Leder du efter ny tjans? Bliv swingertester

Desværre bærer jobbet lønnen i sig selv...

Følg Sex & Samliv

'Vi søger 2 - 3 par der kunne tænke sig at være med til at vurdere de udenlandske swingerklubber. Jobbet er ulønnet, så du skal brænde for at videregive nyttige informationer til andre swingere. Swingerguiden sørger for oplæring og uddannelse, samt materiale.'

Sådan står der på swingerguiden.dk's facebook-profil. Swingerguiden.dk er kendt for råd til nye swingere, samt de mange klubbeskrivelser fra ind- og udland.

Interesseret? Så skal du som del af et par være aktiv swinger, have erfaring i danske og udenlandske swingerklubber og kunne formulere sig skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk.

Her får du Europas frækkeste feriesex

Vi spurgte parret bag swingerguiden, Jesper og Nanna, hvad de mener 'oplæring og uddannelse:'

- Vi underviser parret til en samtale vi har med dem. Vi regner med at dette forløb tager en time. Det, vi mener, er, at de får udleveret visitkort, kuglepenne med videre til deres arbejde. Derudover vil vi undervise dem i, hvordan vi ønsker klubberne vurderet, som blandt andet er en swingerguidens tjekliste med 12 punkter, siger Jesper.

For eksempel skal klubbernes ryge-, kondom- og prostitutions- og personalepolitik bedømmes, ligesom hygiejne og omklædningsfaciliteter skal vurderes.

- Det handler først og fremmest om, at klubben skal have en standard svarende til en dansk swingerklub. Derudover optager vi ikke sexklubber og klubber, hvor der kommer prostituerede bare for at nævne nogle få regler.

Hvis der er nogle som undre sig over hvorfor swingerguiden søger par og ikke piger eller mænd, så hænger det sammen med, at de gerne vil have den mandlige og kvindelige vurdering af samme klub. For vi ser ikke ens på det som mænd og kvinder.

Nanna og Jesper, der begge er i begyndelsen af 30'erne, har sammen swinget i godt otte år. De lavede swingerguiden.dk i 2007.

Læs hele jobopslaget her

Mange vil være sextestere
Dildopusherne på winkwink.dk har oplevet stor søgning på et jobopslag. Flere end 700 har reageret på opslaget, hvor hjemmesiden søger singler og par til at teste legetøj og lingeri.

Kristoffer Hjerrild fra winkwink har i den anledning udsendt en pressemeddelelse. Han begrunder tiltaget som et forsøg på at opnå bedre service, med mere detaljerede beskrivelser fra brugerne selv for at skabe mere troværdighed på hjemmesiden:

'Jeg foretrækker altid selv at læse, hvad den enkelte bruger synes, da jeg finder det mere troværdigt, og derfor valgte vi at lave dette jobopslag. Vi ved, at rigtig mange førstegangskøbere er på herrens mark, når det gælder ting til natbordsskuffen, og derfor synes vi, at vi skal lade vores kunder dele deres erfaring med deres sexlegetøj og lingeri.

Tre danske par tester dildo for dig

Seks jyder tester sexlegetøj

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind