Legetøjet får dig til at holde længere i sengen

MYHIXEL er en banebrydende masturbator med varmefunktion, vibrationer og gameplays

Mænd bør i lige så høj grad som kvinder styrke og smidiggøre bækkenbundsmusklerne. En stærk og sund bækkenbund er nemlig som regel garant for en god og sund rejsning, der kan holdes i lang tid ad gangen.

Disse gode råd og meget lidt indpakkede opfordringer for at komme frem til en helt ny og super moderne form for masturbator henvendt manden, der er blevet døbt MYHIXEL TR. Som nu kan fås hos landets førende online sexshop med alle tænkelige typer af sexlegetøj, Sinful.dk. 

Super Mario og personlig sexolog
Om produktet, som den Århus-baserede shop har store forventninger til bliver lidt af en sællert her i 2020, fortæller sexshoppen blandt andet:

”Der, hvor MYHIXEL TR adskiller sig betydeligt fra andre masturbatorer i samme kategori, er i den gratis app MyHixelPlay, som du finder til både Android og iOS. Den er let at gå til og fungerer næsten som din egen personlige sexolog.

Med appen får du adgang til et innovativt gameplay, der tager dig på en rumrejse mod nye galakser og en bedre præstation i dobbeltsengen. Efterhånden som du kommer igennem de forskellige steps, låser du op for nye muligheder – fuldstændig ligesom når du gennemfører en bane i Super Mario.”

Altså lidt i stil med, hvad nogle af de mest moderne og eftertragtede bækkenbundsredskaber til kvinder også spiller på – altså det med, at man har mulighed for at kombinere leg med træning og omvendt. Der gør det noget nemmere og mere inspirerende at kaste sig over endnu en session med sin nye masturbator.  

MYHIXEL findes og fås i to forskellige udgaver: “MED” og “TR”.

I en anmeldelse af det nye super-produkt henvendt mænd skriver Sinful-shoppen blandt andet følgende om de to udgaver:

”MED-udgaven er designet til at hjælpe mænd, der er diagnosticeret med for tidlig udløsning/præmatur ejakulation. Det kaldes det, når udløsning sker mindre end 3 minutter efter penetration.

MYHIXEL TR, som vi anmelder i dette blogindlæg, er designet til dig, der ikke er diagnosticeret med for tidlig udløsning, men som gerne vil holde længere og blive mere bevidst under klimaks. Du får ikke bare mere kontrol over din udløsning, du nyder også mere. Ret ønskværdigt, ikke?”