Sexblogger-veninder hylder frækt film-klimaks

Anmelderne hader 'Fifty Shades Freed' - det gør Joan og Mill ikke

-- Over artiklen taler sexveninderne om Fifty Shades og om sexlegetøj --

Den har fået så mange smæk af anmelderne, så hvis 'Fifty Shades' var en numse, uanset hvor klaskeklar den var, ville den bløde og aldrig mere vise sig frem.

Men ikke alle er kritiske overfor den sidste film i Fifty Shades-triologien.

Sexblogger-veninderne JoanB og Mill er super begejstrede over Fifty Shades Freed, som, de mener, kan inspirere par til at give det fælles sexliv et kærligt og måske tiltrængt spark bagi.

- Hvis man drømmer om, at den tredje og sidste Fifty Shades film er et sandt orgie af s/m, bondage og grænsesøgende sex, så bør man spare biografbilletterne. Til gengæld er der masser af lækker og super inspirerende scener med mere sanselig og lækker sex i Freed-filmen - og denne gang får man set så meget af både Christian Grey og Anastasia Steels lækre kroppe, at kun en mikroskopisk lille del nu er overladt til fantasien, siger sexlegetøjsekspert og sexblogger JoanB.

Sammen med sexblogger-veninden Mill så hun filmen onsdag - og de er begejstrede over klimakset på filmtrilogien, hvor der er noget mere action på drengen i forhold til de to første udspil. Denne gang er der også noget mere saft og kraft i Anastasia Steel, der tager en del mere kontrol over tingene end tidligere.

Læs JoanB’s anmeldelse af Fifty Shades Freed og den tilhørende sexlegetøjs-kollektion

- I gamle dage gik ganske almindelige par i biografen og slugte de danske Sengekants- og Stjernetegns-film, der med garanti fik bølgerne til at gå ekstra højt hjemme under dynerne. Fifty-trilogien kan efter min mening noget af det samme. Dog med den væsentlige overbygning, at nutidens par inspireres til at gå helt nye veje seksuelt. Og samtidig finder de ud af, at det er helt ok at krydre det fælles sexliv med sexlegetøj og diverse former for erotiske redskaber.

JoanB, der til daglig beskæftiger sig med sexlegetøj, bifalder denne udvikling:

- For sexlegetøj ER med til at nedbryde gamle tabuer og sparke døre ind til ofte helt nye måder at krydre og berige det fælles sexliv på. Som jo ikke er det værste, der kan ske, siger legetøjsbloggeren, der også gerne vil være med til at nedbryde den fordom, at brugen af pisk, blindfold og håndjern mv. ikke automatisk gør en til hardcore s/m-udøver.

Læs sexblogger Mills anmeldelse af Fifty Shades Freed sexlegetøj

Ikke BDSM
- Da Christian Grey giver Anastasia håndjern på, lægger hende på maven og klapper hende med hånden bagi, inden han efterfølgende tager hende, er jo ikke ligefrem hård s/m-sex. Men det er både for ham og hende en super måde at lege sammen. Dermed ikke sagt, at vi ikke også denne gang kommer en tur med ind i Christian Greys nok så berømte og berygtede Red Room.

Her introduceres publikum for en lang række super lækre og eksklusive sexlegetøjsprodukter:

- Men det er altså stadig det der legende og sanselige og kærlige i forbindelse med de seksuelle udfoldelser, der er i højsædet, og som, jeg tror, kan være med til at inspirere par til at gå i filmparrets fodspor.

Fifty Shades Freed er under alle omstændigheder den helt perfekte opvarmning og lejlighed til selv at prikke hul på at bruge sexlegetøj i parforholdet, mener bloggeren:

- Og så skidt med, at man måske ikke kopierer Grey og Steel ned i mindste detalje. Det vigtigste er nemlig, at man følger sine egne lyster og udlever egne fælles fantasier.

Fifty Shades for feinschmeckeren

Se også: Dansk S/M-par: Stina bliver tændt at være i sit bur, når hendes Herre ønsker det

Dyrkere af BDSM er helt normale

I gamle dage blev folk, som dyrkede s/m-sex, set som en afvigere. Husk blot hvilket voldsom fokus Anne Linnets Marquis de Sade-plade fik 80’erne.

Nu er tabuerne omkring BDSM så småt ved at lette. Senest har canadiske forskere lavet personlighedstests på en række BDSM’ere. OG det fremgik, at de hverken havde færre eller flere personlighedsforstyrrelser end gennemsnittet.

Studiet lægger sig i halen på en meget omtalt undersøgelse fra 2014. I studiet, publiceret i 'Journal of Sexual Medicine,' så hollandske forskere set nærmere på BDSM-udøveres psykologi.

902 s/m'ere og 434 i en kontrolgruppe udfyldte diverse spørgeskemaer, som skulle afsløre deltagernes personlighedstræk i forhold til blandt andet neuroticisme, udadvendthed, åbenhed, venlighed og samvittighedsfuldhed (den såkaldte fem-faktormodel) og tilknytningsstil.

Resultaterne peger på, at BDSM-udøverne overvejende var 'sundere' psykologisk set end kontrolgruppen:

De var mindre neurotiske, mere udadvendte, mere åbne over nye oplevelser, mere samvittighedsfulde, mindre følsomme overfor afvisninger, angav større grad af velbefindende - men var dog også mindre venlige... Især gjaldt dette for de dominerende s/m'ere.

Forskerne konkluderer, at BDSM i højere grad skal ses som fritidsfornøjelse snarere end som et udtryk for en psykopatologisk proces.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen