Annonce:
Annonce:

Mændenes frækkeste engangsknald

Seks af vores mandlige læsere fortæller om deres bedste one nights stands

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Ofte kan tilfældig sex med en tilfældig partner blive en rodet og tam affære. Men ikke altid. Her beretter seks danske mænd om deres hotteste oplevelser med engangsknald.

Læs: Kvindernes bedste one night stands

Claus: Et fantasi
Det var et møde, jeg havde med en pige, som jeg kun havde skrevet med på nettet. Vi mødte hinanden i min lejlighed. Alle vinduer var blændet, og vi var begge blindfolded, så vi så faktisk ikke hinanden - vi måtte bruge alle andre sanser, og det gjorde oplevelsen yderst fræk. At vi så passede rigtigt godt sammen seksuelt, gjorde ikke oplevelsen dårligere. Samtidig løftede det oplevelsen, at det var en stor fantasi for os begge.

Læs: Bindelege for begyndere

Annonce:

Tue: Studenterfest
Mit bedste one night stand var til en studenterfest hos min kusine. Hendes kæreste havde taget sin lillesøster på min alder med, og vi flirtede hele aftenen. Jeg gik så på wc’et på 1.sal, og da jeg kom ud, stod pigen der. Hun kyssede mig og skubbede mig ind på wc’et igen, hvor jeg fik det bedste blowjob nogensinde. Lige da jeg var ved at komme stoppede hun, da hun ikke ville forsømmes senere.

Kort efter smuttede vi fra festen - under påskud af hun var blevet dårlig. Vi tog hjem til hendes forældres tomme hus, hvor spaen blev startet, og vi hyggede os der i et par rigtig gode timer, indtil jeg måtte flygte ud af kælderen, da forældre kom tidligere end planlagt hjem.

Læs: Derfor elsker vi dybe blowjobs

Chris ; Moden kvinde
Det er godt nok sjældent, at one nights er interessante. For det meste er de klodsede, da man ikke rigtig kender hinanden. Én gang var jeg dog sammen med en kvinde, der var 15 år ældre end mig selv. Hun var i slutningen af 40’erne, og hold kæft, hun var lækker. Veltrænet, stram og ikke ét gram fedt på kroppen. Og så vidste hun lige præcis, hvordan man giver et blowjob og rider en mand.

Annonce:

Men vi havde heller ikke drukket alkohol, og jeg er heller ikke sikker på, hvad hun synes om det. Jeg var til gengæld lykkelig, da jeg kunne lade mine fingre danse over hendes hårde brystvorter, mens hun sad på mig og masserede min pik med hendes underliv. Modne kvinder kan noget helt specielt.

Læs: Modne Naja er til unge mænd

Nikolai: Udnyttede hinanden
Mødte hende til en fødselsdag - hun var veninde til hende, der holdt festen. En super frisk og fræk pige med piercinger forskellige steder. Vi forlod festen i løbet af aftenen og gik hjem til mig. Vi havde fræk sex i stuen på en madras, bagefter fik vi lidt at drikke og lidt snack, mens vi hyggede, for til sidst at have sex igen. Faldt i søvn på madrassen i stuen og vågnede op til en gang morgensex. En god oplevelse, fordi hun var fræk, frisk, og vi var enige om at ’udnytte’ hinanden, så det var meget frit.

Annonce:

Martin: Tilfældig pige
Mit bedste one night stand var med en tilfældig pige til en fest. Hun virkede meget sød, og jeg var single. Så det endte med, vi begge blev rigtig fulde, og så gik vi udenfor, videre forbi et par huse, før vi så knaldede udenfor. Selvom det var om sommeren, var det rigtig koldt, men stadig meget frækt. Vi snakker stadig en gang i mellem sammen, men det er aldrig rigtig blevet til mere, så vi er nærmest bare bekendte nu.

Læs: Mændenes frækkeste sexoplevelser

Sten: Vild s/m
Jeg havde kort tid forinden oprettet min første profil på scor.dk. Jeg var interesseret i s/m, men havde ikke den store erfaring, men i min seksuelle interesse havde jeg markeret S for ’sadisme’. Og jeg skrev breve til en håndfuld kvinder, der havde markeret M for ’masochisme’ som seksuel interesse.

Jeg fik svar fra en enkelt. Vi besluttede med det samme at mødes på en restaurant inde i centrum dagen efter, og så tage den der fra. Snakken gik let og lystigt, og meget hurtigt kom vi ind på vores ønsker, fantasier og erfaringer på det seksuelle område. Hun havde noget større erfaring i den verden end mig, og hun vidste præcis, hvad hun ville - selv om hun kun var 26. Desuden var hun stripper og nøgenmodel, hvilket jeg som helt grøn fandt meget fascinerende.

Annonce:

Snakken blev meget mere intens og liderlig. Hun foreslog derfor, at vi tog hjem til hende. Vi kørte sammen i hendes bil. Vi lagde os på sengen for at snakke. Her hev hun så alle de mandeblade frem, som hun havde været model i, og det var mega frækt at ligge der på sengen og snakke med pigen, som var på alle billederne. Under vores tidligere snak om sex i almindelighed og s/m i særdeleshed havde hun fortalt, at hun tændte meget på en slåskamp, hvor hun blev holdt fast, klædt af og taget hårdt, så da vi var færdige med at læse rapport og alle de andre blade, kastede jeg mig over hende.

Det var frækt at pille og kysse på hende, mens hun sprællede og vred sig og prøvede at slippe fri. Jeg klædte hende af, mens hun var i et godt holdegreb, og jeg fik næste overraskelse, da jeg kunne konstatere at hun var piercet i begge bryster og i klitorisforhuden.

Da hun var helt nøgen slap, jeg hende, og hun gik hen til en flyttekasse og hentede noget. Hun kom tilbage med et skælmsk smil, et sæt håndjern, en gigantisk dildo og en pisk. Hun smed det hele hen til mig, mens hun vendte sig om og kiggede på mig med et ’kom og ta mig’ blik, mens hun strittede og vrikkede med røven.

Annonce:

Jeg kastede mig over hende, brugte både pisk, håndjern og dildo på hende, og det blev til mange ture den nat. Hun blev både fistet, kneppet i røven, spermet i munden, fik med pisken og mange andre ting, som mine tidligere partnere mener, at man skal kende hinanden så godt for at gøre, at det aldrig kunne ske på første date.

Vi legede i mange timer, og solen var stået op, da jeg hoppede ind i en taxa næste morgen for at køre hjem.

Læs: Pigernes frækkeste sexoplevelser

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: