Annonce:
Annonce:

Torben er impotent og har stomi: Jeg har et fantastisk sexliv

En kræftoperation gjorde Torben Nielsen impotent. Alligevel har han et godt sexliv - og han er ikke bange for at fortælle om det

Foto: Privat
Foto: Privat
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Er det muligt at få et godt sexliv, selv om man er impotent?

Få svaret af Torben Nielsen, der snart skal i swingerklub og fortælle om svær sygdom og dets voldsomme konsekvenser.

I 2013 fik den dengang 50-årige Torben Nielsen konstateret analkræft. Behandlingen, stråle, kemo og operation, betød, at han nu er impotent og har to stomi-poser. Permanent.

Om den behandling nu også var den rigtige, stiller han spørgsmålstegn ved på en blog. Det handler denne artikel ikke om - det er derimod den mere livsbekræftende side af Nielsens fortælling, vi her fokuserer på:

Han er stået frem for at fortælle danskerne, at man godt kan have et sexliv - på trods af impotens og stomi. Blandt andet holder han lørdag 10. november et foredrag i swingerklubben City Swingers på Amager om netop det.

Hvad tænkte du, da Vibeke Zeuthen fra swingerklubben City Swingers tog fat i dig?

Annonce:

- Jeg blev glad, da Vibeke henvendte sig og spurgte, om jeg ville fortælle min historie. Jeg forsøger selvfølgelig at fortælle den i en kontekst, der retter sig specifikt mod swingermiljøet. Jeg formoder, at alle de mænd, som kommer i swingerklubberne er potente, og i den kontekst kan man jo godt sige, at mit budskab ikke er så relevant.

- Men noget af det, jeg har lært i swingermiljøet, er, at de mennesker, som bruger klubberne er meget tolerante og imødekommede, så derfor ser jeg en fantastisk mulighed for at informere miljøet om, at man sagtens kan komme i klubberne, selvom man er impotent.

- Jeg ser en mulighed for at 'bane' vejen for, at impotente mænd kan føle sig helt trygge i dette miljø, og samtidig fortælle miljøet, at det er helt naturligt, at impotente mænd kommer, hvis de har en lyst til at komme. Swingermiljøet skal vide, at seksuelt kan en impotent mand tilbyde lige så meget som en potent mand og nogle gange endda mere end en potent mand, siger Nielsen, der har været en del af swingermiljøet i mange år.

Hvad er dit budskab?

Annonce:

- Mit budskab er vel nok, at vi skal leve vores liv, uanset hvad der rammer det. At det, som sker mod os, sker også for os. Inden jeg fik konstateret kræft i røven og blev gjort impotent, samt anlagt to stomier, så jeg resten af mit liv har to poser klistret på maven, havde jeg én bestemt opfattelse af, hvad jeg var, og hvordan mit liv skulle leves, så jeg var glad og lykkelig.

- Da jeg vågnede efter syv timers kirurgi med de to poser på maven og var impotent, kunne jeg slet ikke forestille mig, hvordan jeg skulle leve videre som en glad og lykkelig mand. Voldsomt nedværdiget, voldsomt ydmyget, voldsomt skræmt og voldsomt sårbar lå jeg i sygesengen og græd som en pisket, fordi jeg ikke længere havde min manddom intakt og kunne bruge den aktivt. Jeg kunne slet ikke se at en kvinde ville finde mig attraktiv og sexet med to stomiposer på maven – min maskulinitet tog alvorlig skade, siger Torben Nielsen.

Vilje
I lang tid var Torben nede. Kæresten skred:

Annonce:

- Jeg ville dog ikke give slip på et smukt og dejligt sexliv så på et tidspunkt begyndte jeg at tænke anderledes og forsøge at finde ud af, hvad jeg skulle. Jeg fik en idé - som hjælp til selvhjælp - om at etablere en dating side for stomister og lavede/etablerede stomidating.dk, som fik 100 profiler, men i en aldersgruppe, jeg ikke kunne bruge til noget. Jeg besluttede at forsøge at finde en ny kæreste ved at date på almindelig vis og oprettede en profil på en datingside og datede alt, hvad jeg kunne overkomme for at afprøve mig selv, fortæller Nielsen for hvem sex altid havde fyldt meget i livet.

- Jeg fik et helt nyt perspektiv på mit liv og blev tvunget til at kigge på andet end at stikke min stive pik ind i en kvindes skød. Jeg måtte eksperimentere med min seksualitet og med min psyke. Alle de begrænsninger, vi har, skabes af vores psyke af mange årsager. Årsager som skyld, skam og social kontrol i samfundet. Vi er vor egen værste fjende, og lige præcis dette ville jeg gøre op med.

