Annonce:
Annonce:

Sådan gør du store-stress-måned til store-sex-måned

Der er masser af julesex lige om hjørnet - hvis du husker at prioritere det

Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen viser erotikblogger årets frække julekalendere --

Julen står for døren. Arrangementer på jobbet, i ungernes institutioner og i venindegruppen, gavekøb og planlægning, gås eller and, og hvem skal være julemand, og du kan mentalt allerede smage klejner, gløgg og sovsen sætte sig på sidebenene - ja, julestressen er på vej ind i dit liv, i samme takt er sexen på vej ud.

Men i år skal det være anderledes. Og det vil en erotik- og sexlegetøjsblogger hjælpe dig med.

Danske JoanB anbefaler blandt andet frække julekalendere til parret. De kan hjælpe et par med at holde fokus på hinanden og på erotikken. Hun taler fra egen og mange andre pars erfaring;

Annonce:

- Mit '24 dage med sex i december-eksperiment,' jeg selv og en lang række andre danske par gennemførte fra den 1. – 24. december 2016, viste med al tydelighed, at erotisk samvær på daglig basis i løbet af julemåneden er både sundt og godt for parforholdet.

Joan mener, at december for de fleste familier er lig med stress og jag og kun meget lidt voksenhygge:

- Det kan komme til at tære yderligere på parforholdet. Min opfordring går derfor på, at tosomhed, ikke mindst i julemåneden, bør stå ekstra højt på dagsordenen. Og en af de bedste måder at sikre, at man både husker og overkomme denne så væsentlige daglige dosis erotik, er, at man fx investerer i en fræk voksenjulekalender, siger sex- og sundhedsblogger og sexlegetøjsekspert JoanB, der her anbefaler fire forskellige erotiske kalendere.

JoanB viser dem i videoen over artiklen.

Kun en låge om dagen
Bloggeren mener, at man aldrig må blive for gammel eller kedelig til at lege frækt og forførende med sin partner, og her er den erotiske julekalender på mange måder smart:

Annonce:

- For det første så står den i 24 dage konstant på forspil i form af spænding omkring, hvad den kommende dags låge bringer af udfordring og inspiration. Men husk nu kun at åbne en låge ad gangen, nøjagtig som vi prædiker over for ungerne.

- For det andet så er der som regel en rød tråd i de her julekalendere for voksne, så man lige så langsomt bygger et helt arsenal af produkter og andet fra erotikkens verden op.

- Når der så er gået et par uger eller tre, så ligger man pludselig inde med en bred vifte af forskelligt sexlegetøj og andet erotisk tilbehør, man med stor fornøjelse kan benytte på kryds og tværs af hinanden.

- For det tredje, og her kommer det økonomiske aspekt i spil, så får man generelt rigtig meget for sine kroner, når man investerer i en erotisk kalender. Specielt hvis man sammenligner med at skulle have købt de fire adventsgaver eller de 24 kalendergaver hver for sig, forklarer JoanB, der her i 2017 overvejer at gentage sit 24 dage med sex-projekt, dog nok kun med ham derhjemme.

200 par vil knalde indtil juleaften

Annonce:

Afslappende hormoner
Når man kysser og krammer og dyrker sex, så udskiller kroppen en masse afstressende og afslappende hormoner, især oxytocin, der helt automatisk hjælper en lidt ned i gear, fortæller JoanB:

- Så hvorfor ikke gentage successen fra sidste års julemåned? Samtidig vil jeg da helt klart opfordre andre par til at følge vores eksempel. Hvad er der at tabe på den konto? Og svipser det en dag eller to undervejs, så lever man også med det. Mere tvang skal der naturligvis heller ikke være inde over projektet, smiler JoanB, som også i år, helt personligt, har allieret sig med hele to kalendere.

- I år har vi både en julekalender med 24 erotiske gaver og en fræk adventskalender, så der er ekstra meget at glæde sig til og fornøje sig med om søndagen, lyder det fra JoanB, der er overbevist om, at 2017 bliver året, hvor der i flere danske hjem end nogensinde vil hænge en erotisk kalendere.

Mor og far skal jo også gerne have noget at se frem til og hygge sig med på daglig basis, så store-stress-måned kan blive forvandlet til store-sex-måned.

Annonce:

Mindre udstyr, mere nærvær
Du kan også gå mindre eller mere udstyrsfikseret til værks. Den danske sexolog, orgasmeekspert og partereapeut Katrin Berling har gennem tre år lavet et onlineforløb, som hun lover vil give mere erotik og nærvær i parforholdet:

På sin hjemmeside fortæller Berling blandt andet, at det handler om at bruge 30 minutter med sin partner alle dage op til jul. Hun vil hjælpe par, som glemmer at nyde julen og hinanden, og som mangler inspiration til at lave nye lege i sengen:

- Jeg vil, hver dag - fra den 1 til 24 december sende jer en mail. Alle mail vil indeholde en øvelse, som i skal gøre sammen. Alle øvelser vil være meget intime og sexede. Det eneste, det kræver, er, at du hver dag sætter 30 minutter af til samvær.

Berling hævder, at par, som andre år gennemgik øvelserne, var meget begejstrede, og den vil hjælpe par med at skabe et nyt intimt rum og genfinde lysten og legen med hinanden. Den koster 299 kroner at være med.

Dansk par: Masser af sex har gjort os nyforelskede

Sex hver dag er ligesom træning: Rart når det er overstået

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mærsk har et rekordstort overskud, men betaler kun fire procent i skat. Ekstremt absurd

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: