Annonce:
Annonce:

Lindas mand har en lille penis: Fint med tungen, fingre og sexlegetøj

Store fordele ved lille diller: Linda nyder både deepthroat og analsex...

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen relateret Sexpert-tv fra arkivet: Sådan virker en penisforlænger --

Tidligere på året satte Dan sig - i forbindelse med 'Projekt penisforlænger,' som erotikblogeren JoanB søsatte - for at gøre noget rent fysisk ved et stort problem, han hele sit voksenliv har haft det meget dårligt med.

Dan har nemlig en lille penis, men brugen af en såkaldt penisforlænger i minimum fire måneder kunne formentlig lægge et par centimeter til længden. Selvtillidsmæssigt ville det gøre en verden til forskel for manden. Men så nemt skulle det altså heller ikke vise sig at være.

Det synes mænd om deres diller

Annonce:

Bider i forhuden – og den lille mand smutter ud
'Nu er jeg kommet i gang, men det er bestemt ingen succes, endnu! Penisforlængeren er rigtig træls og have på. Den bider lidt i forhuden, og den lille mand smutter ud. Og så er den rigtig træls at sidde med på. Det er meget nemmere at gå oprejst med den på. Men ingen begyndelse er som bekendt hverken nem eller helt uden lidt smerte. Alt i alt, så går jeg med den hver dag i to-tre timer,' fortalte en ikke helt opgivende Dan, inden han kort tid efter dog måtte opgive at bruge sin forlænger.

Så altså ikke mere længde i denne ombæring til Dan, som i løbet af vinteren formentlig vil give den dansk opfundne strækanordning endnu en chance - og kæresten Linda støtter sin mand hele vejen.

Inderst inde så Linda dog helst, at Dan kunne lære at leve med og ikke mindst være tilfreds med den længde, han nu engang råder over.

- Det er jo ikke Dans penis, jeg i sin tid faldt for og forelskede mig i. Og den første gang, jeg oplevede ham uden tøj på, løb jeg heller ikke skrigende bort. Tværtimod, jeg har nemlig prøvet at være sammen med en fyr, hvor det gjorde mere ondt end godt. Fordi denne her fyr simpelthen var alt for stor, fortæller Linda til Ekstra Bladet.

Fra første dag med Dan har Linda været fuldt ud tilfreds med hele pakken - inklusiv hans penis.

Derfor drømmer mænd om større diller

Annonce:

Seks år
Dan og Linda har været sammen i nu seks år. Dan er i dag i midten af 40’erne, og Linda er små 20 år yngre. Sammen har de et rigtig godt parforhold og sexliv. Men som andre par har Dan og Linda indimellem også deres at kæmpe med - og i sengen er det helt specielt længden af Dans penis, der indimellem kan gøre tingene en smule problematiske.

For et er, hvad partneren - i dette tilfælde Linda - tænker og igen og igen giver udtryk for over for sin mand. Noget andet er, hvad Dan selv føler og oplever – og har haft det rigtig svært med det meste af livet.

LÆS OM Kasper har en lille – og det er ikke fair, mener manden selv

Dan er god med tungen og sine fingre
- I begyndelsen, da vi var sammen, gik det næsten Dan på hver eneste gang, vi skulle have sex. Og det skete da også, at hans mindreværd og usikkerhed gjorde, at han ikke kunne få rejsning, og i situationen gjorde det naturligvis kun problemet værre, siger Linda.

Dan har oplevet mindreværd og følte sig mindre mandig på grund af sin penis siden teenageårene og når det i SÅ lang tid, har fyldt så meget for ham, så vil det desværre nok altid ligge i baghovedet på ham, mener hun.

Annonce:

- Så selv om vi fx lige har haft rigtig god sex sammen, så kan Dan stadig være super usikker omkring, om det nu også var godt for mig. Om jeg nu også fik noget ud af det, og det hele på grund af størrelsen, eller mangel på samme. Men sex handler jo ikke kun om penis, selv om rigtig mange mænd måske tror, det forholder sig sådan.

- For eksempel elsker Dan rigtig meget at bruge sin tunge på mig, og han er også rigtig god til det. Han kan altid få mig til at komme, når han bruger sin tunge. Hertil kommer, at han er god til at bruge sine fingre på mig, og så elsker vi at benytte diverse former for sexlegetøj sammen.

- Så frem for at bruge kræfter på noget, der her og nu er rigtig svært at gøre noget ved, så gælder det om at finde andre måder at gøre tingene i sengen på. Dermed ikke sagt, at jeg kan undvære Dans penis i forbindelse med sex. For det kan jeg ikke, overhovedet ikke, fortsætter Linda, som oplever fysiske fordele ved at have en mand derhjemme, der har en ikke så forfærdelig stor penis.

LÆS Sexbloggerens 10 gode råd til sex med en lille penis

Annonce:

Deepthroath og analsex
Linda mener, at alle mænd, der har en ikke så stor penis, bør fokusere på det positive ved størrelsen frem for det negative:

- Heldigvis er Dan med tiden da også blevet bedre til det. Og en af de positive ting er helt klart, at det aldrig gør ondt at være sammen med ham.

- Det er dejligt, når han penetrerer mig, både vaginalt og analt, og han behøver aldrig at holde igen. Og når jeg giver ham oralsex, så kan jeg tage ham helt ind, hvilket mange mænd tænder på, siger Linda, der har det helt ok med, hvis Dan ender med at lægge sin penisforlænger på hylden for altid.

Det skal i hvert fald ikke være for hendes skyld, hvis Dan i løbet af vinterhalvåret, hvor han har mere tid og overskud til at bruge forlængeren to-fire timer på daglig basis, vælger at gøre et nyt forsøg med det penisforlængende produkt.

Annonce:

- Vores sexliv bliver hverken værre eller bedre af, at Dan får en længere penis. Til gengæld kan jeg sagtens forestille mig, at en smule mere længde vil kunne booste hans selvværd og selvtillid. Og det ville da være vildt positivt. Derfor vil jeg naturligvis også være den, der bakker ham 110 procent op, hvis han rigtig gerne vil gøre forsøget igen, siger Susie.

Genitalt selvbillede

Hvordan har du det egentlig med din pik? Er du dus med den, holder du af dens form og størrelse?

Det håber vi, for et godt genitalt selvbillede hænger sammen med både selvværd og sexliv og potens.

Genitalt selvbillede er sexforskningens term for, hvad man synes om sine kønsdele.

I en undersøgelse fra sidste år deltog 4000 repræsentativt udvalgte voksne amerikanere. Og den peger altså på, at ligesom kvinders genitale selvbillede i høj grad har indflydelse på tilfredshed med sexlivet, så gælder det også mænds.

Deltagerne skulle angive, hvor tilfredse de var med kønsdelene på en skala fra 1 til 7. Et er meget utilfreds, 7 er meget tilfreds, og fire neutral.

Alt fra længde og tykkelse på slap og erigeret penis, glans, farven, blodårernes synlighed, formen/skævheden, størrelse på testikler, mængden af kønsbehåring og sæd og sågar duften af kønsdelene.

Helt overordnet udtrykte mændene størst tilfredshed med formen på glans: 64 procent af deltagerne gav den karaktererne 5,6 eller 7. Omvendt var det størst utilfredshed med størrelsen på penis i slap tilstand. 29 procent gav deres gav penis karaktererne 1, 2 eller 3.

I det hele taget er størrelse den største bekymring, selvom de fleste dog er godt tilfredse med udstyret. 6 ud af ti er glade derved. Og cirka hver femte utilfreds.

47 procent holder af duften af egne genitalier, mens blot ni procent har problemer med den. Her er hele 44 procent ret indifferente.


HERUNDER SEXPERT-TV FRA ARKIVET: Sådan knalder I med lille penis:


Projekt Penisforlænger er skudt i gang

Knud har stor succes med sin lille penis

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: