Annonce:
Annonce:

Smukke Majbritt, 27, kan ikke være i fred for fremmede mænd: Jeg bliver smigret af scoreforsøg

Tre flotte kvinder fortæller, at de ofte bliver forsøgt scoret på sociale medier - som kan være grænseoverskridende

Majbritt har ikke noget mod at blive kontaktet af mænd, hun ikke kender.
Majbritt har ikke noget mod at blive kontaktet af mænd, hun ikke kender.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Uanset hvilke kriterier man måler den 27-årige jurastuderende Majbritt ud fra, er hun mere end usædvanligt pæn.

Derfor kan det ikke undre, at hun ofte er genstand for mandlig opmærksomhed.

Det har hun da heller ikke noget problem med. I løbet af kort tid har hun været udsat for to usædvanlige scoreforsøg, der må karakteriseres som 'meget langt fremme i skoene.'

Efter Majbritt havde besøgt en kaffebar i København, fik hun en sms fra en af tjenerne, der havde luret hendes mobilnummer, fordi hun betalte med mobile pay:

Og for et par uger siden modtog hun denne sms fra en ukendt bejler:

Og her kunne det blive til en fortælling om grænseoverskridende mænd, misbrug af sociale medier og stalkertendenser.

Men det er det ikke for Majbritt:

Annonce:

- Jeg synes faktisk, det var frisk gjort af de mænd. Jeg har ikke noget problem med, at man tager initiativ. Jeg kan jo bare blokere dem, hvis det viser sig at blive ubehageligt, fortæller singlepigen, der også oplever, at fremmede mænd hyppigt kontakter hende på Facebook og LinkedIn.

- Det er blot endnu nogle steder, hvor mennesker er i kontakt med hinanden. så det kan jeg slet ikke blive forarget over. Senest er jeg blevet inviteret på middag via LinkedIn af en, som jeg blot deler kontakter med.

- Jeg bliver ikke stødt. Jeg bliver smigret. Og det interessante er jo her, at der er flere af kommentarerne på facebook, hvor jeg postede de to scoreforsøg, som forsøger at puste lidt sympati-forargelse op. Det er der ingen grund til, siger MajBritt, der oplyser, at ingen af de to forsøg resulterede i dates.

Annonce:

-  Jeg synes, vi har så mange digitale kontaktflader efterhånden, at det er svært at blive overrasket over, at også flirteri sniger sin ind på disse. det er muligt, at det havde været endnu mere slagkraftigt, hvis nogle af de her mænd havde taget kontakt til mig i den virkelige verden, men så havde en anden bare stillet sig i kø for at mene, at dét ville være for konfronterende og lige på. Jeg skal nok selv række en hånd i vejret, når jeg føler mig krænket, lyder det fra den kommende jurist, som også fortæller, at det har været mænd, som har haft held med at komme på date med hende efter kontakt på sociale medier.

Overskridende

Coach og forfatter Lucy Vittrup.
Coach og forfatter Lucy Vittrup.

Forfatter og erogi-coach Lucy Vittrup har gjort det til sin livsmission at præke, at vi skal tage det erotiske med ind i alle vores sociale interaktioner. At vi burde bruge vores erotiske energi (deraf ordet erogi) på jobbet og i fritiden. Og selvfølgelig når vi er ude på noget.

Ikke desto mindre mener Vittrup, at de ovennævnte scoreforsøg er grænseoverskridende:

- Jeg får også daglig 'Hej søde, hvordan har du det' på PM fra folk, jeg ikke aner, hvem er - det er helt ekstremt grænseoverskridende også. Jeg ser det som en bevægelse mod mere aggressiv tilgang til flirt i Danmark. Om det er de populistiske scoreguides for mænd, eller om det er respons på frustrerede kvinders afsavn efter mere såkaldt maskuline mænd, ved jeg ikke.

Annonce:

- Men en ting er sikkert: INGEN bryder sig om at blive grænseoverskredet af andre uden samtykke. Og slet ikke af fremmede. Den med mobile pay er særligt grov, da fyren misbruger sit job til at få følsom og fuldkommen privat information til eget scoreformål.

- Det havde ikke været et problem, hvis mændene havde spurgt IRL. Disse metoder er kujonens scoremodel. Der er intet forførerisk, sexet, stærkt eller tiltrækkende ved at blive inviteret til kontakt af en person, der ikke en gang har haft nosserne til at præsentere sig med med øjenkontakt og navn.

- Omvendt vil der sikkert være flere på jagt efter en smuk date, som ville få succes ved at mobilisere modet til at gå op, hilse, smide en reel kompliment og skabe øjenkontakt, mens han lægger sit nummer på bordet. Mobiltelefonikontakt er blevet en måde at skjule sig på. Det gælder fx også skænderier. Jeg kender mange, også kvinder, der kan sige ting på sms, de aldrig ville turde sige IRL. Det er samme princip, mener Lucy Vittrup.

Rådighed

Twerk Queen Lousie Kjølsen.
Twerk Queen Lousie Kjølsen.

Annonce:

Hun er kendt for at ryste sin velformede røv på de sociale medier, og Louise Twerk Queen Kjølsen, har da heller ikke noget problem med online scoringer. Det sker dagligt for hende:

- Jeg synes ikke, der er noget som helst galt med at benytte de medier, vi har til rådighed, det gør jeg da også selv. Det hele handler om, HVORDAN man bruger dem.

- Der er også forskel på, hvordan vi taler til hinanden i virkeligheden. Hvis en fyrs scorereplik er 'fuck en lækker røv du har!', så er det da komplet ligegyldigt, om det er IRL eller over sms eller facebook - det er stadig super uinteressant og uattraktivt.

- Det er da altid fedest, at noget er IRL - men nogle gange giver sociale medier jo nogle muligheder for at møde/kontakte folk, man ellers ikke ville komme i berøring med, så er det da bare fedt, hvis kontakten opstår der, siger Louise Kjølsen.

HVAD MENER DU? Er scoreforsøg på sociale medier for meget? Er kaffetjeneren grænseoverskridende?

TV: Det her tænker kvinden under første knald

Dette tænker manden ved første knald

TV: Gør første date til en succes

HERUNDER FÅR DU SCORETRICKS AF ORGASME-EKSPERTEN TANTRA-JAKOB:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

DAGENS EB+

Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Annonce:
Annonce: