Annonce:
Annonce:

To af landets største sexdronninger i overraskende afsløringer

Mathilde og Louise, dildopusher og numseryster, går foråret i møde med vilde nyheder 

Mathilde og Louise -
Mathilde og Louise -
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Det er ikke kun det lune vejr og den høje sol samt et blik i kalenderen, der afslører, at foråret er her - to overraskende afsløringer på sexfronten viser også, at tiden er til nyt, sjov og ballade:

Numseryster Louise 'Twerk Queen' Kjølsen ryster sine fans ned chokerende, melding, mens Mathilde Mackowski fra sexlegetøjsshoppen sinful.dk i dag løfte sløret for et helt nyt samarbejde:

Hun har indgået et samarbejde med en af landets blomsterhandler-kæder om at forhandle sexlegetøj i deres butikker og i forbindelse med udbringning af blomster.

Mackowski henviser til en nye undersøger, der viser, at 3 ud af 5 kunder ville være interesseret i at købe sexlegetøj sammen med deres næste bestilling af blomster hos blomsterhandleren.

Samarbejdet påbegyndes efter den 1. april. Præcis hvilken kæde der er tale om, er endnu ikke offentliggjort.

Annonce:

- Efter Valentinsdag i år blev vi kontaktet af blomsterkæden, som lagde op til samarbejdet. De havde fået over tusind forespørgsler fra deres kunder, med ønsker om, at kæden kunne sende sexlegetøj ud sammen med blomsterne til deres udkårne. Et sammenspil mellem forbrugerundersøgelse og denne efterspørgsel viser, at markedet er klar til det nye tiltag, udtaler Mathilde Mackowski, der er medstifter og talskvinde hos Sinful.dk.

- Vi føler, at timingen for samarbejdet er helt perfekt. Forårets spiren og solens varmen sætter oftest ekstra gang i vores lyst til at udforske hinanden og sexlivet. Vi håber, på at det nye tiltag kan være med til at inspirere endnu flere danskere til et bedre sexliv, siger Mackowski til ekstrabladet.dk.

Numsedronning i chokmelding
'Ja, jeg har buttimplants altså silikone-implantater i numsen!'

Sådan skriver Louise 'Twerk Queen' Kjølsen på sin blog, hvor man nok må regne med, at de faste læsere vil kløjs idet på sådan en ellers smuk 1. april-morgen.

Twerk Queen har ellers gjort en del ud af at træne sin røv større - men det har måske ikke været nok.

Vi tog straks fat i Kjølsen for at høre, hvad det gå ud på. Hun oplyser, at hun har fået 400 i hver balde:

Annonce:

- Fitness virker tildels. men det er jo en livsstil. Man skal træne hårdt og bruge tid på det, og man skal spise bestemte ting. Det føler jeg bare ikke rigtig jeg har tid til i min hverdag, så hvorfor ikke hjælpe sig selv lidt på vej, når nu teknologien er til det.

- Mit numseidol er Nicki Minaj, som selv har implantater, så selvom jeg trænede røven ud af bukserne, ville jeg aldrig komme til at se sådan ud uden at få en form for operation, siger Kjølsen, der i vinter var i New York, hvor hun fik gjort noget ved det.

'Man kan se hvordan mit venstre implantatet har vendt sig,' skriver Kjølsen. Foto: Ekaterina Krarup Andersen.
'Man kan se hvordan mit venstre implantatet har vendt sig,' skriver Kjølsen. Foto: Ekaterina Krarup Andersen.

På sin blog skriver hun:

Jeg har været rigtig glad for min nye numse, der både er større og rundere end min 'gamle' numse. Men nu er der desværre sket det, at mit implantat i venstre balle er begyndt at vende sig. Det sidder fint. når jeg står stille, men især når jeg twerker, så begynder det at vælte rundt.'

Føles det ikke lidt sært at gå rundt med noget i røven på den måde?

Annonce:

- Det er jo lidt underligt med et implantat der, fordi man jo kan mærke det, når man sidder på det eller ligger på det. Jeg håber, at jeg vænner mig til det med tiden, men nu når det venstre implantat er begyndt at vende sig om, er det rigtig ubehageligt og også lidt upraktisk. Jeg kan ikke altid mærke helt, at det har vendt sig, og det ser altså dumt ud. Jeg lever jo af at twerke, og især når jeg ryster med numsen, er det, som om det venstre rykket rundt, siger Louise 'Twerk Queen' Kjølsen til ekstrabladet.dk.

...

....

NB: Aprilsnar.

 Dansk sexshop åbner dildocafe med prøverum

Ole Birks post-bombe: Uber skal dele breve ud

HERUNDER viser Twerk Quenn, hvad feminisme går ud på:

SEXPERT-TV med Twerk Queen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: