Seks tegn: Skal du skride fra kæresten

Skal du pakke kufferterne allerede i aften..?

SEXPERT-TV: Sådan ved du, om det er ægte kærlighed

-- Over artiklen her relateret Sexpert-tv: Disse tre ting viser, at I skal blive sammen --

Det er kun fundamentalister, der ikke tvivler: Kloge og fornuftige mennesker kan derfor tvivle om det meste: Er jeg lykkelig, burde jeg flytte, skal jeg gå i byen eller i seng? Og skal jeg skride fra kæresten?

Man kommer langt med at lytte til sin mavefornemmelse/nærmeste/coaches - men hvad så når de kommer med divergerende meldinger?

Så tjekker man denne liste ud, som er inspireret af sexterapeuten Tracey Cox, der opremser tegn på, at du burde forlade din partner,

Bonner du ud på en enkelt eller to af disse tegn, behøver du ikke nødvendigvis at pakke kufferterne allerede i aften - men kan du se dig selv og din partner i alle, er der grund til mere end bare lidt bekymring.

Kys & kærlighed Skal du skride fra kæresten? Denne app hjælper dig med svaret

1: Sex
Sexlivet er tit lakmustesten i et forhold: Dyrker I saftig sex, hvor intet holdes tilbage, intimt, følsomt og møgliderligt, går det givetvis godt på andre planer i relationen.

Er I derimod kommet ind i en ond cirkel af pres og afvisninger, hvor ingen af jer føler jer set, mødt, elsket over en længere periode - og har I italesat problemet uden at komme videre, er der grund til bekymring.

Selvfølgelig skal der være plads til udsving og døde perioder. Ikke desto mindre er sex limet i mange forhold... Og hvis du vitterlig ikke har lyst til at knalde din kæreste, er grundlag for ballade.

2. Vrede
Du går konstant rundt med en hård mave af vrede eller en åndenød af uro. Du har nemlig gennem længere tid forsøgt at tackle jeres problemer, men er blevet mødt af benægtelser, afvisninger, aggression eller blot døve øren.

Den slags giver stress, og stress giver grobund for alskens dårligdomme, psykiske såvel som fysiske..

3. Ude på noget
En ting er at flirte mere eller mindre uskyldigt med kollegaer og tilfældige M/K'ere i byen. Noget andet og langt mere alvorligt og sigende er, hvis du hele tiden opsøger flirten med utroskab og gamle flammer på facebook.

Det er, som om alle andre end din partner virker helt vildt tiltrækkende.

4. Kommunikation
Du er blevet forfremmet, din ven er alvorligt syg, du vandt i Lotto - og du fortæller det ikke straks til din kæreste, men derimod til dine venner eller veninder.

Det er tegn på, at du ikke længere føler dig tryg og forbundet med din partner, hvis du ikke deler vigtige hændelser i dit liv med vedkommende.

Kys og kram kan være først skridt på vejen mod at redde dit forhold. (Foto: shutterstock.com) Kys & kærlighed Fem ting du kan gøre for at redde dit forhold - allerede i aften

5. Ensom
Midt i tosomheden føler du dig ensom: 'Min kæreste forstår mig ikke'-følelsen ligger dybt. I virker som to fremmede, der blot gennemspiller parforholdets manuskript.

Du føler mest af alt den underliggende tomhed i jeres kunstige dialog og laden som om.

6: Intet tilfælles
Du har indset, at hvis du ikke elskede din kæreste, ville du faktisk slet ikke kunne lide vedkommende: I har intet tilfælles, og du ville ikke falde for ham/hende, hvis I lige havde mødt hinanden.

Kys og kram kan være først skridt på vejen mod at redde dit forhold. (Foto: shutterstock.com) Kys & kærlighed Fem ting du kan gøre for at redde dit forhold - allerede i aften

I et godt parforhold tager man problemerne ved roden. (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv Dette gør alle lykkelige par

 

HERUNDER RELATERET SEXPERT-TV: Tre grunde til at blive i forholdet:

 

32 kommentarer
Vis kommentarer