Syv ting mænd bare ikke fatter om kvinder

Nu er der endelig hjælp til mændene

Mænd og kvinder er forskellige.

Det er nok et faktum, som vi ikke kan komme uden om.

Men ikke desto mindre kan det være meget behjælpeligt, hvis man i et forhold forstår, hvorfor den anden person reagerer på en bestemt måde.

Kærlighedssitet Love Panky har derfor samlet syv ting, som de mener, at mænd skal acceptere hos kvinder.

1. Kvinder håndterer følelser anderledes end mænd
Mange kvinder bærer deres følelser uden på tøjet, og du er derfor ikke i tvivl om, hvorvidt hun er glad, sur eller måske irriteret. Men nogle mænd håndterer deres følelser på den helt modsatte måde, da de ofte helst ikke vil tale om problemerne.

2. De elsker at gå på toilettet sammen
Er kvinder til en fest eller sammen med en veninde, sker det ofte, at de går på toilettet sammen. Og de gør det af en ganske simpel årsag: For at sladre.

3. De gider ikke at se de samme film som dig
Hvis du elsker actionfilm eller historiske dokumentarfilm, kan det godt være, at det ikke lige er hendes kop te. Mange kvinder foretrækker nemlig de romantiske film, som I sammen kan hygge jer med at se.

4. Kvinder fortæller ALT til veninderne
Nogle af de vigtigste personer i hendes liv er veninderne. Hun deler alt med dem ligegyldigt, om det handler om jeres forhold, hvordan du kysser eller hvad I skal lave næste weekend.

5. Hun elsker at nusse
Selv om det kan være irriterende eller anmassende, så ELSKER hun at nusse. Og i hendes hoved kan I sagtens nusse, uden det behøver at føre til mere.

6. Giv hende komplimenter i spandevis
Kvinder bryder sig ikke om tanken om, at du kun vil være sammen med hende på grund af hendes krop. For kvinden er det vigtigt, at hun også kan mærke, at du er smaskforelsket i hende.

7. De vil snakke om alting
For kvinden er kommunikation noget af det vigtigste i forholdet. Hun har brug for, at du fortæller hende, hvordan du har det, og at du er klar til at lytte på hende.