Annonce:
Annonce:

Mænd, der giver mange orgasmer, dufter bedre og er sjovere

Forskere har fundet sammenhænge mellem kvinders orgasme-frekvenser og sexpartnerens personlighed

Sexpert-tv: Den gode elsker - sexteknikker
Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen her relateret Sexpert-tv: Bliv hendes superelsker med disse tricks --

I jagten på seksualitetens hellige gral - kvindens orgasme - har forskere afdækket en lille bid af det helt store mysterium. Der som bekendt er: Hvorfor får kvinder overhovedet orgasme?

Seneste detektivarbejde udi orgasmen mysterier kommer fra universitetspsykologer fra Australien, hvor en herre med det passende navn James M. Sherlock har stået i spidsen.

Studiet, med deltagelse af 103 kvinder, ser på tre elementer:

Får kvinder forskellige antal orgasmer alt efter partner, er kvinders orgasmefrekvens afhængig af hendes partners personlige karaktertræk, og er orgasmefrekvensen afhængig af kvindens og hendes partner seksuelle adfærd under samleje.

Eller med andre ord: Hvad betyder manden for hendes orgasme?

Annonce:

De 103 kvinder, i alderen 20 til 69, skulle fortælle om deres forskellige sexpartnere og disse fysiske træk (inklusiv penislængde og -tykkelse) og personlighedstræk som intelligens, kreativitet og humor.

Sådan giver du hende orgasme med fingrene

Desuden fortalte deltagerne også om deres partneres adfærd i sengen - alt fra sexstillinger og brug af sexlegeøj til forspil og dirty talk

Helt overordnet rapporterede kvinderne stor variation i orgamsefrekvensen alt efter partner - de fik med andre ord forskelligt antal orgasmer med de forskellige mænd.

Mænd, der gav mange orgasmer, blev betegnet som mere humoristiske, kreative, varme, trofaste og bedre duftende, end mænd, der ikke gav lige så mange orgasmer.

Mere fysisk maskuline træk, der er klassiske tegn på 'gode' gener, som attraktivt udseende, harmonisk og atletisk krop, stor højde og dyb stemme, var ikke signifikante i forhold til orgasmefrekvens. Heller ikke længden på relationen med manden var afgørende.

Annonce:

Desuden gjorde de orgasmeydende mænd også mere ud af gøre noget, der kunne give kvinder orgasme. Der var mere kommunikation om sexstillinger, mændene gav mere oraslex, havde mere fokus på mere forspil og mere manuel stimulation af klitoris.

Forskerne mener, at personlighedstræk, som er mest eftertragtede i forhold til parnannelse, som kreativet og humor, anses som tegn på intelliens. Hvilket altid er et godt kort at have på hånden, når kvinder vælger partnere (og gener).

'Generelt støtter resultaterne af vores undersøgelse i et vist omfang ideen om, at kvindens orgasme hjælper hende med at vælge en partner, der kan blive en god far. Og så viser det også, at specifik seksuel adfærd spiller en mindst lige så stor rolle som mandens personlighedstræk i forhold til at give kvinden orgasme,' konkluderer forskerne.

Få sandheden om kvinders orgasmer her

Derfor får kvinder orgasme

HERUNDER GIVER SEXPERTERNE DIG FLERE SEXTRICKS: Bliv hendes drømmeknald:

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: