Annonce:
Annonce:

Sextrend: Nu skal dildoen være veganer-venlig

Den grønne bølge har bredt sig til sexindustrien

Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen viser de danske sexdronninger Mie og Joan rundt på sexmesse i Los Angeles --

En af den helt store forbrugertrends er økologi og veganervenlighed. Det drejer sig ikke kun om mad og tøj, men nu er også sexlegetøjsbranchen blevet opmærksom på tendensen.

Sexlegetøjsekspert JoanB er netop hjemkommet fra en stor sexlegetøjsmesse i Los Angeles, hvor der var flere nye økologiske og veganer-venlige produkter end nogensinde.

Flere og flere kunder verden over efterspørger den slags, fortæller den danske blogger og sexpert.

- Apropos den veganer-venlige 'kødfars', flere danske supermarkeder netop har lanceret, så er der i sexlegetøjsbranchen ligeledes en meget klar tendens i retning af mere grønne, sunde og miljøvenlige produkter, siger Joan, der har skrevet om sexlegetøj i det meste sit voksne liv

Annonce:

- Her er tale om en lang række erotiske produkter, glidecremen, kondomerne, dildoen, pisken, hvor der i de veganer-venlige af slagsen ingen animalske ingredienser indgår.

Lær mere om veganer-venligt sexlegetøj på Joan blog her

På den årlige ANME sexlegetøjsmesse i Los Angeles, som bloggeren netop er hjemkommet fra, var der tydelige tegn i den retning:

- Helt personligt synes jeg, det er en rigtig god og positiv udvikling, der uden tvivl vil fortsætte i årene fremover. Dermed ikke sagt, at alt sexlegetøj nødvendigvis behøves at være økologisk eller veganer-venligt. Men muligheden for at vælge til bør helt klart være til stede, siger sexlegetøjsekspert JoanB, der i mange år har været stor fortaler for alle typer af seksuel sundhed.

Årets bedste sexlegetøj

Annonce:

Velvære og god sex går hånd i hånd
Gør man i hverdagen en helhjertet indsats for at leve sundt og grønt, så skal det også være muligt at leve livsstilen ud i dobbeltsengen, mener JoanB, der på messen i Los Angeles mødte Mie fra danske TucanShop.dk, hvis mantra lyder, at personlig velvære og wellness og god sex går hånd i hånd.

- Det er super vigtigt at hente en lang række produkter hjem til shoppen i Danmark, der flugter med vores målsætning om et godt og bredt udvalg af både økologiske og veganer-venlige produkter. Det hænger sammen med filosofien om, at godt selvværd og velvære er motorvejen til god og givende sex, fortæller Mie, der er overbevist om, at vi kun har set toppen af isbjerget, når det kommer til de mere sunde og grønne sexlegetøjsprodukter.

Læs mere om Mies jagt verden rundt på veganer-venligt sexlegetøj her

JoanB, Mie fra tucanshop.dk og Michelle fra amerikanske Slidquid, der står bag udviklingen af den første 100 procent veganske glidecreme. Foto: Privat
JoanB, Mie fra tucanshop.dk og Michelle fra amerikanske Slidquid, der står bag udviklingen af den første 100 procent veganske glidecreme. Foto: Privat
 

Omtanke
Mie har sammen med sin mand i mange år drevet swingerklubben Tucan i Jylland og åbnede så for nylig en sexhop.

Annonce:

- Til forskel fra tidligere, hvor man ikke tænkte så forfærdelig meget over den dildo eller masturbator, man nu købte, så går størsteparten af nutidens sexlegetøjsbrugere rigtig meget op i, hvad produkterne er lavet af, og at de i hvert fald IKKE indeholder skadelige ingredienser. Og lever man som veganer, ønsker man selvfølgelig også at anskaffe sig veganer-venligt sexlegetøj, mener Mie.

- Men det er ikke kun folk, der er økologisk bevidste og/eller lever som vegetarer eller veganere, der køber veganske sexlegetøjsprodukter, som fx et harness eller en pisk i kunstigt læder frem for ægte læder. Folk, der spiser røde bøffer og stegt flæsk, er helt klart også i markedet for de mere grønne og sunde produkter - det ene udelukker ikke det andet, siger Mie.

Dansk sexshop jubler over potent vækst

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne beholder altid deres løn og privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: