derfor ikke fremstår som kærestemateriale, som manden med stolthed vil vise frem til sin moar.

Og det er en fejl.

Her er Cox’ syv ting, som de sexede kvinder gør i sengen. (Cox giver 15 grunde – men vi har taget de mest interessante):

1. Hun tager initiativ

Ja, en klassiker i mandens brokkasse over kvinder er, at hun 'aldrig tager initiativ til sex.'

Et af problemerne ved at overlade al sexinitiativ til manden er, at kvinden signalerer, at hun kun dyrker sex, fordi han har lyst.

Derfor: Tag initiativ til sex en gang imellem - så han forstår det.

2. Hun er ikke fordømmende

Man kan kastrere enhver mand ved at møde hans sexideer og -lyster med et automatisk nej og et udtryk af væmmelse og ’du er sgu pervers.’

Men alle (ja, også dig) har fantasier, der kan virke lidt sære på andre. Så hvis din partner foreslår noget, du ikke selv har tænkt eller tændt på, så overvej, om det er noget, som noget der kan skade dig fysisk eller følelsesmæssigt. Og hvis ikke, hvad er så problemet?

Annonce:

Derfor: Vær åben overfor nye ideer. For det betyder også, at du viser ham, at du favner hele ham og hans seksualitet (Dog skal du selvfølgelig huske dine egne grænser).

3. Variation

Mange parforhold kommer hurtigt ind i en fast rutine med sikre, velafprøvede og orgasme-effektive stillinger og moves.

Det er der ikke noget galt i som sådan, men selv om man har bøf som sin favoritspise, kan det godt blive lidt trivielt, hvis man får det hver dag.

Derfor: Udvid dit repertoire en smule – det kan være en lille ting som at ændre en rækkefølge på stillinger eller lokationen – eller introducere legetøj eller nye stillinger.

4. Vis hvad du vil

Du keder dig måske også, fordi han følger den slagne vej. Men mænd kan faktisk godt lide en kvinde, der tør give udtryk for, hvad hun har brug for.

Derfor: Giv klart udtryk for, hvad du har lyst til. Så han forstår det. De fleste vil gerne gøre deres kvinde glad.

Annonce:

Husk dog at give retningslinjer og feedback på en taktfuld måde, så han ikke bare føler sig som en robot, der blot skal udføre en nøje fastlagt plan.

5. Elsk hans diller

Det er ikke kun Carl-Mar Møller, der mener, at pik er Gud, og at den derfor skal tilbedes - eller i hvert fald roses.

For ligesom vi alle vokser af ros og kærlighed og omsorg, vokser pikken også af det.

Mandens selvværd sidder nemlig også i hans pik, så når du fortæller med ord og kærtegn, at den smuk, god og hård og stor (eller hvad han nu har brug for at vide), bliver han simpelthen glad.

Derfor: Giv pikros.

Og det betyder også meget, at du viser, at du kan rumme det, når pikken ikke lystrer. Lad ham vide, at du elsker ham - uanset om den ikke viser sig i sit stiveste puds.

NB: Manden kan – ligesom dig – også lide at blive kærtegnet på hele sin krop.

Annonce:

6. Oralsex

Når du slikker manden - og virker som om du rent faktisk kan lide det - føler han, at du synes, han er dejlig nok til at spises. Og det må godt blive vådt og saftigt. Oralsex er den ultimative servicering – og hvem kan ikke lide at blive betjent..?

Det gælder også den anden vej.

7. Sexet påklædning

Man siger, at mænd er visuelle, og derfor er de vilde med en kvinde iklædt sexede ting som en listig lille g-streng, spidse stiletter, push up bh, en kort nederdel – hvad der nu fremhæver en kvindes sexyness.

Det er ikke kun, fordi hun så ser lidt tøjte ud – det er også i mandens optik et spørgsmål om, at han kan lide en kvinde, der således viser, at hun kan lide sin krop og nyder at vise den frem.

Derfor: Vis din indre tøjte frem.

HERUNDER KAN DU SE SEXPERT-TV: Sådan er den sexede kvinde:

Fem grunde til at elske tøjten

Ekstra Bladets sexredaktør har tidligere skrevet dennen kærlighedserklæring til tøjten:

Nogle kvinder kan tåle helt usandsynligt meget pik. Nogle kvinder er ikke bange for at vise det. De bærer deres lyst som medaljer, spankulerer stolte rundt som adlede rockstjerner, der ikke skammer sig over noget.

Ja, tøjten er billig, slutty og med på den værste, og hun er en konstant og pirrende udfordring til mandens aggressive 'jeg tager, hvad jeg vil have'-position.

De fleste mænd, herunder undertegnede, vil føle voldsomt udfordret af en kvinde med en fuldt udfoldet seksualitet. Og netop derfor er der grund til at hylde hende.

Her er mine fem grunde til at elske Tøjten.

1. Hun er flirtende

Fordi tøjten går ind i alle relationer med sin fisse åben for nye input, er hun flirtende og udadvendt. Det betyder ikke, at hun nødvendigvis lader alle mænd tage hendes temperatur med pikken, men det indebærer, at hun altid er opmærksom på muligheden, på pikpotentialet.

Du kan kende hende på blikket, der fastholder dit et øjeblik længere end behageligt.

Måske er hun som R., der på første date ser dig lige i øjnene, mens hun fortæller om sine nye erfaringer med 'Manden, de kaldte Smækkeren.'

Din reaktion er dobbelt: 'Årgh, jeg magter ikke at hænge hende op og klæde mig ud og tæske løs og lege 50 Shades hver gang/hun er så frisk og modig og ligefrem - når hun fortæller det på en første date, må hun være noget af en knald, som tør og vil gå til yderligheder - det skal prøves.'

Du vælger selvfølge at handle på sidstnævnte tanke.

2. Hun er erfaren

Uden skam har hun prøvet en del mænd - og muligvis kvinder. Intet andet end omstændigheder holder hende tilbage fra at prøve noget af. Hun går ikke grædende hjem efter et småkikset fuldemandskrald og klynker af selvmedlidenhed - hun børster dem af sig og tager en lære med hver gang. For hun er nysgerrig på, hvad seksualiteten kan give hende, på hvad de forskellige sider rummer, på hvad der gemmer sig bag næste hjørne og næste pik.

Og den erfarne kvinde er derfor sandsynligvis også et godt knald. Åben og modtagelig for nye ideer, fjollede forslag, perversioner af alskens slags. Også dine særheder...

Som mand vil du opdage, at du er bange for, at du ikke kan leve op til hendes fordringer, de krav du indbilder dig, hun har.

But that's just pride fucking with you.

Det kan betyde, at du underpræsterer eller overkompenserer. Det kan hun også rumme - for hun har jo prøvet det før.

Og netop derfor kan du slappe af og være den, du også er i sengen. Hun dømmer ikke, for hun ved - af erfaring - at vi alle er forskellige:

3. Hun dømmer ikke

Fordi hun selv er fri, dømmer hun ikke andre. Du kan fortælle dine inderste hemmeligheder, for hun har selv en masse, som hun tør dele med dig. Og den fordomsfri fisse kan rumme det meste.

Tag nu RP med den herligt twistede sextankegang. Hun er ikke bange for at udforske sine egne mørke afkroge, hvor de forbudte fantasier lurer, og hvor en passende mængde skam og tabu er benzin på lysternes bål og ikke dræbende flammehæmmere.

Måske har I ikke helt de samme præferencer til at begynde med, men hun er så fantasifuld og modtagelig for suggestion under jeres fantasifulde udvekslinger, at I snart er på samme side i Den Store Bog om Depraveret Seksualitet.

Og derfra er alle muligheder åbne/ingen vej tilbage.

4. Hun kommer - når hun vil
Måske fordi du oftest har erfaret, at kvinder typisk bedst kan komme med en mand, de er trygge ved, kan det være voldsomt pirrende at møde et kvinde, der kommer blot en eller anden mand stikker en pik i hende.

Men det kan også virke skræmmende, 'for hvis alle kan, hvad er der så særligt ved mig?', tænker du.

På den anden side: Man skal være et utaknemmeligt skarn, når man endelig får det, man har drømt om: En kvinde, som i den grad tager ansvar for egne orgasmer og som hun næsten problemfrit - uden at der skal finkalibreres på 50 knapper.

Tag nu IT. Hun erkender, med lige dele stolthed og selvfølgelighed: Hun har aldrig knaldet en mand uden at få orgasme.

Men der er alligevel en måde, hvorpå du kan gøre en forskel: Du kan give hende flere og bedre og større orgasmer - og måske endda lære hende lidt om intimitet og nærvær i processen. Eller du kan i hvert fald prøve.

5. Hun ligner en slut - måske

Slutten er ikke bange for at ligne en tøjte. Hun er ikke nødvendigvis en afbleget scor.dk-dulle fra Rødovre med camel toe leggings, hårdt opspændte silikonetasker og nedslidt Amagerplade, men hun ved, at stiletter ikke kan blive for høje, at kedeligt undertøj aldrig har gjort noget godt for nogen, og at et stykke med bart sjældent skader.

Og hun elsker, at du værdsætter det, for ekshibitionisten i hende lever godt og yderligt.

Dog er det vigtigste her ikke udstyret (selv om hun som sagt instinktivt forstår værdien), men derimod: Udtrykket.

Hun ser på mænd med en 'jeg kører dig over-'mine, der afveksles med 'tør du knalde mig nu?'-attitude.

Veninderne kan ikke følge tøjten til dørs, andre kvinder disser hende i lige dele misundelse, intrakønslig konkurrence, og hel del mænd kalder hende for en, nåja, billig tøjte eller endda luder - og mener det på en grim måde, og de tør aldrig tage hende med hjem til Moar.

Torne

Er der slet ikke nogle torne på denne sexrose? tænker du.

Det skulle da lige være, at der er lidt større sandsynlighed for, at hun har brug for mere pik, end du kan levere. Eller bare er lidt hurtigere på aftrækkeren i forhold til at knalde ved siden af.

Hendes potentielle utroskab kan du tackle på følgende måder:

- Gøre som parret Henrik og Lotte og lade hende prøve andre mænd under kontrollerede forhold:
Ny serie: Følg dansk pars sexperimenter

- Tage hende med i swingerklub.

- Stramme op på eget nærvær og egne præstationer, så hun slet ikke får lyst til andre (eller snarere: Ikke handler på sin lyst til andre).

- Leve med det - for hey, det er jo bare sex.

Singlesex vs parsex: Hvad er bedst?

Giv plads til både luder og Madonna

Slip tøjten løs - og få bedre sex

Kvinder ser ned på sexlystne medsøstre

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: