Troede hun skulle giftes - men kæresten gennem to år var allerede gift

Alt var fryd og gammen for blogger og hendes kæreste, indtil hun lærte sandheden at kende...

Sexpert-tv: Sådan kommer I over utroskab

-- Over artiklen her relateret Sexpert-tv: Kærligheden kan overvinde utroskab --

En australsk mand har ført et dobbeltliv, der ville være en dobbeltagent fra John Le Carrés koldkrigsunivers værdigt.

I to år havde et forhold til en kvinde. De planlagde bryllup, og alt var fryd og gammen. Indtil han måtte gå til bekendelse og fortælle, at han allerede var gift.

Kvinden fortæller om sin traumatiske oplevelse på et blogindlæg, der er skrevet som et langt hadebrev til den svigefulde mand:

'Du er en løgner. Du valgte at lyve hver morgen, når du vågnede. Hver eneste morgen. Fordi du også er egoistisk. Du ville have mig, og du vidste, at jeg ikke ville have dig, hvis jeg kendte sandheden. Du har ret. Jeg sagde mange gange, at jeg elsker dig. Men nu trækker jeg det tilbage. Jeg elsker dig ikke. Jeg elskede Den falske dig. Han var en god mand. Du er ikke en god mand,' skriver den anonyme kvinde, som beretter, at hun og den ligeledes anonyme mand planlagde bryllup.

Se også: Fem gange du ABSOLUT ikke må være utro

De to levede i et langdistanceforhold, men påtænkte angiveligt at flytte sammen, rejse verden rundt, bo ved havet og og og...

Men:

'En uge før jeg flyttede til Melbourne for at være sammen med dig permanent, besluttede du endelig at fortælle mig sandheden. Og lad os være helt ærlige omkring det: Det gjorde du kun, fordi der ikke var nogen anden udvej. Hvis jeg ikke havde været ved at flytte, havde du fortsat løgnen. Du løj for mig. Du løj for mine venner. Du løj for min familie. Du blev venner med mine nærmeste,' jamrer kvinden, der også skriver, at den løgnagtige mand endda deltog i hendes brors bryllup.

Hun spørger sig selv, om hun burde havde set signalerne?

'At mit navn på din mobil var et ord på et fremmed sprog. At din kone ringede for at tale om jeres søn. At jeg aldrig mødte nogen fra din familie.'

Hvordan mandens side af sagen ser ud, og om hvorvidt hans kone ved noget, er uklart, men det er brevskriverens afskedssalut dog ikke:

'Du har intet taget fra mig. Reparer dig selv, hvis du kan, dit løgnagtige røvhul.

Har du oplevet noget lignende eller hørt om andre? Hvad ville du have gjort i hendes sted? Og kan mandens handlinger undskyldes?

Se også: Er utroskab ok, hvis partneren er for syg til sex?

Kys & kærlighed - 21. nov. 2016 - kl. 23:02 Her er de fire forskellige slags utroskab

Sex & samliv - 11. nov. 2016 - kl. 22:27 Sådan vil du føle, når du oplever utroskab

15 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere