Seks Valentinsgaver der går rent ind hos din elskede

Der er 10 dage til Store Kærlighedsdag. Her er lidt inspiration

Giv et gavekort til en skøn kropsmassage, som du selv står for. (Foto: shutterstock.com)
Giv et gavekort til en skøn kropsmassage, som du selv står for. (Foto: shutterstock.com)

Har du heller ikke styr på, hvad du skal give din udkårne til Valentinsdag den 14. februar? Og vil du gerne være romantisk, men uden at det bliver for sukkersødt?

Så se disse fem bud på gaveideer, der giver går rent ind hos din elskede og giver igen til parforholdet.

Romantik handler om at bryde igennem kvindens forsvarsværker og finde ind til hendes bløde punkt. Ramme hende lige lukt i hjertekulen, så hun bliver rørt. (Foto: shutterstock.com) Sexperterne Sådan får du mere romantik ind i dit forhold

Kærlighedskort og blyanter, der kan spire til blomster
Danske Sprout har lanceret en række originale og spirende Valentinsgaver, med et romantisk touch. Både Valentinskort og bæredygtige blyanter med kærlighedsbudskaber kan plantes efter brug og spire til smukke blomster. Og med de små æsker Sprout Tiny Gardens kan din udkårne dyrke mikrogrønt af frø fra den smukke og krydrede Mizunaplante, som har hjerteformede blade.

Se dem her

Sæt ord på jeres fælles ønsker
Du kan også gå mere terapeutisk til værks.
I ParPlan2016 guider sexolog Maj Wisman jer igennem masser af øvelser og spørgsmål til reflektion. I kan lave øvelserne, mens I sidder med en kop te i hånden og benene oppe i sofaen. I bliver trin for trin og ganske stille og roligt guidet til at få klarhed, bevidsthed og fuldstændig overbevisende ”aha-oplevelser” om, hvad I har brug for at gøre og IKKE gøre i jeres parforhold.

Læs mere her

Kys & kærlighed Få bedre forhold med dansk sex-app

Massageolier og lys
Giv et gavekort til en skøn kropsmassage, som du selv står for. Og vedlæg massageolier og lys. Massagelyset fungerer på den måde, at du drypper det tændte lys på den bare hud. Det er nemlig ikke stearin, men olie, som giver en perfekt teaser til massagen.

Der findes et stort udvalg hos sexhop.dk

Parmassage
Mange wellness-centre landet over tilbyder massage til par, hvor I i fælleskab kan flyde hen i kropslig nydelse, forførende dufte og champagne. Men i kan også taget skridtet fuldt ud af få en fælles tantramassage, hvor også yoni og lingam kommer i kyndige hænder. Ikke alle tantra-klinikker tilbyder det. En af dem, der gør, er Spirituel Tantra i København.

Drik champagne og spis middag med isbjørne
Københavns Zoo har et særligt Valentinsarrangement, der inkluderer champagne og tre retters menu i selskab med isbjørnene og andre dyr.

Læs mere her

Giv dig selv i gave
Hvorfor ikke pakke dig selv ind med den røde sløjfe fra Naughty Knot? Det er den perfekte gave på Valentinsaften, som optakt til en intim aften.

Se den her

Ferievaner, sex, alkoholforbrug og arbejde er nogle af de 13 kategorier, man får spørgsmål i. (Foto: shutterstock.com) Kys & kærlighed Test dit forhold: Skal I skilles - eller går det super godt?

'Det var startskuddet til, at vi klart skulle prøve noget mere sammen, og vi blev begge nysgerrige på, hvad vi hver især var til og godt kunne lide,' lyder det fra en af læserne. (Foto: shutterstock.com) Sex og samliv Danske par: Sådan var vores første knald sammen

Kvindeporno. (Shutterstock.com) Sex & samliv Cake&Cunnilingus Day: I dag skal hun forkæles i begge ender...

5 kommentarer
Vis kommentarer