Annonce:
Annonce:

Valentinsdag med smæk på

Danske par glade for rollespil - og så vil datingsite gøre op med ligegyldige dates

SEXPERT-TV: Lær din kærestes lyster at kende
Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen her relateret Sexpert-tv: Leg dig til bedre sexliv --

Så kan vi ikke komme udenom det. Her på sexredaktionen har vi prøvet at stå imod længe. Blomster-og chokoladepushernes store dag er lige om hjørnet.

I morgen er Valentinsdag.

To ganske interessante pressemeddelelser er tikket ind i den anledning, og de afslører, hvordan Valentinsdag kan spændes for en hvilken som helst sag, der har med sex og kærlighed at gøre:

Rollespil i parforholdet (afsender: folk bag en sex-app) en kampagne mod dårlige dates (afsender: folk bag et datingsite) og parterapeuter populære til Valentinsdag (afsender: folk bag en online tøjbuitik).

Rollespil
Den danske app iPassion er henvendt til par, hvor man spørger ind til partnerens præferencer, fantasier, turn-ons, turn-offs, og og gør det til en leg at udveksle frække og endnu ukendte informationer om hinanden

Annonce:

55.000 tusinde danskere har brugt den, og på baggrund af deres adfærd har parret bag iPassion leveret en oversigt over, hvad brugerne tænder på - især i forhold til '50 Shades', der som bekendt lanceres som en romantisk film op til Valentinsdag.

Det viser sig, at brugerne er til rollespil. En klassiker er den myndige chef og den sexede sekretær.

80 procent af danske mænd og 70 procent af danske kvinder er med på denne rollespilsleg - og det er let at forstå hvorfor, ifølge iPassion: Den nødvendige påklædning er allerede i tøjskabet, og scenariet er forholdsvist enkelt at forstå og udleve.

Halvdelen af mændene vil være chefen, og ligeledes vil halvdelen af kvinderne være sekretæren. En ud af frem brugere vil dog gerne være på begge sider af bordet, men hver 10. kvinde vil kun være med, hvis hun må være chefen.

En anden klassiker er herre og slave - helt i ånden fra '50 Shades' vil mændene være herren og kvinderne slaven. Men et lille mindretal på 15 procent ser gerne manden som underkastede og kvinden som den dominerende

Annonce:

Håndværkersex - fx vvs'eren der lægger rør ind - er også en klassiker, men hitter ikke blandt brugerne: Måske fordi det er hverdagsagtig. Til gengæld vil flere så hellere lege to fremmede, der scorer hinanden på en bar.

Cirka halvdelen af alle kvinder og mænd vil gerne udspille denne fantasi, som ovenikøbet er en nem og sjov måde at pifte et forhold lidt op på.

Find ud af hvad din kæreste tænder på med denne app

På date
Stopspildafdates hedder en kampagne, der har til formål at nåja, sætte en stopper for de ligegyldige dates, man åbenbart kan komme på som single.

Ifølge holdet bag kampagnen, du kan læse mere om på stopspildafdates.dk, drømmer mange om seriøse parforhold, men datingkulturen er alt for fokuseret på sex og overflade

Danskerne opfordres til a dele deres erfaringer med med gode og dårlige på hjemmesiden, hvor man blandt andet kan læse om 34-årige Signe;

Annonce:

'De værste dates jeg har været på, har været dem hvor fyren ikke reelt har været interesseret i/klar til et forhold/kun ønsket sex selvom jeg tydeligt har understreget, at jeg kun er interesseret i noget seriøst.

En anden dårlig oplevelse var da fyren havde fortiet, at han skulle være far om tre måneder…

- I dag kan du både mentalt og konkret swipe forbi helt vildt mange mennesker. Og det kan nemt skabe en ide om, at så må mulighederne for at finde den rette også være større. Men det eneste, der i virkeligheden bliver større, er støjen. Det jeg kalder datingstøjen, siger Emmanuel Limal, som står bag ‘Stop Spild af Dates’ og som for nylig åbnede det alternative datingsite Love & Kids, som slår sig op på at sortere støjen fra og henvende sig til seriøse singler, der ønsker sig en familie.

- Vi kan se, at for de mange singler, som ikke leder efter flirts og hurtige knald, står den ‘casual’ kultur i vejen. Men de mange formålsløse dates er selvfølgelig en guldgrube for mange datingtjenester.

Annonce:

Limal har følgende tip til, hvordan mna kan få støjen ud af sit datingliv:

  • Hvis du oplever, at dit datingliv er fyldt med ligegyldige beskeder, forkerte match og fremtidsløse dates, så gør noget ved det.
  • Vær åben og ærlig. Vær bevidst om hvad du søger og sig det højt. Tag kærlighedslivet alvorligt og invitér én på date, der deler dine drømme for fremtiden.
  • Investér i dit kærlighedsliv og i den, du dater. Vi skal stoppe vores brug-og-smid-væk-kultur, når det gælder medmennesker. Vi er ikke discount-varer i et dating-supermarked. Spørg, lyt og giv af dig selv.
  • Opfør dig ordentligt. Både i din kommunikation og på date. Skriv pænt. Svar pænt. Acceptér et nej.
  • Stop gamification. Er du blevet app-afhængig og swiper for det lille kick, så tag en kold tyrker.
  • Drop ordet 'desperat' for at beskrive dig selv eller andre, der savner en kæreste. Du er ikke desperat. Du har lyst til at opleve kærlighed. 

Sådan dater du uden at miste dig selv

Parterapi
Mens singlerne leder efter dates, og de lykkelige par leger med sexapps, søger de mere kriseramte par efter... parterapi.,

Ordet ‘Parterapi’ har en rekordhøj popularitet i søgemaskinerne op til Valentinsdag og ligger. 200 procent over normalen både før og efter dagen.

Det skriver katoni.dk, der elles gør sig mest i at sælge tøj på nettet.

Katoni.dk har undersøgt 400 forskellige søgeord relateret til Valentinsdag, og konklusionerne er overraskende for dem:

'Vi regnede med, at chokolade og restaurant havde den højeste stigende popularitet omkring Valentinsdag, men i stedet indtog parterapi og single de to øverste pladser med hensyn til stigning i antal søgninger. Populariteten er baseret på hvor mange, der søgte og brugte ordet 10 dage før og efter Valentinsdag, sammenlignet med resten af 2016.

Annonce:

·         Parterapi (ca 200% stigning)

·         Single (ca 66% stigning)

·         Biograf (ca 40% stigning)

·         Spa (ca 33% stigning)

·         Romantisk (ca 30% stigning)

·         Restaurant (ca 20% stigning)

De har fået parterapeuten Christel Sonne Rasmussen til at udtale sig om trenden;

Annonce:

- Jeg tror, at folk søger på parterapi vedr. Valentinsdag, fordi Valentinsdag er blevet en slags mærkedag med hensyn til fejring af parforholdet, kærligheden og romantikken. Så Valentinsdag er endnu en anledning til at stoppe op og mærke efter. Og mærker man så, at forholdet er mindre lykkeligt end ønsket, vil mange tænke: 'Lad os gøre noget ved det nu,  og her kommer parterapi så ind i billedet, forklarer parterapeuten i pressemeddelelsen.

Denne mand vil hjælpe dig med at finde moderen til dit kommende barn

Dating-appen til alle brokkehovederne: Find kærligheden gennem had

Annonce:
Annonce:
Annonce:
BREAKINGBREAKING
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: