Annonce:
Annonce:

Valentinsdag er også for singler

Og så mærker sexshops øget interesse

Annonce:
Følg Sex & Samliv

På søndag sidder par over den ganske verden og kigger hinanden dybt i øjnene over intime middage efter romantiske gåture og udveksler søde ord og gaver.

Det gør singlerne misundelige, så de trawler desperat datingsites igennem for at finde en person, de kan fejre Valentinsdag med næste gang - og derfor frygter danske singler denne dag, der står i kærlighedens navn.

Eller hvad?

Åbenbart ikke, hvis tallene fra en ny undersøgelse fra datingservicen match.dk står til troende:

- I Danmark er der en udpræget opfattelse af, at Valentinsdag er foragtet af singler. Men sådan forholder det sig ikke, snarere tværtimod. Flertallet af de singler, vi har spurgt, har enten ikke noget imod Valentinsdag eller kan ligefrem godt lide den.  Måske fordi det er en oplagt mulighed for at komme på en sjov date, siger Robin Rutberg Goncalves, talsperson for match.dk, i en pressemeddelelse.

Annonce:

Kun 6,9 procent svarer, at de decideret ikke kan lide Valentinsdag. Men de fleste, 73 procent, ønsker, at de kunne være sammen med en kæreste på dagen.

- I Danmark markeres Valentinsdag typisk af etablerede kærestepar og ægtefolk, der fejrer deres kærlighed til hinanden. Men det er lidt af en misforståelse, at Valentines kun skal hylde parforholdet. Oprindeligt er ”en valentin” et kort eller en gave med en hemmelig kærlighedserklæring til en udkåren. Derfor kan man jo med fordel udnytte dagen til at gå på en sjov date og dyrke overraskelsesmomentet, foreslår Robin Goncalves Rutberg.

Også i USA går mange singler på date netop denne dag.

Tilmelder man sig på match.dk, lover portalen, at man får sine penge retur, hvis man stadig er single til Valentines næste år.

Undersøgelsen er foretaget af datingsitet match.dk, som har spurgt 1.000 medlemmer om deres forhold til Valentines i perioden 19. Jan til 2. februar 2016.

Sådan scorer du i fitness-centret

Annonce:

Sexlegetøj
Blomster og chokolade og intime middage hører almindeligvis Valentinsdag til, når par vil begave hinanden, men efterhånden er sexlegetøjet kommet på gavelisten.

Det fremgår, at pressemeddelelse fra sinful.dk, der er Skandinaviens største erotiske webshop.

Her fortæller Mathilde Mackowki, at der er ekstra stor travlhed i shoppen op til Valentines dag, og efterspørgslen er kun blevet større de seneste par år. Til gengæld er det meget forskelligt fra år til år, hvilken type produkter, danskerne pakker ind til hinanden.

- Sidste år kulminerede Fifty Shades of Grey feberen på Valentines dag, hvor filmen havde premiere, og det smittede af på de indkøb folk gjorde. Det var tydeligt at se, at folk var meget nysgerrige indenfor bondage og det mere eksperimenterende SM-univers, siger hun.

I år er det helt modsat. Nu er det hårde skiftet ud med mere blidt legetøj, hvor det f.eks. er kildefjer, massageolier og erotiske spil der topper.

Annonce:

Salget af de bløde, erotiske varer er steget med 30 procent i ugen op til Valentines dag i forhold til resten af året.

Smil og scor med dansk dating-app

Seks Valentinsgaver der går rent ind hos din elskede

HERUNDER SEXPERT-TV: Du slipper ikke udenom Valentinsdag

SEXPERT-TV: Gør Valentinsdag til en festdag

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: