Lars er sugardaddy: Her er fordelene ved en sugarbabe

For sugardaddy Lars er forventningsafstemning og god kemi det vigtigste

Lars er sugardaddy: Her er fordelene ved en sugarbabe

Ekstra Bladet talte i juli sidste år med Lars, som er sugardaddy. Se interviewet her

Lars er 42 og ligner ikke en rig, korpulent herre, som ellers er det stereotype billede af en sugardady, der bruger penge på gaver og rejser til sine unge sugarbabes.

Men handicaphjælper Lars Rex Mundi er sugardaddy, som på britiske metro.co.uk står frem og fortæller om sine relationer med sukkerpigerne.

I et års tid har han været medlem af siden sugardaters.dk, hvor han har haft cirka 15 dates, fortæller danskeren til ekstrabladet.dk.

- Det handler om kemi og om ærlig og åben kommunikation og forventningsafstemning, så begge parter er klar over, hvad relationen indebærer. Jeg finder det utrolig befriende, hvordan dette forum virker. Det er klart fra begyndelsen: Hvad man ønsker, der skal sker, og hvad det indebærer - og det kan være alt mellem himmel og jord. Det kunne være at tage ud og shoppe, spise, rejse eller andet ,man har lyst til.

- Hvor mange af dine dates har udviklet sig til seksuelle forhold?

- Det er ikke alle de sugerbabes, som jeg har mødt på sitet, som er gået i den retning - men nogle af dem er. Det handler for mig meget om kemi, så hvis der ikke er kemi, vil jeg hellere skilles på en god måde.

Hvad er et godt sugerdaddy/sugerbabe-forhold?

- At der er forvetningsafstemt. Hvis den ene del forventer at blive forkælet med gaver, rejser eller hvad det nu måtte være, og til gengæld giver den anden person selskab, og ja, det kan være, at det bliver af seksuel karakter, men det kan også være selskab på andre måder. Så er det et godt forhold.

Hvordan adskiller det sig fra almindelig kunde/sexarbejder-relation?

- Jeg synes, der er en stor forskel på de forskellige områder. De ser ud til at lappe ind over hinanden, fordi man ofte hører om, at der er økonomi og det seksuelle aspekt mellem to voksne mennesker. Men her synes jeg så også, at det stopper. For en sexarbejder besøger man måske en time, hvorimod en sugerbaby bruger du en hele dagen eller længere tid med. En sugerbabe er en, du får et personligt forhold til.

- Jeg har stor respekt over for sexarbejdere og deres virke i vort samfund. Jeg vil til enhver tid forsvare deres ret til at være til og er rigtig meget imod et forbud mod købesex, som man taler om. Det mener jeg helt klart ikke vil have nogen positiv virkning - faktisk vil det have en meget negativ virkning. Jeg tror, man styrker de kriminelle bagmænd. Jeg synes, man skulle give sexarbejderne nogle rettigheder på lige fod med andre områder i dette samfund.

Hvad bruger du på en sugarbabe?

- Det er meget forskelligt, hvad jeg har brugt på det. Der har været en, hvor jeg købte en flaske hvidvin og nogle jordbær, og andre, hvor jeg har betalt 3000 kroner for noget tøj - men det var en sugerbabe, jeg have set i længe tid og derfor gerne ville forkæle på en anden måde. Jeg havde den samme sugerbabe omkring et halvt år, og det kom samlet op på 15.000 kroner. Jeg har haft mange gode oplevlelser. Der har været en person, jeg gerne ville have, som den person nu var, men den unge dame gik hen og fandt en sød kæreste, og det kan jeg jo kun være glad for på hendes vegne. For os faldt det naturligt at snakke samme, og vi faldt hak med hinanden, og vi fik grinet en del. Og sex skete først efter noget tid.

Tror du man kan finde kærlighed på sugerdating?

- Nu handler det om mennesker, og en gang i mellem går der følelser i den. Det kan sker her såvel som mange andre steder i livet. For livet er ikke så fastlåst, som vi ofte gerne vil have det til at være. Og derfor tror jeg godt, at man kan finde det - det handler jo igen om at være ærlig.

- Du fortæller på metro.co.uk, at du tror på de traditionelle kønsroller - hvad mener du med det?

- Jeg kan godt lide ideen om det traditionelle kønsrollekoncept, hvor manden er en gentleman, hvor han trækker stolen ud for den kvinde, han er på date med, og hvor det er ham, som betaler, og hvor han tager føring i forhold til, hvad han gerne vil, og træder i karakter i forhold til sine holdninger, siger Lars Rex Mundi.

Brian fyrede 50.000 kroner af på knald

Sugarbaben knaldede sig til fast forhold

Du gætter aldrig, hvad denne frække sugar babe vil have penge til