Magtfulde mænd køber sig til røvfuld og grove ydmygelser

Købesex mere end blowjob og samleje

Hun tiltales konsekvent Fruen, når voksne mænd i alle aldre kommer forbi hendes hus for at blive afstraffet, nedgjort og ydmyget seksuelt.
Hun tiltales konsekvent Fruen, når voksne mænd i alle aldre kommer forbi hendes hus for at blive afstraffet, nedgjort og ydmyget seksuelt.

Købesex mig her og sexarbejde mig det. Prostitution er i aller højeste grad på dagsordenen i disse dage, hvor Amnesty International, på baggrund af videnskabelige undersøgelser, nu vil arbejde på at afkriminalisere købesex.

Men hvad sker der egentlig hos en sexarbejder?

Det kan man få indblik i på side6.dk, hvor den danske domina Fruen fortæller om sine seksuelle udskejelser.

Herskerinden Fruen, der herser med slavefyre i det jyske, ydmyger og afstraffer for kolde kontanter i eget domicil. Ifølge sexolog Sara Skaarup er specielt magtfulde mænd i markedet for seksuelt samvær, der indebærer store ydmygelser, nedgørelse og afstraffelse af egen person.

Fruen bor i Uldum (mellem Horsens og Vejle), hvor hun blandt andet styrer sine slavefyre i sin baghave. Hun tiltales konsekvent Fruen, når voksne mænd i alle aldre kommer forbi hendes hus for at blive afstraffet, nedgjort og ydmyget seksuelt.

Sex & samliv Jysk sexarbejder: Kunderne vil straffes med brændenælder

Og udover et hav af ideer og remedier og muligheder for at udsætte sine slavefyre for ikke så lidt, så er Fruen desuden kendt for at benytte, hvad der i øjeblikket nu lige er ved hånden.  

- Der er fx masser af brændenælder lige nu, så de er altid lige ved hånden, når jeg har en slave i haven eller bundet op på terrassen. Ellers er der altid en masse andet spændende og ydmygende, jeg kan sætte slavefyren til udendørs. Som fx at vande blomster, også selv om det fx øsregner, fortæller Fruen.

For noget tid siden placerede Fruen en ordentlig dusk skvalderkål direkte i numsehullet på en slavefyr, der med røven direkte i vejret i høj grad inviterede til at blive brugt som midlertidig vase.

På side6.dk vil Fruen med jævne mellemrum fortælle om oplevelser med slavefyre, hun har taget sig ekstra kærligt af - og i næste ombæring vil det handle om strøm-sex.

Læs meget mere om Fruens og hendes kinky univers her på frupussycat.wordpress.com.

LÆS HELE ARTIKLEN OM FRUEN PÅ SIDE6.DK

Nødvendig ventil
At købe sig til at blive ydmyget og nedgjort af en professionel og engageret kvinde som Fruen, fungerer for en del mænd som en helt nødvendig ventil, mener sexolog Sara Skaarup.

-  Som en effektiv måde for en stund og slippe tøjlerne og alt ansvaret - og i stedet lade en dominerende herskerinde tage over og styre slagets gang. Derfor er det heller ikke sjældent mænd i ledende stillinger i dette her frirum. Her kan de kan lade sig underkue helt anonymt.

- Jeg er ret overbevist om, at der i de fleste tilfælde ikke er noget psykologisk i vejen med mænd, som tænder på at blive mere eller mindre groft seksuelt ydmyget. De tænder simpelthen bare på denne form for 'behandling.' Nøjagtig som man kan tænde på så meget andet. Er man chefen på arbejdet, der leder og bestemmer, og i privatlivet er ægtemand og forsørger og 'manden i huset', der samtidig er macho med meget stort M i sengen, så kan et besøg hos en domina bidrage til at få lidt mere balance i tingene.

Foto: shutterstock.com Sex og samliv Jeg vil domineres af kæresten

Lille pik ydmygelse
Er man(d) til at blive ydmyget og nedgjort på det groveste, så spiller det mentale aspekt mindst lige så meget ind som det rent fysiske, man nu engang bliver udsat for.

Og ønsker man at ramme en mand hårdt og konstant på selvtilliden, vil de fleste både mænd og kvinder nok kunne nikke genkendende til, så skal man blot perifært antyde, at hans pik hører blandt de mindre. Hvorfor ”Hvor har du dog en lille pik!” ydmygelser da også er ret så gennemgående i forbindelse med herskerinde/slaveforhold.

- At blive konfronteret med, at man har en lille pik - om man så har en lille eller ej, er noget af det mest ydmygende, man kan udsætte en mand for. Men et er at blive konfronteret med en så nedladende kommentar i ens eget soveværelse, noget andet er det at få det det smidt i hovedet af sin herskerinde, man har købt til netop at ydmyge en. Men derfor kan det i situationen, når 'spillet' står på, jo alligevel sagtens virke for manden – og når seancen mellem de to parter på et tidspunkt så er slut, så krammer man og siger pænt farvel. Uden at nogen af parterne af den årsag har noget at udsætte på den anden, siger parterapeut og sexolog Sara Skaarup saraskaarup.dk.

LÆS HELE ARTIKLEN OM FRUEN PÅ SIDE6.DK

- Jeg er jo så langt fra kun til luderlege. God og givende sex er så meget mere end det. Men der er altså noget helt specielt ved at påtage sig en bestemt rolle, når man dyrker sex, siger Tina. (Foto: Pelican Pictures) Sex og samliv Tina: Tænder på at lege luder

- Ord som S/M og dominans og bondage slet ikke var noget, jeg ellers kendte til. Jeg havde måske en fornemmelse af, hvad det betød, men det skulle vise sig, at min kone havde meget bedre styr på de ting, end jeg havde, siger Preben. (Arkivfoto: shutterstock.com) Sex og samliv Chefen Preben: Min kone bestemmer i sengen

Sex og samliv En swingers bekendelser: Knaldede fire piger i limousinen

22 kommentarer
Vis kommentarer