Annonce:
Annonce:

Søde fyre får masser af sex

Der er store fordele i at opføre sig ordentligt

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Myten om, at bad boys tiltrækker kvinder viser sig at være lidt af en, nåja, myte.

Forskning peger nemlig på, at den rare og venlige mand, der tænker på andre end sig selv - har mere sex - både i og uden for parforholdet.

Forskerne interviewede 800 mænd og kvinder om deres personlighedstype og seksuelle historik. Og det viste sig, at altruisme er tæt forbundet med parringssucces.

Deltagernes personlighed blev målt i forhold til den såkaldte fem-faktormodel.

Den teori ser på, hvordan man bonner ud på markante grundliggende personlighedstræk som åbenhed (er du klar til nye oplevelser), samvittighedsfuldhed (struktureret, kommer du til tiden), udadvendthed (er du selskabelig), venlighed (er du tillidsfuld og rar) og neuroticisme (er du impulsiv og sårbar).

Annonce:

Personer, der er altruistiske - og fx er bloddonorer, giver penge til velgørenhed, hjælper fremmede over gade, hjælper klassekammerater etc - viste sig at have større succes både med hensyn til at date og med at have sex i det faste forhold.

- Det er dog et mere effektivt signal for mænd end for kvinder, forklarer en af forskerne bag, Pat Barclay i pressemeddelelse. Studiet viser, at selv om altruisme er lige tiltrækkende for begge køn, så har det større betydning for mænd succes med dating og sex.

Det får forskerne til at antage, at altruisme er udviklet i mennesket, fordi det fungerer som et signal på underliggende overskudsagtige attraktive kvaliteter.

Dette personlighedstræk afgør, hvor meget sex du har

Vi har før skrevet om forskning, der peger på, at kvinde ikke kun er ude efter bad boys;

Mænd, der gav mange orgasmer, blev betegnet som mere humoristiske, kreative, varme, trofaste og bedre duftende, end mænd, der ikke gav lige så mange orgasmer.

Annonce:

Mere fysisk maskuline træk, der er klassiske tegn på 'gode' gener, som attraktivt udseende, harmonisk og atletisk krop, stor højde og dyb stemme, var ikke signifikante i forhold til orgasmefrekvens. Heller ikke længden på relationen med manden var afgørende.

Desuden gjorde de orgasmeydende mænd også mere ud af gøre noget, der kunne give kvinder orgasme. Der var mere kommunikation om sexstillinger, mændene gav mere oraslex, havde mere fokus på mere forspil og mere manuel stimulation af klitoris.

Forskerne mener, at personlighedstræk, som er mest eftertragtede i forhold til parnannelse, som kreativet og humor, anses som tegn på intelligens. Hvilket altid er et godt kort at have på hånden, når kvinder vælger partnere (og gener).

'Generelt støtter resultaterne af vores undersøgelse i et vist omfang ideen om, at kvindens orgasme hjælper hende med at vælge en partner, der kan blive en god far. Og så viser det også, at specifik seksuel adfærd spiller en mindst lige så stor rolle som mandens personlighedstræk i forhold til at give kvinden orgasme,' konkluderer forskerne,

Annonce:

Få sandheden om kvinders orgasmer her Det aktuelle studie bekræfter i nogen grad et tredje, vi også har skrevet om før: Ifølge den undersøgelse, publiceret i det videnskabelige jubeltidsskrift 'Journal of Positive Psychology,' er træk som arrogance og egoisme direkte turn offs for kvinder.

Ydmyghed handler om, forklarer forskerne i undersøgelsen, at man kan komme ud over sit behov for magt og overlegenhed i et forhold og i stedet fokusere på relationen. Det gør ikke bare manden attraktiv, det er også med til at beskytte mod de langtidsudfordringer, som alle forhold står overfor.

Jubii - nu er den bløde mand populær

Hvis du kan dette, øger du kærestens begær

Coach: Den danske mand er en blød vatpik, som kvinder ikke tænder på

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvorfor får vi ikke bare vores feriepenge i hånden, så snart vi har tjent dem?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: