Lummer lørdag: 4 blowjobs i fuld offentlighed

Det er blevet weekend, så her er en artikel med bid i - eller, forhåbentlig uden.. Advarsel: Optagelserne herunder kan virke stødende på nogen

1. Pigen der gav 24 blowjobs for drinks: En 18-årige irske pige tog sin spiritus-tørst til det ekstreme, da hun var på en vild bartur. Det blev filmet, at hun gav imponerende 24 blowjobs til ligeså mange fyre på dansegulvet på en bar i Magaluf-området. Og belønningen? En drink til en værdi af fem euro.

Sommeren er ved at gå på hæld, og sex i det fri er ved at blive en kølig affære - derfor kan det hænde, at man må ty til samkvem med mere tøj på end i sommermånederne.

Her kunne en løsning være oralsex.

Man kan dog hurtigt få munden for fuld - undskyld ordspillet - som man kan se i klippene her, hvor vi har samlet fire personer, der ikke kunne kontrollere sig selv.

Du kan læse mere om hvordan du undgår at overtræde loven i forbindelse med udendørs sex her.

Se nummer 1 i toppen of læs om episoden i billedteksten

2. Får han blowjob på fynsk motorvej?

For Nikolaj Dori Povlsen blev køreturen til Jylland mere eksotisk, end han lige havde regnet med.

Den 22-årige smed og en kammerat kørte på motorvejen i nærheden af Blommeslyst på Fyn, og i bilen foran dem var stemningen ganske hed.

- Vi kunne se, at den kvindelige passager sad tæt på føreren af bilen, og de kyssede og krammede, forklarer Nikolaj Dori Povlsen om episoden.

-  Vi kørte bag dem i cirka fem minutter, og på et tidspunkt kunne vi se, at hun førte hovedet ned mellem hans ben. Så valgte jeg at at tænde mit kamera og filme, da min ven overhalede bilen, lyder det fra Nikolaj Dori Povlsen.

3. Italieneren, der lovede blowjobs til nej-stemmer ved folkeafstemning

Den italienske babe, Paola Saulino, satte sig på lidt af en opgave, da hun lovede alle italienere, der stemte nej ved folkeafstemningen om ændringer af forfatningen sidste år, et blowjob.

Det gjorde såmænd 19,4 millioner vælgere, og reformen faldt.

Så der var grund til at smørre mundtøjet for modellen, der er fra Napoli, men til daglig bor i Los Angeles.

Og havde nogen regnet med, at Paola ville trække følehornene til sig, så kunne de godt tro om igen.

4. Blowjob midt på motorvejen

I videoen kan man se, hvordan kvinden og manden har gang i noget, der normalt ellers foregår i et soveværelse. Deres udskejelser er til stor morskab for mændene i den varebil, hvorfra videoen er filmet. Man kan høre, at de griner nærmest hysterisk, mens de passerer personbilen.

I Danmark kan det være ulovligt at have sex i en bil, hvis man er til fare for andre.

Ifølge mændene, som optog videoen, sendte den mandlige chauffør en tommel op i deres retning, efter de passerede bilen.

Top 5: Disse par er iskolde - har sex i fuld offentlighed