Seniorer tror på kærlighed ved 1. blik

Og så er de klar til one night stands...

Sexpert-tv: Glæd dig til seniorsex

-- Over artiklen her relateret Sexpert-tv: Så frækt er seniorsex --

Ældre er aktive på landets datingsider - og i dobbeltsengen.

Det viser flere forskellige undersøgelser og afhandlinger - senest fra datingsitet partnermedniveau.dk.

De har spurgt 2500 medlemmer (af deres tyske afdeling) over 70 om deres sexliv, og her fremgår det, at sex ikke bliver glemt, blot fordi alderen trykker lidt:

'Pensionister har et større behov for sex end singler i målgruppen 18-30 år. Seksuel afholdenhed betragtes som mindre acceptabelt hos de ældre singler, end blandt de unge: 7% af de ældre og 14% af de yngre, ville nøjes med et forhold uden sex. Seniorer viste sig også at være mere åbne over for tilfældig sex: 79% af dem indrømmede, at de ikke nødvendigvis har behov for at have et stabilt forhold, for at have sex med en person, kun 69% af de yngre singler var enige i det,' lyder det i pressemeddelelsen.

Og ikke der er ikke kun sex i hovedet på de ældre. Romantikken fylder også en del:

96 procent angiver, at de kan forelske sig igen, uanset hvor gamle de er. 87 procent mener, at kærlighed kan være lige rundt om hjørnet. 60 procent af de ældre tror desuden også på kærlighed ved første blik.

 

Se også: 71-årige Svend sex-dater hver dag

Kys og kærtegn har stor betydning for mange ældre. (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv - 4. aug. 2015 - kl. 10:56 Ældresex - ja tak

Se også: Sådan dyrker du ældresex

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere