Lav din egen dildo

Blyantspidser for viderekomne

Din favoritdildo er blevet væk, så du går bare i grøntsagsskuffen og finder et passende grundmateriale. (Foto:  Francesco Morackini)
Din favoritdildo er blevet væk, så du går bare i grøntsagsskuffen og finder et passende grundmateriale. (Foto: Francesco Morackini)

En agurk, en gulerod, en pølse - ja kun fantasien, og nåja, materialet sætter grænser, når du tager designerens Francesco Morackinis Dildo Maker i funktion.

Kraftigt inspireret af den klassiske blyantspidser, der står på et bord, opfundet af Raymond Loewy i 1933, fungerer den efter samme princip. Man stikker en lang dims ind i den ene ende, drejer på håndtaget i den anden - og vupti, man har en dildoformet is, stearinlys, squash.

Sex & samliv - 13. jan. 2012 - kl. 13:39 Så er den her: Peniskalenderen

Ifølge 32-årige Morackini skal et godt produkt ikke bare være vordentlig kvalitet, effektivt, billigt eller smukt - et godt produkt skal også skabe følelser - og det gør Dildo Maker, om ikke andet indirekte ved at lave noget, der giver nydelse.

Desvære ser det ud til, at Dildo Makeren foreløbig kun er et koncept og ikke gadget, du vil kunne købe i den nærmeste Bog&Idé.

Læs mere om Morackini her

1 af 2 Ligger lige for. (Foto: Francesco Morackini)
2 af 2 Din favoritdildo er blevet væk, så du går bare i grøntsagsskuffen og finder et passende grundmateriale. (Foto: Francesco Morackini)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere