Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Magic wands: Tag Hogwarts-ekspressen til din næste orgasme

Lev dig ind i et fortryllende sexeventyr med en Magic Wand

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Magic wands er mindst lige så fortryllende, som de lyder. Det er et af de mest velansete og eftertragtede stykker sexlegetøj, der findes i vores tid. Hvilket selvfølgelig ikke er spor overraskende, da produktet er intet mindre end magisk.

Det, som bringer magic wands op på et helt nyt niveau, i sammenligning med andet sexlegetøj, er deres mange funktioner.

Du får ikke kun en vibrator, som kan give dig en intens klitorisorgasme. Du får også et massageapparat, som kan forvandle forspillet med din partner og tage jer med ind i en verden af fantasi.

Prøv den eventyrlige magic wand her.

Hvordan bruger man en magic wand?
Det lyder selvfølgelig godt, når vi fortæller, at en magic wand kan kaste lidt tryllestøv på dit sexliv, men hvordan virker den egentlig?

Du skal selvfølgelig lære de rette besværgelser, hvis du vil nyde godt af de magiske egenskaber legetøjet byder på.

En magic wand ligner faktisk mere en mikrofon end en tryllestav, hvor hovedet i toppen er kilden til al magi. Det aflange håndtag giver dig et godt greb, så du kan styre de kraftige vibrationer fra toppen i den rigtige retning.

Du kan som regel skrue op og ned for niveauet og tilpasse styrken efter dine eller din partners behov. Hvad end det gælder en intens klitorisorgasme eller en sensuel og forførende kropsmassage.

Find den rette magic wand til dig
Som Harry Potter universet lærte os, skal hver troldmand og troldkvinde have sin egen unikke tryllestav for at kunne udleve sin fulde magi.

Derfor skal du naturligvis også have fingrene i den helt rigtige magic wand. Dog er det ikke helt så let, som i troldmandsverdenen, hvor det er tryllestaven, som vælger sin herre.

Du er selv nødt til at overveje, hvad du har behov for og tage den endelige beslutning, hvis du skal finde din perfekte match.

Hvis du har brug for lidt vejledning i mørket, kan vi trylle et par lysende eksempler frem til dig.

Sinfuls klassiske magic wand er den perfekte følgesvend, hvis du aldrig har taget den fantasifulde rute mod magiske sex eventyr før.

Modellen byder på alt, hvad du skal bruge til både kraftige orgasmer og dejlige massager. Den er et pragteksemplar på, hvad du kan forvente fra den originale variant.

Er du en smule mere eventyrlysten og søger mere spænding på din vej, kan du prøve Sinfuls Curvy Double Pleasure. Denne har en helt tredje funktion, fordi håndtaget med sin kurvede form også kan anvendes som en g-punktsvibrator.

Med denne 3-i-1 funktion får du et utal af muligheder, som kan udforskes med eller uden partner.

En tredje og mere unik mulighed er Amaysin Mini magic wand, som adskiller sig en smule fra de klassiske varianter. Den er formet efter den originale variant men er skrumpet til en lille og fin størrelse.

Du skal dog ikke lade dig snyde af størrelsen, de kraftige vibrationer vil næsten forekomme uvirkelige, når du tager din lille ven i brug.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: