Annonce:
Annonce:

Læsermænd: Sådan føles analsex

Vi har fået seks mandlige læsere til at fortælle om deres erfaringer med at blive stimuleret analt

Annonce:
Følg Sex & Samliv

For nogle er det tegn på den totale over- og hengivelse. For andre er det bare ulækkert. Analsex er ikke kun noget, mænd giver kvinder (og mænd giver mænd). Det kan også gå den anden vej, så kvinden stimulerer manden analt. Her fortæller seks danske herrer, hvordan de oplever analsex.

Læs: Kvinder fortæller, hvorfor de tænder på analsex til mænd

Nikolai: Brug glidecreme
Jeg har haft en kæreste, der gav mig både finger og prøvede med en dildo i anus på mig. Det var dejligt, fordi hun tændte mig super med det, suttede mig samtidig og fik ramt nogle punkter, der virkelig gjorde mig vild. Godt råd: brug glidecreme og en lille dildo til at starte med.

Annonce:

Morten: Frækt
Jeg har prøvet at få analsex af en mand og en kvinde. Det er vildt frækt begge dele, men med kvinden skal fingrene ikke for langt op, for så er det ubehageligt. Men jeg har ikke prøvet at få orgasme ved at få finger, og det kunne jeg vildt godt tænke mig at prøve. Jeg tror, at der er mange kvinder, der tænder på at give manden finger i numsen, men de bange for, hvordan manden reagerer på det. Min kone har givet mig finger, og hun synes, det er vildt frækt. Vi har da også snakket om at købe en påspændningsdildo, for det tænder hende for vildt.

Tim: Vibrator
Jeg har altid nydt det. Mest bare en let og våd finger henover, omkring og lidt inde i røven, mens kvinden giver et blowjob. Slik i og omkring er også super lækkert. Efterhånden har jeg det sådan, at hvis en elskerinde ikke på et eller andet tidpunkt stimulerer mig der, føler jeg, at der mangler noget, og at hun ikke vil mig nok og/eller er lidt for hæmmet til mig. For nylig prøvede jeg en lille g-punktsvibrator med en elskerinde. Det tog lang tid at få den i bund, men da smerten først fortog, var følelsen ubeskrivelig. En helt anden nydelse, dybere end den pirrende med en lille finger eller tunge.

Læs: Sådan får mænd bedre orgasmer

Annonce:

Sten: Med rimming
Jeg nyder også anale lege som modtager, men kun rimming og en finger. Har en gang prøvet en dildo - den var for stor til mig. Men et blowjob suppleret med anal stimulans, bare det er forsigtigt og meget ’vådt - det er godt

Bo: Underligt noget
Analsex for mænd er noget underligt noget - nogle gange kan man bare ikke tåle tanken om, at der er noget, der piller dernede, og andre gange er man lige ved at gå til af ophidselse og vil bare, at kvinden skal gøre lidt mere end bare lige køre fingeren forbi og henover.

Læs: Analsex sundt for mænd

Tue: No go
Analsex til mænd er no-go. Har ikke modtaget det, og forsøger en frue at gøre det, ryger der en huskekage den anden vej.

Annonce:

Claus: Bare gør det
Det har jeg prøvet ved flere lejligheder, men jeg ved ikke helt, hvad jeg lige skal synes om at få en finger op. Det føles ikke naturligt for mig, og det er få gange, jeg har prøvet, Men det frække var, da hun bare gjorde det uden at spørge - jeg blev lidt overrasket, men det var rart at jeg ikke behøvede at tage stilling til det, for hun gjorde det blot. Mit indtryk er, at mange kvinder gerne vil gøre det, men måske nok er lidt usikre på om manden ønsker det.

Læs: Kvinder fortæller, hvorfor de tænder på analsex til mænd

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: