Veninde søger kærlighed til Pernille: Er du Pernilles nye kæreste?

En veninde søger kæreste til 26-årige Pernille fra Fredericia. Nu eftersøges den perfekte fyr på Facebook

Veninde søger en kæreste 26-årige Pernille Romppanen. Foto: Privat
Veninde søger en kæreste 26-årige Pernille Romppanen. Foto: Privat

Pernille Hansen Romppanen er 26 år, fra Fredericia og single. Derfor søger hendes veninde Michelle Petersen en sød kæreste til hende. Søgningen efter den perfekte fyr foregår på Facebook, hvor Michelle Petersen har delt et opslag om veninden Pernille Romppanen. 

Pernille Romppanen læser til pædagogisk assistent i Kolding og er bosat i Fredericia. Pernilles veninde skriver derudover i opslaget, at hun nyder at bruge tid med veninder & familie. Hun søger en sød fyr med styr på sit liv. En som enten er i gang med sin uddannelse eller er færdig med den. Den perfekte fyr for Pernille Romppanen skal være mellem 27 og 31 år, og så skal han have lyst til at få en kæreste, står der i Facebook-opslaget.

Foto: Privat
Foto: Privat
 

Pernille Romppanen synes selv, at det er en smule grænseoverskridende, at der pludselig ligger sådan et opslag på Facebook om hende, som hendes veninde har lavet. Men det er ifølge Pernille Romppanen også spændende og sjovt, og hun ved, at opslaget kun er kærligt ment. Hun tager det derfor med et smil og som en oplevelse.

Hun håber, at den perfekte fyr kan findes. Nu er der ingen vej tilbage. Facebook-opslaget er oppe, og forhåbentlig ser den rigtige fyr opslaget.

Starten på jagten efter kærligheden
Det hele startede med, at Pernille snakkede med to veninder om at lave et opslag for at se, hvor mange henvendelser hun ville modtage. Det blev dog ikke til noget, før Pernille snakkede med en anden veninde, nemlig Michelle Petersen, som valgte at lave Facebook-opslaget.  

- En dag snakkede jeg med min ene veninde om det, og at det kunne være sjovt at se, hvor mange henvendelser man egentlig ville få. Så hun valgte at lave opslaget, og så fortalte hun bagefter, at nu var det altså gjort, så der var ingen vej tilbage, siger hun til Ekstra Bladet.

Facebook-opslaget har allerede fået en hel del opmærksomhed, og Pernille har modtaget flere henvendelser fra mænd. Hun ved dog ikke, om nogen af dem har kæreste-potentiale endnu.

- Jeg ved ikke lige, om der er en af dem, som har potentiale til at blive min kæreste. Jeg håber da på flere henvendelser, så bare skriv, opfordrer hun mændene, der ser Facebook-opslaget.

Foto: Privat
Foto: Privat

Alle veninderne har kærester
Den 26-årige Pernille lægger heller ikke skjul på, at det bestemt ikke ville være dårligt, hvis man kunne finde ham.

- Facebook-opslaget når jo ud til mange mennesker. Man har vel lov til at håbe, siger hun med et smil.

Veninden Michelle Petersen, som står bag Facebook-opslaget, fortæller til Ekstra Bladet, at hun lavede opslaget, fordi hun synes, det var synd for Pernille, at hun ikke havde en sød kæreste.

- Vi er en gruppe veninder, hvor alle har en kæreste. Jeg har kendt Pernille hele mit liv, og hun har altid været en nær veninde. Hun er en af de sødeste piger, jeg kender, og jeg synes, det er synd, hun ikke har fundet en sød kæreste. Hun er i mine øjne ret selvkritisk, og jeg mener, at nu skal hun tage sig sammen, siger hun med et glimt i øjet.

Nu kan kun tiden vise, om Pernille Romppanen finder drømmefyren via sin venindes Facebook-opslag.

- Facebook er det største netværk. Derinde er det muligt at dele opslaget, så flest mulige ser det. Det er delt mange flere gange end vi håbede på , så jeg er optimistisk, siger Michelle Petersen til Ekstra Bladet.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Dagens frække fra Side6.dk
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen