Vampyr-par drikker hinandens blod: - Det er bedre end sex

- Vi er ligesom hajer, når vi kommer i gang

Video: Barcroft

20-årige Lea og 31-årige Tim er ifølge dem selv rigtige 'vampyrer', der nyder at drikke hinandens blod. De skærer i sig selv med barberblade, og de mener endda, at det er meget bedre end at have sex.

Det amerikanske par mødte hinanden under en vampyr-festival for to år siden, og de dyrker deres fascination så meget, at de går under navnene 'Grevinde Lea af huset Van Doorn' og 'Grev Tim af huset Van Doorn'.

- Vi er ligesom hajer, når vi kommer i gang. Det giver et sus af liv, dets essens og energi kommer ind i mig. Det er en seksuel oplevelse, og vi suger ofte blod i soveværelset, siger Lea ifølge The Sun og uddyber:

- Vampyrer er meget seksuelle, og det at have sex får blodet til at pumpe. At suge blod er den største oplevelse.

Vigtigere end sex
I starten af deres parforhold var sex vigtigt for dem, men de fandt hurtigt frem til deres fælles passion for at drikke blod.

- Vi var meget seksuelle på det tidspunkt, men vi opdagede, at der var mere mellem os end det, fortæller Lea ifølge The Sun.

For Lea og Tim er det lige så at drikke blod, som det er at trække vejret. Foto: Ruaridh Connellan / Barcroft Images.
For Lea og Tim er det lige så at drikke blod, som det er at trække vejret. Foto: Ruaridh Connellan / Barcroft Images.
 

Parret drikker ofte blod direkte fra såret, og de bliver derfor jævnligt testet for sygdomme som hepatitis og HIV.

- Blod-drikkere kan få andre til at få det ubehageligt, fordi de er bange for få ar eller få overført sygdomme. Det er helt forståeligt, når man tænker på, at nogle er meget hensynsløse med det. Derfor fodrer vi kun fra hinanden bag lukkede døre, understreger Tim over for The Sun.

Ifølge parret er det dog ikke alle, der forstår deres livsstil, men for dem er det lige så naturligt at drikke blod 'som det er at trække vejret'.

Tom har også en speciel fetish, da han tænder på at klæde sig ud som hund og gå tur med sin eks-kæreste.

26 kommentarer
Vis kommentarer