TV-TREKANT: Mobilen smadrer mit forhold

Er man en kontrolfreak, hvis man kræver, at kæresten lægger mobilen fra sig?

Næsen begravet i mobilen, tjekker sms'er, facebook og ekstrabladet.dk.

Fint nok - bare ikke, hvis det går ud over kvalitetstiden med kæresten.

For jo mere opmærksomhed man retter mod smartphonen, jo mindre nærvær viser man sin partner. Og det koster på kærlighedskontoen.

I dagens udgave af Trekanten diskuterer de tre værter et brev fra en 27-årig kvinde, der oplever ovennævnte problem. 

De har fået en mail fra en kvindelig læser, som er i et dilemma, fordi hun føler, at kæresten bruger mere tid på mobilen end på hende. Så skal hun bede ham slukke og risikere, at han føler at hun er kontrolfreak eller æde den og lad ham gøre, som han vil, og føle sig ligegyldig?

I det nye tv-koncept Trekanten taler deltagerne om dine dilemmaer med sex, kærlighed og kønsroller. Værter er forfatter og coach Lucy Vittrup, journalist Sarah Skrivergaard og sexredaktør Tomas Roar.

Her er brevet:

Kære Trekant,

jeg er en kvinde på 27, som har været sammen med min kæreste i cirka fire måneder. Jeg er sindssygt glad for ham, men jeg har en stor udfordring i vores relation. Han er meget glad for sin mobiltelefon og sidder tit med den, når vi er sammen - og han kan også finde på at gå på lige efter, vi har haft sex, og når vi ligger i sengen sammen.

Det er ikke, fordi han holder noget hemmeligt for mig med sin telefon, men når han er på den tjekker han og svarer på mails og sms samt går på de sociale medier og nettet. Jeg er meget træt af, at den fylder så meget i vores forhold, da jeg ikke selv bruger de sociale medier så meget, som han gør. Hvis jeg siger det til ham, er jeg bange for at virke som en kontrolfreak. Men jeg har også brug for nærvær, og jeg synes mildest talt, at det er blevet anstrengende, at telefonen skal med i vores seng. For jeg føler mig ligegyldig, og det bliver jeg selvfølgelig ked af, da jeg er rigtig vild med ham.

Skal jeg sige det til ham og risikere, at han stempler mig som en kontrolfreak - eller skal jeg lade ham gøre, som han vil, og føle mig ligegyldig?

Står du også i et dilemma, du vil have Trekanten shjælp til løse, så skriv til trekanten@ekstrabladet.dk

TV-VÆRT TIL KVINDE: Ja, gu skal du prøve fræk s/m

 

4 kommentarer
Vis kommentarer