Ups: 'Morgenknald, tjuhej hvor det går, og en lille banken lyder på døren'

Bloggeren Miss Robinson, mor til tre, fortæller om at blive taget med bukserne nede...

En af de helt store udfordringer i de fleste parforhold med børn er at få tid, plads og overskud til sex.

Mens ungerne er små, er det udmattelsen, der begrænser udfoldelserne, mens det kan være tid og frygten at blive opdaget, der er udfordringen med de lidt større børn.

Bloggeren Miss Robinson, der skriver for kvindeuniverset Miss Grey, fortæller i denne klumme om, hvordan hun i sit parforhold har sørget for at holde gang i sexlivet trods børn og hva der kan ske: For eksempel med at blive opdaget af sit barn, mens man knalder.

Miss Robinson er 45 og gift med Mr. Handy og har tre børn.

Kære læsere
Vi ved, den kommer. Der er ingen, der slipper for den overraskelse. I hvert fald vil jeg våge at påstå, at det er de færreste, der kan sige sig fri for det. Den dag, hvor vi bliver taget på sengen. Her er det ikke talemåden - at blive taget på sengen, eller den frække udgave, at blive taget på sengen. Nej, her taler vi om, når lille Tulle eller Sofus står med sin bamse i hånden og kigger på, at vi er ved at få en god og grundig doggystyle, eller med en god hård pik i munden!

Hvordan finder vi en grimasse, der kan passe? Hvad siger vi til det stakkels barn, der lige har været vidne til mor og far 'in action? Hvad siger vi, og hvordan forebygger eller forbereder vi os på, at det ikke sker igen eller overhovedet sker?

Der skulle gå 16 år som far og mor, før Mr. Handy og jeg blev taget på sengen første gang. Jeg kan selvfølgelig ikke udelukke, at drengene har hørt os have sex, men det er aldrig blevet kommenteret.

Det er et sjovt tabu mellem forældre og børn. De ved det sker, men siger ikke noget. Nok fordi det i børns øjne er pinligt. Uanset hvor frit og pædagogisk vi opdrager vores børn, taler åbent om sex og samliv og holder sig til åbenhed omkring det seksuelle, så er det sjældent et emne, der tages op ved middagsbordet.

Vi har altid haft et åbent og frit forhold til sex her i huset, det er vigtigt for Mr. Handy og jeg, at børnene forstår, hvad sex er, hvad man bruger det til, hvad man får ud af det og hvad det kan resulterer i. De åbne sluser til sexuniverset i dag, giver dem ofte et forkert indtryk af sex og samliv. Det er hård porno og lige på, og i den virkelige verden, foregår det som udgangspunkt helt anderledes.

Som små poder, er de så uskyldige og aner ikke hvad det handler om, men alligevel, når de så står i døren, kan de jo godt fornemme og se, at det her er noget intimt mellem mor og far.

Dine børn kan fornemme, når der er problemer i sexlivet, mener Lucy Vittrup. Foto: Shutterstock Sex og samliv Dit sexliv vedrører også dine børn

Mor, hvad laver I?
Lille Tulle var kun 4 år første gang hun fangede os i et morgenknald. Normalt lukker vi døren, men når husets herrer vågner med frisk morgendolk, og bare har lyst til fruen, så skider man på, om døren står på klem. Huset sover jo, så hvad fanden. Man bliver jo lidt løssluppen, når den situation aldrig har været før, så det går jo nok.

Hun var vågnet af lydene og havde tænkt, hvad er det mon for noget? Først registrerede vi hende ikke, men knaldede bare derud af. Man lader sig jo rive med, og mister fornemmelsen af, hvad der lige foregår uden for sengen og værelset.

Alligevel registrerer Mr. Handy ud af øjenkrogen, at der står en lille Tulle og kigger gennem sprækken i døren.

Busted!

Dynen hen over vores nøgne kroppe, lidt forpustet og befippede, da vi bliver revet ud af god sengegymnastik. Hvordan klarer man lige den? Hun er 4 år, så det er ikke lige tid til at fortælle om, hvordan man laver babyer.

Med et lidt akavet 'Godmorgen, Tulle, larmede mor og far så du vågnede?

Det kunne hun jo kun bekræfte, det var det der var sket.

Her var det vigtigt for os ikke at komme for meget i dybden, men bare at forklare hende, at man ALTID skal banke på døren. ALTID. Noten til os selv var, at huske at lukke døren, uanset hvad. Det gik også fint i en periode.

Et stykke tid efter skete det igen. Morgenknald, doggystyle, tju hej hvor det går, og en lille banken lyder på døren, efterfulgt af en dør der gå op, hurtigt. Mr. Handy kaster sig ned ved siden af mig, og hiver dynen over os – igen! Hun bankede jo på, så det skulle hun ikke have skæld ud over. ”Tulle, banke på og så vente til nogen siger, kom ind. Husk det til næste gang. Engang imellem leger de voksne, og det er ikke noget børn skal se.” 

Læs flere indlæg af Miss Robinson her

Med livrem og seler
Efter den tur tog vi i byggemarked og købte en haspekrog. Nu kan døren ikke åbnes, før en af os åbner den manuelt. Vi skal ikke risikere, at mor ligger spændt fast til sengen, får med floggeren eller hænger i loftet, og så kommer Tulle eller en af de andre unger ind. Det går bare ikke.

Frit forhold til sex eller ej, det er en 'not need to see.'

Det er bare en ting, man som nybagte forældre er nødt til at skrive sig bag øret. Det er slut med at småknalde i hele huset, det foregår i soveværelset, når ungerne sover eller ikke er hjemme. Der er ikke noget, der hedder fri sex, når vi har lyst og hvor vi har lyst. Kan man snige sig til et hurtigt knald på toilettet, eller i haveskuret, så skal man da gøre det. Men man skal være forberedt på, at risikoen for at blive opdaget i den grad er der. 

Kærtegn er lidt mere legalt. Det er ok, når mor og far krammer og kysser. Det skal de i hvert fald lære at det er. Det er vigtigt, børnene ved, at alt er godt, og det er det når mor og far er kærlige overfor hinanden.

Se også: Nybagte forældre: Sådan undgår i sextørke

Brug fantasien
Det giver til gengæld mulighed for et dejligt langt og frækt forspil, pir hinanden, rør hinanden, kærtegn hinanden, kys hinanden, send hinanden små beskeder, frække snaps fra toilettet. Hvis I sidder i stuen, så læg et tæppe hen over hinanden, og giv fx hinanden et hand job, fodmassage, leg med skjult legetøj som fx vaginalæg med fjernbetjening, små nusseri på brysterne osv.

Det kan man hurtigt skjule og stoppe, hvis børnene pludselig står i samme rum. Tålmodighed er en dyd, og forventnings glæde er bedst, når man ved, at der venter noget dejligt forude. Når børnene er lagt i seng, giv den så max gas og fuld badulje, selvfølgelig med døren lukket og låst. 

Det handler i virkeligheden om vigtigheden i, at børnene ikke får et forkert og akavet forhold til sex, eller får små traumer, om deres forældres sexeskapader. Det handler om at vise hensyn.

Lumre knus fra

Miss Robinson

Læs meget mere fra andre Miss Grey bloggere på Missgrey.dk

Se også: 45-årig mor til tre: Sådan fik jeg strammet op og gang i sexlivet

Kys & kærlighed - 20. feb. 2017 - kl. 21:25 Dette øger risikoen for skilsmisse

13 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere