Mand fanger kæresten i utroskab - her får han den HELT perfekte hævn

Da han opdagede, at hun havde været ham utro i to år, tog han to af hendes kæreste ejendele fra hende

En mand vidste præcis, hvor han skulle ramme kæresten, der havde været ham utro med en fælles bekendt gennem to år.
En mand vidste præcis, hvor han skulle ramme kæresten, der havde været ham utro med en fælles bekendt gennem to år.

En Imgur-bruger opdagede tilsyneladende for nylig, at hans kæreste i al hemmelighed havde set en anden mand. Men trods de sårede følelser, formåede han alligevel at være den, der gik fra samtalen med mest oprejst pande.

Manden har lagt hele samtalen, som starter lige, da han har forladt huset efter at have opdaget kærestens affære, ud på det sociale medie.

Chatten indledes med, at kvinden trygler ham om at komme tilbage, og giver udtryk for, at hun ikke forstår, at affæren er et problem, eftersom han har været væk i så lang tid ad gangen i lang tid.

 

Den vrede mand truer kæresten med at blokere hende på telefonen, men spørger først, hvem den anden mand er. Da han får navnet, går det op for ham, at der er tale om en fælles bekendt, som tilmed er forlovet.

 

Efter den opdagelse skruer manden bissen på, og giver (nu eks-)kæresten indtil samme aften til at pakke sine ting og aldrig snakke med ham igen. Desuden vil han lukke for hendes telefon.

 

Her smider kvinden et trumfkort: Han skal jo stadig betale børnebidrag, skriver hun.
Men det viser sig hurtigt, at trumfen ikke ligefrem har den store effekt, for manden reagerer ved at skrive i en langt mere triumferende mine, at han nu er glad for, at forholdet er slut, for det er lige gået op for ham, at hun er ’dummere end en pose sten’. Han er nemlig slet ikke far til barnet, og skal derfor ikke betale en rød reje i bidrag.

Her stopper kæresten med at svare, men manden kan alligevel ikke dy sig for lige at tage en ekstra hævn: Af ’en eller anden grund’ stod hoveddøren åben, og katten Muffin er ingen steder at finde.

 

 

Billederne af samtalen blev uploadet på Imgur 22. januar, hvor de hurtigt er gået viralt. Det vides dog ikke, om samtalen er konstrueret, eller om sms-skænderiet er et ægte skærmbilleder fra det virkelige liv.

Også manden, der kalder sig selv for Beanie, fik en genial hævn, da han fandt ud af, at konen ikke havde været ham tro. Hun troede, han ville fri til hende. Sådan blev det langt fra.

36 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere