Annonce:
Annonce:

Man må aldrig gå ned på udstyret: Dette onanirør kan klare alt

Manden bag Autoblow og konkurrencen om verdens smukkeste f.... er på banen med nyt legetøj særligt udviklet til soldater

Reklame for onarirøret til soldater.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Man må aldrig gå ned på udstyret.

Det ved enhver mand - ikke mindst soldater.

Brian Sloan, entreprenør og sexlegetøjsudvikler, har fundet en niche, hvor den humoristiske lancering næsten overskygger produktet selv.

Senest har han udviklet et manuelt onani-rør i silikone, der kan modstå slid og hårdt brug under de mest voldsomme forhold: Det kan tåle skarpe temperaturskift, frost, kogning, kast, modstandsdygtig overfor svamp og grus og sand og så videre.

Med andre ord det perfekte rør til de hårde halse i de væbnede styrker, som netop har stort behov for autoerotik og befinder sig på steder og i situationer, hvor de og deres grej testes til deres yderste.

I videoen 'Lifetime Silicone Stroker: The First Masturbator Built For Military Me,' som du kan se over artiklen, viser Sloan, hvad masturbationssleevet kan klare.

Annonce:

- Stort set alle våbensystemer og andre systemer, som soldater kommer i kontakt med under missioner, overholder militærets kvalitetesstandarder. Men de onani-redskaber, de medbringer, gør ikke. Derfor så jeg muligheden for at designe et redskab, der fylder mindre, ikke udgør en risiko for at sprede infektioner og ikke bliver påvirket af miljømæssige belastninger. Det sidste en soldat har brug for på en mission er at bekymre sig om en dryppende, inficeret penis eller et smeltet onanirør. Det er min mission gøre onani sikkert på nogle af verdens farligste steder, lyder det fra Brian Sloan, der mødte modstand blandt visse feminister, da han søsatte en konkurrence om at finde verdens smukkeste kusse.

Vinderen af den konkurrence fik 5000 dollars og æren af at få modelleret en masturbator efter sin vagina. Læs om Brian Sloans tossede konkurrencer herunder:

Her er verdens smukkeste k....r

Her er verdens flotteste boller

Her er verdens lækreste numsehul

HERUNDER tester Sexperterne Sloans blowjob-robot:

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvorfor får vi ikke bare vores feriepenge i hånden, så snart vi har tjent dem?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: