Scor med en god historie

Kvinder falder angiveligt for en mand, der er god til at fortælle en historie

Mænd ret ligeglade med kvindens evner som historiefortæller . men kvinder værdsætter manden, der kan fortælle en historie. (Foto: colourbox.com)
Mænd ret ligeglade med kvindens evner som historiefortæller . men kvinder værdsætter manden, der kan fortælle en historie. (Foto: colourbox.com)

Her er en god nyhed til de mænd, der ikke har en prangede bil, kæmpe biceps, lang penis og/eller stor indkomst.

Kvinder falder angiveligt for en mand, der er god til at fortælle en historie.

Det fremgår af en videnskabelig undersøgelse, som lægger sig op ad andre, der har vist, at ting som humor og intelligens er vigtige træk for kvinders parrtingstrategi.

Amerikanske forskere lavede tre separate studier med socialvidenskabernes rotter (læs: studerende), som tilsammen peger på, at kvinder synes, at mænd, som er i stand fastholde tilhørere med gode fortæller-evner, er enormt tiltrækkende, især som langtidparntere.

Omvendt er mænd ret ligeglade med kvindens evner som historiefortæller.

Set i evolutionspsykologisk perspektiv forklarer forskerne det således:

- Historiefortælling er mere end blot konversatio. Historiefortællingsevner ser ud til at øge mandens forestillede status og hjælper således manden med at tiltrække langtidspartnere. Kvinder begærer gode historiefortælle, fordi historefortællerevnen afspejler hans evne til at indsamle ressourcer. Det er mere sandsynligt, at gode historiefortællere påvirker andre eller de får en fremtrædende position i samfundetæ.

Selvfølgelig kan jeg godt savle over trænede mænd og kan også vende mig om efter de typer, men det var aldrig noget, jeg ville gå efter, fortæller af kvinderne i artiklen. (Foto: colourbox.com) Plus Danske kvinder: Sådan vil vi have manden

Hvis hun synes, han er sjov, er der basis for videre arbejde. (Foto: colourbox.com) Sex & samliv Scor hende med en joke

Selv om du helt forståeligt normalt ikke vil være medlem af en klub, der vil have dig som medlem, er du desperat nok til at gøre en undtagelse: Du skal simpelthen på date.  (Foto: colourbox.com) Sexperterne Seks grunde til at hade dating

 

4 kommentarer
Vis kommentarer