- Det, som skete mod mig, har været en gave, som jeg i dag opfatter det - en gave, der også skete for mig. Jeg er blevet langt mere fri i mit liv og har fået så mange gaver, der beriger mit liv langt mere end tidligere. Jeg er blevet mere fri til at give min gave til livet, samfundet, mennesker og mine børn samt min kæreste, siger Nielsen.

Sexlivet nu
Du fortæller du har et rigt sexliv - hvad indebærer det helt konkret?

Annonce:

- Mit sexliv er rigt på mange måder. Selvfølgelig er det først og fremmest rigt, fordi jeg elsker min kæreste, og hun elsker mig. Dernæst er det rigt, fordi jeg ikke er potent længere. Som potent overser de fleste mænd, at der er så meget mere end at stikke sin stive pik ind i skødet på en kvinde og kneppe, til han får udløsning. Mange mænd aner ikke, hvad deres krop kan og får aldrig muligheden for at finde ud af det. Den mulighed har jég fået ved at blive impotent.

- Min kæreste er gået ind i vores forhold med en smuk nysgerrighed og et smukt ønske om at give mig en udsøgt seksuel tilfredsstillelse. Denne indstilling har naturligvis været meget afgørende for mig og min seksualitet. Hun eksperimenterer med alt muligt, som hun forestiller sig kan give mig seksuel nydelse og tilfredsstillelse.

- Jeg har ligeledes meget nysgerrigt afprøvet mig selv og fortæller alt, hvad jeg selv udtænker, så vi kan finde ud af sammen, om det virker for os/mig. Vores nysgerrighed har resulteret i, at hun kan bringe mig i en seksuel tilstand, hvor hun kan give mig seksuel nydelse og tilfredsstillelse i timevis, hvis min krop ellers kan magte det. Hun gør det ALENE med berøringer overalt på min krop og selvfølgelig også på min slappe pik og nosser.

Slap penis afslører livsfarlige sygdomme

Orgasme
Kan du få orgasme?

Annonce:

- Jeg har - og er fortsat i gang med at forfine min orgasme. Gennem træning af min bækkenbund har jeg kunnet forlænge min orgasme, når jeg gør min pik stiv med et middel, jeg sprøjter direkte ind i svulmelegemet og knepper hende som en potent mand. Mine orgasmer er langt større og voldsommere, end før jeg blev impotent, og den allerstørste forskel er, at jeg kan få mange af dem, fordi min pik ikke bliver slatten, før det omtalte middel ikke længere virker. Det er ikke, hver dag jeg sprøjter min pik med potensmidlet, men det er også underordnet, da vores sex er SÅ varieret, siger Nielsen, der fortæller, at han informerede sin kommende kæreste om sine stomiposer og impotens før de mødtes første gang.

- Hun har udvist en fantastisk nysgerrighed og udfordret mig seksuelt. Hun har på intet tidspunkt set min impotens og stomiposer som begrænsninger, eller som noget hun skulle tage hensyn til – hun har valgt MIG og ikke min krop.

Torben Nielsen  blogger på manoemano.dk og på propatienter.dk om analkræft, impotens, stomi og kræftbehandlingen i Danmark. Han blogger også om det maskuline kontra det feminine og i det hele taget om ligestilling, kønskamp.

Foredraget med Torben Nielsen er på lørdag 11. november i City Swingers Øresundsvej 55 på Amager.

Tabu

For Nielsen er impotens det største tabu i verden:
- Jeg har aldrig oplevet, at en af mine venner, bekendte eller kollegaer har indledt en samtale om, at han er blevet - eller ved at blive - impotent ved frokostbordet. Impotens er jo ikke noget, vi snakker om, medmindre vi anvender det meget negativt om andre mænd.

- Impotens er blevet gjort til et skældsord, og det anvendes rask væk om en mands karaktertræk for at betegne ham som fx konfliktsky, ude af stand til at tage beslutninger, ikke kan sige fra over for sin partner eller chef osv.

- Gennem generationer er maskulinitet og manddom blevet sat lig med en stiv pik - altså at en mand uden en stiv pik ikke kan være maskulin og dermed en rigtig mand. Det er en opfattelse, som små drenge fodres med, lige fra de kan gå selv, når de er sammen med voksne mænd, og selvom det måske, nogen gange, er sagt i en sjov kontekst, påvirker det de drenge, som hører på det.

- De vokser op med den samme usunde opfattelse, om at manddom og maskulinitet = en stiv pik. Dét er helt forkert! Jeg uendelig træt af, at impotens opfattes som et karaktertræk eller en tilstand, der gør en mand til mindre mand, end potente mænd - jeg kender rigtig mange potente mænd, der absolut ikke stråler af maskulinitet i deres manddom.

Ny onanimaskine kan bruges af impotente

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
BREAKINGBREAKING
Annonce:
Annonce: