Annonce:
Annonce:

Test din fremtid: Single eller ej?

Her kan du finde ud af, hvad dine muligheder er på kød- og kærlighedsmarkedet

Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen her relateret Sexpert-tv: Sådan ved du, om det er ægte kærlighed --

Længes du efter tosomheden, eller nyder du det fri singleliv, er du faldet helt til patten i dit parforhold, eller føles det kvælende?

Store spørgsmål, som ikke nødvendigvis sådan er lige til at svare ja eller nej til.

Men på hjemmesiden, nanaya.co, der bygger på en tidligere NASA-computer-ingeniørs avancerede algoritmer, kan du få mere end et fingerpeg på, om du er 'dømt' til at være single eller i parforhold resten af dit liv - sådan cirka.

Angiveligt lavede Rashied Amini projektet for at vise sine daværende kæreste, at de burde blive sammen.

Det gjorde de så ikke.

Annonce:

Du udfylder en lang række spørgsmål, der handler om personlighed, værdier, job, uddannelse, partnerpræferencer og livsstil. Er du ryger, er du religiøs, er du vegetar, er du festens midtpunkt og lignende om dig selv - og din (potentielle) partner. Der er ikke et eneste spørgsmål om sex - udover antal sexpartnere...

Manden bag denne byline, der ganske vist er lidt ældre end sidens primære målgruppe, som er unge i 20'erne og 30'erne, klikkede sig igennem de mange spørgsmål på en halv times tid.

Og det viser sig, at jeg er bedre end næsten alle andre mænd til at holde et forhold kørende i lang tid. Et svar der muligvis vil komme bag på de fleste i omgangskredsen, inklusive mig selv. Måske er jeg bare mere moden, end jeg regnede med:

Til gengæld er mine chancer for at finde en langtidspartner uhyggeligt lave: Angiveligt er mit sociale liv ufrugtbart, især kombineret med antal kompatible potentielle partnere i min fremtidige arbejdsmæssige og rekreationelle virkelighed:

Annonce:

Godt så - måske er en af grundene til, at mine chancer er tynde, at min personlighed og mine værdier bare ikke er så eftertragtede indenfor en radius af ti kilometer. Faktisk ser det ud til, at jeg vil hitte i Brasilien - og i Sydamerika i det hele taget. Hvilket, min glæde ved bagdele taget i betragtning, måske ikke er så ringe endda. Men hvorfor Indien vil være et godt sted, men ikke Sverige, forbliver en gåde:

Men det er jo ikke nok, at jeg er eftertragtet - der skal også være nogle, jeg matcher med. Og her er det nok at tage til Polen, hvor der åbenbart er flest, der passer til mine værdier, livsstil og uddannelse:

Altså der håb endnu. Og så alligevel ikke, for når jeg er kørt gennem nanayas algoritmer og alt tages i betragtning, fx alder, job og socialt liv, er mine muligheder for at finde det perfekte match ikke så gode.

Faktisk virkeligt ringe:

 

Test dit forhold: Skal I skilles - eller går det super godt?

Skal du på date i aften? Så læs lige dette først

ØV: Sex bliver dårligere med tiden

Her er vejen til ægte intimitet i dit forhold

HERUNDER SEXPERT-TV: Hold passionen i live

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: