Tosset trend: Frys din diller

Spa tilbyder frostbehandling af kønsdele - for at øge sexlysten...

Forfrysninger er det nye sexede sort. Foto: Ainsciw Spa.
Forfrysninger er det nye sexede sort. Foto: Ainsciw Spa.

Er dine kønsdele lidt trætte i det, måske er de nærmest faldet i søvn og føles gamle, så skal du da bare give dem en frostbehandling - og vupti, så er de strammere og bedre end nogensinde.

Et spa i Manchester, England, tilbyder den kolde fornøjelse, og får 50 pund bliver din skede eller diller udsat for minus 160 grader i 30 minutter med nitrogen isdamp.

De kalder det målrettet kryoterapi, og det pludselige og voldsomme temperaturfald skulle angiveligt betyde, at blodet strømmer til området, ligesom kroppen udskiller store mængder af dets eget heroin, endorfin. 

En vinterbader vil kunne nikke genkendende til denne del.

Ifølge spaet tror kroppen så også, at vævet har taget skade, hvilket får den til gå reparetions-mode. Hvilket så i sin tur skaber en stram, ungdommelig og ren hud på køndelene - fordi collagen-produktionen i øges.

Og det skulle så øge sexlysten og gøre sex sjovere.

Lyder det for godt til at være sandt?

Well, på metro.co.uk advarer gynækologen Jen Gunther mod ideen.

Det kan give forfrysninger, som måske nok vil vil betyde, at 'gammel' hud dørm og at et nyt lag vil dannes. Men det lag er tyndt, sensitivt og mindre elastisk - hvilket ikke er optimalt i genitalier, mener Gunther, der også påpeger, at 30 minutter kryoterapi vil reducere blodtilførslen og gøre dem mindre følsomme.

- Jeg har set konsekvenserne af for meget flydende nitrogen på kønsdele. Og det er ikke et kønt syn - og ingen har nogensinde sagt det forbedrede deres sexliv. Ideen om at udsætte genitalier for minus 160 grader i 30 minutter er fuldstændig latterligt, siger Gunther, der bruger kryoterapi i op til et minut med minus 20 grader.

I Storbritannien tilbyder en del gynækologer diverse laser- og ultralydsbehandlinger, der også angiveligt stimulerer dannelsen af collagen i skeden, som så skulle stramme den op og gøre sex meget bedre.

Sex & samliv - 16. aug. 2012 - kl. 12:44 Creme der strammer vagina får fingeren

Se også: Kun ét trick virker mod slap bækkenbund

Se også: Kardashian skyld i skede-skam

Sex & samliv - 7. jul. 2016 - kl. 23:20 Sådan føles et orgasme-shot

31 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere