Mand - sådan får du multi-orgasmer

Det kan trænes - måske

Og så kunne han igen . og igen. Måske til stor glæde for partneren. (Foto: shutterstock.com)
Og så kunne han igen . og igen. Måske til stor glæde for partneren. (Foto: shutterstock.com)

Multiorgasmer til mænd.

Det er ikke kun en internetmyte, som pushes af tantrafolk, der vil sælge deres seneste gør det selv-pakke med snedige tricks for en formue og din mailadresse.

Næ, det sker sgu i virkeligheden, ifølge videnskaben.

Den amerikanske sexforsker Justin Lehmiller, der skriver bøger og blogger om de seneste opdagelser på områder, har kigget i annalerne og fundet en række publikationer om multiorgasmer til mænd.

Multiorgasmer til mænd defineres kort således: To eller flere orgasmer med eller uden udløsning og med intet eller meget lille fald i erektion i løbet af det samme sexmøde.

Centralt i hele konceptet står mandens hvileperiode efter en udløsning. Hvor lang tid går der, før han er klar til at fyre den af igen?

Det viser sig at være ret individuelt. Og til dels et spørgsmål om øvelse.

I 1998 fik forskere end 35-årig mand i laboratoriet, hvor han så porno efter eget valg, mens han onanerede.

I løbet af 36 minutter fik han orgasme med udløsning seks gange. Og hans penis var erigeret hele tiden.

Mandens sæd blev analyseret. Og den blev dårlige fra udløsning til udløsning. I den sidste omgang var der ingen aktive sædceller ovehovedet.

Ikke alle mænd, der fortæller, de får multiorgasmer, har også udløsning.

'Han skyder, nej, han venter. Uhhh, det er genialt det der!'  Nogle mænd kan holde længe, men også for længe. (Foto: All Over) Sex & samliv Nej - han venter..!

I et andet forsøg deltog 21 multiorgasmiske mænd, der kunne få mellem to og 16 orgasme pr. sexmøde - men ikke nødvendigvis hver gang.

Halvdelen oplyste, at de altid har kunnet få mange orgasmer, mens den anden halvdel lærte det med tiden.

Og hvordan lærte disse mænd det?

Jo, de øvede sig - under onani og sex - ved igen og igen at bringe sig til kanten af orgasmen og stoppe udløsningen, indtil de kunne adskille følelsen af orgasmen fra udløsningsoplevelsen.

De brugte blandt andet stop-start-teknikken og tryk-teknikken.

Ved stop-start-teknikken onanerer man/har sex til orgasmens rand, stopper, og starter forfra igen og igen.

Tryk-teknikken kører man den også til kanten, hvorpå man selv eller partneren trykker på penishovedet eller på roden bag testiklerne. Begge bruger man også gerne til behandling af for tidlig sædafgang.

Sex & samliv Multiorgasmer for mænd

I 1984 skrev en række sexforskere gør det selv-værket 'Any Man Can,' hvor erfaringerne fra 33 multiogasmiske mænd dannede grundlag for yderligere et par teknikker, man kan anvende (sammen med ovennævnte):

Man skal have adskillige meget lange onani-sessions om ugen, hvor man øver sig i at nå orgasmen, mens man tilbageholder udløsningen. Så altså ikke noget med at gå efter den hurtige orgasme-udløsning, men derimod gå til kanten igen og igen.

Og så skal man træne sin bækkenbund med knibeøvelser. For en stærk bækkenbund giver bedre kontrol over orgasmen, og gør den kraftigere.

Du kan blandt andet træne den ved at knibe sammen, som når du standser strålen, når du tisser.

Få flere bækkenbundsøvelser her:

Mange mænd har potensproblemer, men måske kan det trænes væk. Foto: Erwin Wodicka Sundhed Træning giver jernhård potens

Sundhed Træn underlivet - med din kæreste

I næsten tre år havde Mogens Jørgensen ikke sex med sin kone. Men simple øvelser skabte atter liv i dobbeltseng. (Foto: Kenneth Meyer) Vagthund Mogens Jørgensen, 60 år: - Jeg fik mit sexliv igen

Kan du få flere orgasmer i træk? Kan du adskille orgasmen fra udløsningen? Har du trænet det? Skriv til sexsamliv@eb.dk og fortæl om dine erfaringer.

 

12 kommentarer
Vis kommentarer