Værsgo: 222 kilo fed sexappeal

Bobbi-Jo Westley, der har et hoftemål på voldsomme 231 centimeter, er fræk cammodel. Se mere til den store kvinde i videoen herunder

Bobbi-Jo Westley har masser af selvtillid og glad for sin krop. Video: Barcroft TV

Der er BBW, som er en pornoniche, der hylder den store, smukke kvinde.

Og så er der SBBW - Super Big and Beatiful Women.

Den kategori tilhører 43-årige Bobbi-Jo Westley, fra Pennsylvania i USA, hvor hun lever som cammodel:

- Jeg har masser af selvtillid, og det er min krop, så hvis jeg har lyst til at vise den til verden nøgen eller i undertøj, så vælger jeg at gøre det. Jeg er kendt for mine hofter og min røv. Det er det første, folk lægger mærke til, siger fembørnsmoderen Westley til Barcroft Media.

Westley, der tjener cirka 2000 dollars om måneden på webcamshows for sine fans, fortæller, at hendes anseelige størrelse ikke skyldes kager. Hun har en stofskiftesygdom.

- Jeg elsker salat. Jeg kan spise hele tiden. Jeg kan også godt lide barbeque kylling og svinekotelet, lyder det fra amerikaneren, der dagligt får 40-50 beskeder fra mænd, som vil gifte sig med hende eller få et barn med hende.

- Det stiver virkelig min selvtillid af. Nogle mennesker latterliggør mig, men jeg er ligeglad med, hvad andre mener eller siger om mig. Jeg hviler i mig selv. Det er sådan jeg er.

Til ekstrabladet.dk har sexolog Vivi Hollænder tidligere fortalt om fed sex. Der går hurtigt cirkus og pegefingre i det, når den lidt særprægede side af seksualiteten fremvises. Men seksualiteten er mangfoldig.

- Uanset hvilke bizarre forestillinger fantasien kan diske op med, kan man være sikker på, at der findes mennesker, der tænder på det. Og jo mere ekstremt, medierne kan fremstille afvigernes udfoldelser, des bedre underholdning for alle os såkaldte ’normale.’

Bobbi-Jos bagdel giver baghjul til Beyonce og og de andre numsedronninger. Foto: Barcroft Media.
Bobbi-Jos bagdel giver baghjul til Beyonce og og de andre numsedronninger. Foto: Barcroft Media.

Se også: Rikke scorer sex på sin overvægt

- Jeg har ikke mødt mænd, der decideret er gået efter mig, fordi jeg er stor. Ikke så vidt jeg ved, siger B. til ekstrabladet.dk (Arkivfoto: shutterstock.com) Sex Jeg er stor, frodig og fræk

Se også: Tænder på tykke piger

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen