Annonce:
Annonce:

Mand gik til tandlægen med mystisk ring i ganen: Havde 'dyrket for meget oralsex'

Tandlæger fandt en besynderlig rød ring i en 47-årig mands gane. Til sidst fandt de frem til, at det skyldtes hans seksuelle vaner

En mand havde et mærkeligt mærke i ganen, da han kom til tandlæge til et rutinetjek. Foto: BMJ Case Reports
En mand havde et mærkeligt mærke i ganen, da han kom til tandlæge til et rutinetjek. Foto: BMJ Case Reports
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Billederne af en 47-årig mexicansk mands gane er blevet publiceret på den lægevidenskabelige hjemmeside BMJ-Case Reports, hvor tandlæger fortæller historien om en i første omgang mystisk, rød ring, de fandt i hans mund.

Det var til et helt almindeligt rutinetjek, at tandlægerne opdagede den runde læsion i toppen af mandens mund. Han havde ikke selv været klar over, at han havde et mærke i munden, før tandlægerne nævnte det for ham. Det skriver Daily Mail.

Tandlægerne, som har praksis i den mexicanske stat Nuevo Leon, lige ved grænsen til USA, blev efter at have diskuteret fundet enige om, at mærket måtte skyldes oralsex.

Annonce:

Oralsex tre dage forinden
Manden, hvis navn ikke er nævnt i lægernes rapport, havde ikke haft nogen symptomer. Da tandlægerne spurgte ham, kunne han bekræfte deres teori ved at fortælle, at han er seksuelt aktiv med andre mænd. Han fortalte dem også, at han jævnligt udfører oralsex. Hans seneste seksuelle møde, der indebar oralsex, havde fundet sted tre dage før hans tid hos tandlægen.

- Med den information konkluderede vi, at hans rødmen i den bløde del af ganen var forbundet med udførelsen af oralsex, skriver de mexicanske tandlæger.

Men heldigvis kunne lægerne forsikre ham om, at læsionen var ufarlig og ville forsvinde af sig selv.

Hvis det ikke skete, ville de dog have været nødt til at foretage yderligere undersøgelser, fordi læsioner også kan forme sig som resultat af svulster i munden.

Allerede efter en uge var den røde ring heldigvis næsten væk. Foto: BMJ Case Reports
Allerede efter en uge var den røde ring heldigvis næsten væk. Foto: BMJ Case Reports
 

I rapporten nævner tandlægerne desuden, at den slags skader i munden nogle gange kan forekomme hos patienter, som ofte spiller fløjte.

Som en særligt hed weekend
Christian Graugaard, der er læge og professor i sexologi ved Aalborg Universitet, mener som tandlægerne heller ikke, at det lyder hverken usandsynligt eller usædvanligt, at den pågældende patients skader i ganen kan skyldes oralsex.

Annonce:

- Alt, hvad der involverer mekanisk indføring af legemer i kropslige huler kan føre til irritationer, skader og slitage, siger Christian Graugaard til Ekstra Bladet.

- Jeg tror, at de fleste 'modtagende parter’ kan snakke med om, at man efter en særligt hed weekend kan være ret øm forneden, eller hvor man nu har haft det sjovt, fortsætter han.

Sexologi-professoren mener dog, at der skal meget til for, at oralsex fører til læsioner i munden, fordi slimhinden i munden er temmelig robust.

Det var noget mere akut, da Emma delte et ærligt billede fra hospitalet efter sex. Hendes 'dødsdildo' måtte skæres fri.

Hvordan går VM-kampen mod Peru

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: