Vi vil lave om på kæresten

Kan du gætte, hvad mænd ønsker deres kvinde gad lidt mere..?

SEXPERT-TV: Regler for det gode skænderi

- Over artiklen her: Relateret Sexpert-tv: Dette er tegn på, I har et godt forhold --

Langt de fleste danskere, der lever sammen med deres partner, ville ændre på partneren, hvis de kunne. Det viser en YouGov-undersøgelse for Søndagsavisen.

Her svarer 72 procent, at de ville ændre noget, hvis de kunne. Og det er ikke alene naturligt at ville lave om på hinanden, når den første forelskelse har lagt sig. Det er også helt i orden at gøre, er eksperterne enige om.

”Det er så demotiverende at blive kritiseret. Nogle af mine klienter spørger: 'Hvorfor gør min kæreste ikke, som jeg siger, når jeg har sagt det så mange gange? Så må jeg jo sige, at så skal de måske prøve på en anden måde,” siger parterapeut Martin Østergaard.

I stedet for at kritisere, skal man rose det, ens partner faktisk gør. Og så skal man lære at sætte ord på sine egne behov.

»Man udtrykker, hvad der vil gøre en glad. Partnerens motivation for at gøre det vil være, at du bliver glad af det. For hvem kan ikke lide at skabe glæde og blive anerkendt?” siger psykolog Lars Otto Vinderød til Søndagsavisen.

Sexperterne Derfor finder du ikke den perfekte kvinde

Det vil mænd lave om på kvinder
1. Hun skal have mere lyst til sex 27%

2. Hun skal kritisere mig mindre og rette mindre på mig 18%

3. Hun skal tage flere initiativer til at lave ting sammen 15%

4. Hun skal leve sundere (motion, kost, alkohol, rygning, medicin) 14%

5. Hun skal rode mindre 14%

6. Hun skal se mindre tv/tablet/computer/telefon/dvd/streaming 11%

7. Hun skal have mindre temperament  10%

Man skal huske på, at når man kommer tæt på en anden person, får man også han/hendes problemer og smerter, opture og nedture, tæt på. Hvis vedkommende er crazy-vild og en dramadronning m/k, så bliver dit liv derefter. Og omvendt - er han/hun et kedeligt vanedyr, skal du ikke regne med eventyr og overraskelser. (Foto: shutterstock.com) Kys & kærlighed 12 tegn på din kæreste er den rigtige

Og pludselig blev alting meget sjovere: Lidt søde ord, og hun er med på den værste. (Foto: Bulls) Sexperterne Fra brokbitch til sexprinsesse

Det vil kvinder lave om på mænd:

1. Han skal tage flere initiativer til at lave ting sammen 21%

2. Han skal leve sundere (motion, kost, alkohol, rygning, medicin) 21%

3. Han skal lave mere hjemme (opvask, rengøring, indkøb, have) 18%

4. Han skal rode mindre 15%

5. Han skal se mindre tv/tablet/computer/telefon/dvd/streaming 15%

6. Han skal give mig flere komplimenter og kærlighedserklæringer 15%

7.  Han skal kritisere mig mindre/rette mindre på mig 14%

Selvfølgelig kan jeg godt savle over trænede mænd og kan også vende mig om efter de typer, men det var aldrig noget, jeg ville gå efter, fortæller af kvinderne i artiklen. (Foto: colourbox.com) Plus Danske kvinder: Sådan vil vi have manden

'Jeg kan lide de fleste vaginaer, bare kvinden er renlig og plejer den, så kan jeg lide alt fra små glatte stramme til dem med store skamlæber og klitoris. fortæller 35-årig mand i læserpanelet. (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv Syv danske mænd: Sådan elsker vi kvinden(s)

20 kommentarer
Vis kommentarer